Közösségi oldalán keresztül üzent az acsarkodóknak.

Pély Barna elárulta, miért igényelte a segélyt
Fotó: Facebook/Pély Barna

400 művésztársával együtt Pély Barna, a United frontembere is részesült az Artisjus által biztosított egyszeri támogatásban. A zenészek a járvány miatt kieső bevételeik kompenzálására kapták a pénzt, ami sokakat – köztük Majkát is - kiakasztott.

Pély Barna nettó 136 000 Ft-ot kapott, és mint Facebook-posztjában írja, jótékony célra ajánlja fel az összeget.

Sajnálom, hogy olyankor, amikor össze kellene fognunk, az emberi gyarlóság felülkerekedik és feledésbe merül, hogy a jelenlegi helyzet mindenkire, a zenészekre is hatással van. Ahogy eddig is, úgy a jövőben is azon leszek, hogy a családom, idős szüleim támogatása mellett a zenémmel lelki táplálékot adjak az embereknek a boldog és a nehéz időkben. Sajnálom, hogy szégyenkeznem kell az 'Artisjus Jogvédő Iroda és Egyesület' alapítványi pályázatának elnyerése miatt, aminek elkülönített alapját a dalszerzők és az egyesületi tagok befolyt jogdíjaiból tettek félre. Méltatlannak ítélem a helyzetet egy olyan időszakban, amikor emberek veszítik el állásukat rajtuk kívül álló okokból. Köszönettel tartozom az Artisjusnak, hogy lehetőséget teremtett arra, hogy főállású előadóként pályázhassak erre, és azért, hogy a szakmai bizottság pozitívan értékelte 400 társammal együtt. Köszönöm, hogy méltónak találtak erre. Úgy döntöttem, hogy a megítélt nettó 136 000 Ft-ot felajánlom a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak. Hiszem, hogy a vírusidőszak elcsendesedése acsarkodás helyett tisztánlátást hoz a jövőre nézve. Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!

- írta Pély Barna.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsopiale
Ebben a legundorítóbb az, hogy ezt szánalmas alamizsnát, segélynek nevezik, azok akik milliárdokat keresnek a zenészeken való élősködéssel...
tudode
Miért kell kényeskedeni akkor, amikor az ország első embere plagizálás miatt dúsgazdagon távozott, aztán azt mondta szállóigaként, hogy
.
coub.com/view/430ba
.
Miközben millióknak "csak" a szája!
1magyar
Azt kellene megbüntetni aki a segélyt felülvizsgálat nélkül kiutalta!Igaza van Majkának, a szemétségnek,pofátlanságnak is van határa, de aki adta az a bűnös!
1magyar
Sőt! A segélyek elbírálására még törvények is vannak, amit a kiutaló semmibe vett.
Átlag embernek még a gatyáját is felülvizsgálják,a rokkantakat fél lábbal is dolgozni küldik a bizottságok.
Nyírfa
Nagyon nem szenvedhetem Majkát, de most egyet értek vele.
Pély csak próbálja menteni a becsületét, hogy ne pártoljanak el a követői, maradjon közönsége. Jobban lejáratta magát, mintha csendben maradt volna.
De még nála is visszataszítóbb a Tolvai-Kállay páros. Ami Bereczkit illeti, lehet, hogy most válik érthetővé, miért lépett ki Szinetár Dóra a kapcsolatukból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.