Instagramon írt a témáról.

„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban

Köböl Anita is felemelte hangját és a felháborodását fejezte ki a Kaleta-ügy kapcsán. Instagram-bejegyzésében foglalt állást a témában, amiről meglehetősen határozott véleménye van.

A TV2 műsorvezetője ezúttal úgy érezte, nem maradhat csöndben.

„A PEDOFÍLIA BŰN‼️ Ezen az állásponton nincs mit megkérdőjelezni. Nincs benne helye se politikának, se rassznak, se gender-kérdésnek. Emberek vannak, GYERMEKEK vannak, fájdalom, titok, tabu és rengeteg gyötrelem van”

– kezdte.

Fontosnak tartja, hogy hallassuk hangunkat, beszéljünk a gyerekeinkkel erről az érzékeny témáról, hiszen csak így tudjuk megvédeni őket.

„Csak nézni IS BŰN‼️ Hiszen egy olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről. Tudni róla és nem szólni IS BŰN ‼️Megtenni pedig.... GYALÁZAT. A megfelelő büntetés kiszabása már nem tudja semmissé tenni mindazt, ami megtörtént. De akkor is legyen a büntetés megfelelő, enyhítő körülmény nem létezik egy ilyen súlyos helyzetben”

– írta a műsorvezető.

A poszttal az a célja, hogy felhívja a figyelmet a téma fontosságára; azt szeretné, ha mindenki tudná: attól, mert hallgatunk, valami nem lesz meg nem történt.

Nem ő az egyetlen médiaszereplő, aki a felháborodását fejezte ki. Szabó Zsófi a Reggeli csütörtöki adásban annyira belelovalta magát az ügybe, hogy élő adásban fakadt sírva.

Forrás: Blikk

Kép: FEM3

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: remélem a gyerekek nem a te eszedet örökölték! tibi-tibi! nem vagy te normális!
levarosbukta
@csak úgy...: Hagyd, buta mint a segg! Azt sem fogja fel amit írsz neki! Ki van adva a napiparancs, nem gondolkodik mert nincs mivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.