A politikus bemutatta, hogyan lehet okosan gazdálkodni az otthon található étellel.
Újabb gasztronómiai jellegű poszttal örvendeztette meg követőit Németh Szilárd, a pacal legnagyobb hazai szakértője. Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy amíg otthon vagyunk a koronavírus miatt se hagyjunk veszni semmilyen étket.
Ő éppen ezért a maradék spagettiből csinált rakott tésztát, a már szagos ételeket pedig inkább háziállatainak adta.
"Egyhetes, hűtőben, zárt dobozokban tárolt milánói – külön a szósz és a külön a tészta – felturbózva frissen főtt tésztával is, kolbászzsírral, borsóval, házi paradicsomszósszal, egy egész fej zúzott fokhagymával" – mutatta be az étket Németh.
Itt vannak a fotók a fantasztikus műveletről:
Kép: MTI/Soós Lajos/Németh Szilárd/Facebook
28 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás