Instagramon írt a témáról.

„Olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről” – Köböl Anita megrázva fakadt ki a Kaleta-üggyel kapcsolatban

Köböl Anita is felemelte hangját és a felháborodását fejezte ki a Kaleta-ügy kapcsán. Instagram-bejegyzésében foglalt állást a témában, amiről meglehetősen határozott véleménye van.

A TV2 műsorvezetője ezúttal úgy érezte, nem maradhat csöndben.

„A PEDOFÍLIA BŰN‼️ Ezen az állásponton nincs mit megkérdőjelezni. Nincs benne helye se politikának, se rassznak, se gender-kérdésnek. Emberek vannak, GYERMEKEK vannak, fájdalom, titok, tabu és rengeteg gyötrelem van”

– kezdte.

Fontosnak tartja, hogy hallassuk hangunkat, beszéljünk a gyerekeinkkel erről az érzékeny témáról, hiszen csak így tudjuk megvédeni őket.

„Csak nézni IS BŰN‼️ Hiszen egy olyan mocskos fertő létezését táplálja, amit nagyon gyorsan el kell törölni a föld színéről. Tudni róla és nem szólni IS BŰN ‼️Megtenni pedig.... GYALÁZAT. A megfelelő büntetés kiszabása már nem tudja semmissé tenni mindazt, ami megtörtént. De akkor is legyen a büntetés megfelelő, enyhítő körülmény nem létezik egy ilyen súlyos helyzetben”

– írta a műsorvezető.

A poszttal az a célja, hogy felhívja a figyelmet a téma fontosságára; azt szeretné, ha mindenki tudná: attól, mert hallgatunk, valami nem lesz meg nem történt.

Nem ő az egyetlen médiaszereplő, aki a felháborodását fejezte ki. Szabó Zsófi a Reggeli csütörtöki adásban annyira belelovalta magát az ügybe, hogy élő adásban fakadt sírva.

Forrás: Blikk

Kép: FEM3

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez se sok sót fog ezek után a Tv2-nél megenni.
A Vezér tévéjében a Vezér egyik pincsijét egyáltalán megemlíteni, mi több, gyalázni? Ez a csaj tényleg nem tudja, hogy hol van (volt)?
SystemError
@namihami: Nem hinném, mert most erre a simogatja/ütögeti műsort tolják napok óta. Lényegi oldalon védik ezt a patkányt, de a nyilvánosság előtt ütik. Szóval nem hagyták az út szélén, de azért a pedofil védó fideSS népszerűsége se csökkenjen.

Borkainál ugyanez ment, ha visszaemlékszel. Amíg nem jöttek meg a közvélemény adatai, addig "magánügyként" kommunikálták és agyon mentegették, Utána már jött az ejnye-bejnye és amúgy összességében árokonbokron túl van azóta Borkai vagy nem..? :)

Habony pedomentő fajtárs ügyes ezekben a jó rendőr, rossz rendőr globál média manipulációkban. Nem ma kezdte a szart felnyalni mások után..
KisGenyo2
@namihami: Szerintem megoldja azért, hogy ne teszkós árúfeltöltésből kelljen megélnie! ;-)
SystemError
@KisGenyo2: Lehet képszerkesztő lesz a Prosti Srácoknál..
nezelodo
Ilyen amikor a NER szolgálója "ögyi lesz". Igazán nem lehet megvádolni azzal, hogy kicsit körbejárta a történetet. Ha meg kicsit verné a Lalát IQ-ban, talán feltűnt volna neki miért is titkosította a fészken ülő kotlós a csibéje viselt dolgait és miért lapítottak a lebukásig. Aztán pedig elkezdett a politikai haszon reményében hangosan kotkodácsolni, mintha róka ólálkodna a tyúkól körül!
"Ha nem tudod a lármát elcsitítani állj a lármázók élére!"
Nyírfa
Jönnek szépen sorban a kormánypárti felháborodások. Eddig hol voltatok, csesszétek meg!
Sámannus
Szép magyar kersztyény kiszolgáltatottaknak többet ártanak ezek az összes muszlim migránsnál. Szarbányainak fel van dobva a lecke. Be kell ismerni nem csak a határon szívatott migráncsok vannak, hanem keblen melengetett kígyók esedeznek álszenten el nem ismerve a büntetés jogosságát.
Ahol naponta tűnnek el fiatalok, vagy ahol politikusok hivalkodnak óvodásokkal elvész köztük az ilyen vadállat.
Tíz év titkositás alatt a lépfene sem pusztul el, úgy ez az emberi csökevény sem fog megtérni. Főleg ha egyházilag is elismerik ennek az álkersztyénynek az érdemeit, és van pofájuk hallgatni, vagy kussolni ugyi ha ők is képbe kerülnének ha nem eléggé őszinték. Má ők is benne vannak szerintem a hallgatásuk a bűnpártolással is felér.
Nyírfa
Köböl Anita, háborodjál már fel, légy szíves azon is, hogy a Propeller tárt karokkal fogadja a szexhirdetéseket, képzeld, éppen azon az oldalon is, amelyen a mocskos fertő létezéséről beszélsz. Meg, ahol az elhunytakról emlékezünk meg.
Meg mindenütt.
Erről is van véleményed, Anita?
levarosbukta
@Shikari: F@sza! Akkor minden meg van bocsájtva mert csak kukkolt mi? Az ilyenek nem állnak meg kukkolásnál nem tudtad? Mocskos pedosimogató vagy a többivel együtt!
sokanvagyunk
Ez most betegség vagy bűn? - félmillás büntetés (meg egy felfüggesztett) a gyógykezelés mellé... ez igazán salamoni ítélet.
SystemError
@Nyírfa: 18:20 Népszerűségi mutatók alapján generálódik az erkölcsi látszatuk.
Málna
@levarosbukta: Ez nem igaz, mert sokan megállnak a kukkolásnál.
levarosbukta
@Málna: és akkor már rendben is van a dolog azt akarod ezzel mondani? Szerinted teljesen rendben van olyan képeket készíteni amik aljas módon gyerekeket fajtalankodásra kényszerítik?
levarosbukta
@Shikari: a pedofilokat mindenképp a velük szimpatizálókkal együtt. Eddig csak hülye voltál, de most már mocskos ember is vagy Shikari akitől csak hányni lehet. Te ha tehetnéd még a saját gyerekedet is alátolnád. Pfejj!
Málna
@levarosbukta: Azt akarom ezzel mondani, hogy SOKAN MEGÁLLNAK A KUKKOLÁSNÁL.
advocat
No. Akkor tényszerűen. A BÍRÓ az ügyészi indítványon túl nem ítélkezhet, mert nem volt tárgyalás, csak előkészítő ülés. A vádlott elfogadta az ügyészi indítványban foglaltakat. És aki olvasgatta a hatályos magyar büntető eljárási törvényt (kivéve Deutsch Tomikát, meg Mátékát, esetleg Viktort, akik jártak jogra is), mást nem tehetett. Ezért felháborító amit "ezek" mondogatnak. Aki nem hisz nekem, ballagjon át a YouTubra. Ott értő - magyar - jogászok elmesélik.
levarosbukta
@Shikari: Lehet hogy én idióta vagyok, de te pedosimogató és kész, ezt már nem mosod le magadról!
levarosbukta
@Shikari: De sértődékeny vagy! Itt te vagy aki védi a pedofil taknyot! Na mi van talán betalálva érzed magad?
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál,,bozgor,,nem otthon vagy.
Clavigo
@Shikari: Kedvelem a banánt... Neked milyen a viszonyod a cujkához,,puliszkához,,román retek ?
Clavigo
@Shikari: Ismét " jót nevettem " bozgor... Kár érted,,hogy a fitymaszos gazdáid nem ismerik fel benned a csiszolatlan gyémántot...Én a helyükben nem hagynám,,hogy kukázgassál ,,román bérszavazó létedre..
Aki Én
@Shikari: Egyrészt nem tudhatod, hogy megállt-e a kukkolásnál, másrészt az ilyenek miatt rabolnak és erőszakolnak 1-2 éves gyerekeket. Nem gondolom, hogy aki 19.000 azaz TIZENKILENCEZER képet tölt le, annak elég lenne. Ráadásul file cserélő oldalról, vagyis feltöltened is kell.
Normális embernek a családjáról nincs ennyi képe, nem megerőszakolt 1-2 éves gyerekekről, de akár csecsemőkről. Hallottuk mit művelt ez a bűnszervezet, melybe a házipedofilotok is tartozott.
Azt is mondják, titkosították az ügyét. Vajon miért???
Persze te kereshetsz felmentést, meg emlegetheted a román lányanyákat meg hasonlók, de attól még egy buta, aljas bűnpártoló vagy.
Valószínűleg irányított véleményed is más lenne, ha ellenzéki lenne az érintet. Akkro nem keresnéd a mentségeket.
levarosbukta
@Shikari: Most már csak azt nem értem miért én vagyok a beteg, abberált állat? Miért nem a Kaleta meg azok akik hazalopták, meg akik titkosították az ügyet, meg akik ehhez tapsikolnak mint te, meg akik csak megsimogatták a buksiját hogy ejnye-bejnye?
Aki Én
@Shikari: ...végülis igazad van, Megkapta a büntetését, majdnem annyit, mint a városban dudálók, mehet mindenki a dolgára.
Hogy te mekkora balfasz vagy baszki.
Aki Én
@Shikari: Azt nem tudom. Én viszont ezért írtam neked, hogy közöljem mekkora balfasz vagy. Megdöbbentő, hogy mennyire nem érted ezt a történetet.
...sem.
Aki Én
@Shikari: ...téged is használtak a papbácsik, igaz? Attól vagy ilyen elfajzott.
levarosbukta
@Shikari: Nálad nagyon rosszul van bekötve valami! Szerinted azok a képek hogy készülnek amiket a te ártatlan Kaletád nézeget?
Aki Én
@Shikari: Amilyen fejletlen kis kretén vagy, valószínűleg te is ebbe a beteg táborba tartozol. Biztos tele van a géped tiltott felvételekkel, mert neked sem jut valódi öröm, te beteg féreg.
csak úgy....
@Shikari: remélem a gyerekek nem a te eszedet örökölték! tibi-tibi! nem vagy te normális!
levarosbukta
@csak úgy...: Hagyd, buta mint a segg! Azt sem fogja fel amit írsz neki! Ki van adva a napiparancs, nem gondolkodik mert nincs mivel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.