Brexit előtt Megxit.

Teljes a felfordulás a brit királyi udvarban Harryék váratlan bejelentése után. Erzsébet királynő folyamatosan kapcsolatban van a párral, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Röviddel azután, hogy kanadai pihenésüket követően Harry herceg és felesége bejelentette, függetlenedni kívánnak a brit királyi családtól, és a jövőben több időt szeretnének Észak-Amerikában tölteni, a hercegné már vissza is tért Kanadába, közös gyermekükhöz, akire addig bébiszitter és Meghan Markle barátai vigyáztak. A hírt a hercegné szóvivője is megerősítette.

Csütörtökön az is kiderült, hogy a királyi családot nemcsak váratlanul, de fájdalmasan is érte a hír, hiszen Harry és Meghan senkivel sem osztották meg terveiket azok publikálása előtt.

A BBC királyi családi tudósítóira hivatkozva azt írja,

Erzsébet királynő folyamatosan kapcsolatban van a párral, hogy megoldást találjanak a helyzetre.

II. Erzsébet királynő eközben arra kérte az udvart, hogy dolgozzanak ki valamilyen megoldást Harry herceg és felesége döntésére:

Harryék ugyanis nem minden jogosultságról és felelősségről mondanának le, de hogy pontosan, milyen keretek között képzelnék el a kint is, bent is állapotot, azt több kérdést vet fel

A párt kemény kritika fogadta a döntésért.

Teljes káosz: Meghan Markle máris visszautazott Kanadába, nehéz helyzetbe került a királynő

Harry sussexi herceg, a brit trónörökös másodszülött fia és a felesége, Meghan sussexi hercegnő előző napi bejelentése szerepel az egyik londoni újságosstand lapjainak címoldalán 2020. január 9-én. Harry és Meghan azt közölte, hogy visszalép a brit királyi család magas rangú tagjaként eddig ellátott szerepétől és azon dolgozik, hogy pénzügyileg függetlenné váljék. MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

A Daily Mail brit lap tucatnyi cikkben foglalkozott a témával. Reagált a hírre a londoni Madame Tussaud-panoptikum is, ahol kivették a királyi család installációjából a házaspárt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Index, 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pécsi
Harry elég hülyén néz ki, a félvér asszony pedig nem való a brit udvarba. Menjenek Kanadába és dolgozzanak a egy pizzériában , vagy valami hot dogos cégnél. Tűnjenek el a királyi családból, mert teljesen alkalmatlanok arra a szerepre, amelyet egy megbecsült és britek által szeretett dinasztia megérdemelt. Ki kell zárni ezt az idióta gyereket a trónöröklésből és húzzon el a néger asszonykával együtt! Egyébként ekkora szégyen még nem ért királyi udvart
levarosbukta
@pécsi: Veszett fejsze nyele! Be sem kellett volna engedni a famíliába, nem is értettem Böskét hova tette az eszét mikor beleegyezett.
namihami
@levarosbukta: Meglátásom szerint egy nagyadag család iránti b@sztatás is volt abban, hogy egyáltalán elvette ezt a tradicionálisan ebbe a családi környezetbe , se születése, se neveltetése alapján oda nem illő nőt. Nyilván szerette, de hiszem, hogy volt benne egy rész ellenkezés a családdal szemben.
Tulajdonképpen már a Lédidivel is ez volt a véleményem, pedig az inkább a királyihoz közelebb álló neveltetést kapott.
justhpeter
@namihami: Miért ne lenne lehetőségük önálló életre ?
Jozefina
Való igaz nem való a királyi családba!! Henry talán rosszul választott és most szivatja őt Magan!!! Egyszerűbb lenne kifizetni a nőt és elválni tőle!!!
namihami
@justhpeter: Hol olvastad, hogy nincs lehetőségük? Bár ez a herceg (nagyvalószinűséggel) életében még egy szöget nem vert a falba és ha van is valamilyen egyetemi végzettsége, azt se nagyon kellett átültetnie a gyakorlatba. Tehát a világban eddig MEGélnie nem nagyon kellett.
Az asszony szinésznő volt (bár, be kell vallanom, ÉN túl sokat még nem hallottam a filmjeiről), így talán az a gázsi elég lehet a megélhetésükhöz. Gondolom, a herceg hajlandó lesz a nagy szerelem oltárán, feladni az eddigi életszinvonalából. A királyfi eddig eltartott volt, most kitartott lehet belőle.
De a jövő mindenre választ fog adni...
levarosbukta
@namihami: Nem lesz kitartott. Saját vagyona van, amit Dianától örökölt. Bár Diana pénzét is az angol adófizetők adták össze.
levarosbukta
@namihami: Ott futott zátonyra az egész famili hogy Károlyhoz erőltették szerencsétlent. Bár azt eltudom képzelni, hogy Diana az elején tényleg azt hitte szerelmes Károlyba. Melyik 18 éves lányt ne szédítette volna meg hogy egy herceg akarja őt? Akkor is beleszeretett volna ha még ennél is rusnyább lett volna Károly mint amilyen volt, van. Hagyták volna Károly Kamillázni mindenki jobban járt volna.
namihami
@levarosbukta: Diana vagyona a lánykori vagyon része, a válás révén nem gyarapodott.
A nagysága biztosan nem a hazai vagyonok (kivétel néhány családé) nagysága, de egy hercegi életmódhoz és költekezéshez mérve (talán) nem élethosszig tartó.
De adja neki az Isten a jó és hosszú életet. Engem biztos nem fog támogatni---sajnos!
@levarosbukta: Szerintem, igazán se ő, se a herceg nem akarta azt a frigyet. Az egész a két család bulija volt. A Kamilla elvált nő volt és az még, abban az időben, a házassággal egyetemben, a királyi a családnak elfogadhatatlan lett volna. Még ma, a Meghan is csak betolakodó.
levarosbukta
@namihami: Ugyan már! Történt már olyan előbb is a királyi családban hogy trónörökös elvált nőt vett feleségül. Emlékezz csak Wallis Simpsonra. Igaz ehhez le kellett mondania Edwardnak a trónról. Szerintem Károly ha előre látta volna hogy az anyja ennyi ideig él és esze ágában sincs lemondani a trónról ja avára biztos nem ment volna bele ő sem a Dianával való házasságba. Lemondott volna ő is, azt elvehette volna álmai asszonyát:). Legfeljebb András herceg és annak a gyerekeit tartanák hivatalosan trónörökösöknek.
namihami
@levarosbukta: Ahogy ezt Edward megtette, úgy Charles is megteHETte volna. De nem tette. És ettől kezdve minden csak VOLNA-vá válik.
Ahogy, ha ezt és pláne a végét, a Diana családja előre láthatta volna, szerintem azok se zavarják bele a lányukat ebbe a házasságba. mert meggyőződésem, hogy ezt a házasságot abban az esetben is a család akarta jobban, mint egy 18 éves csaj , egy középkorú pasival.
namihami
@levarosbukta: Szerintem eddig se vitatkoztunk, csupán beszélgettünk illetve véleményt cseréltünk. Ezt már megpróbáltam itt másokkal is. Sose vártam/várom el, hogy csak velem érthet egyet, hiszen másoknak is lehet igaza. Egyetlen kikötésem van: ha más is a véleménye, azt ne ""durbincs"" módon tegye.
Akkor vége...
levarosbukta
@namihami: Szerintem sem vitatkoztunk, hanem beszélgettünk és tényleg egyetértettem az írásoddal :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.