Ismét járt neki öt perc figyelem.

Baukó Éva: "Mi ez a buzi propaganda?" – így állt ki Dúró Dóra mellett

Sajtótájékoztatón darálta le nyilvánosan a Meseország mindenkié című mesekönyvet Dúró Dóra, csak azért, mert szerinte az "homoszexuális propagandát" terjeszt.

Ki tudja, miért, Baukó Éva valóságshow-celeb is úgy érezte, mindenképp meg kell nyilvánulnia az ügyben – szúrta ki a 24.hu. Instagram oldalán ezt üzente:

Mi ez a buzi propaganda? Eszem megáll, az én gyerekem, ha lesz egyszer, nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem! Álszentnek tartom ezt az egészet, liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a…

Majd videót is készített a Youtube-ra, ahol a bejegyzésére érkezett reakciókból szemezget. 

Éva szabadkozik, hogy nem utálja a melegeket, és tudja, hogy a politikusok bántják őket, de azért kifejti még, hogy mi a gondja velük:

Nekem nem a melegekkel van bajom. Hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál?

- értetlenkedik Baukó Éva.

(24.hu)

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Évibaba ennyire van kalibrálva. Ezt tudja, de ezf halálos biztonsággal hozza is mindig.
Az a hülye, aki többet vár vagy remél tőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@legott: El kellene olvasni Boross Péter (aki ugye egy büdös komcsi) nyilatkozatát 2006-ról. Megjelent a 168 Órában. Elővehetnék és újra közölhetnék. Felettébb érdekes.
Nyírfa
@Szeparepa2: Te beteg vagy. Közveszélyes. legottot biztatod gyilkolásra? Rád is kényszerzubbonyt kéne húzni, amíg nem késő.
Nyírfa
@Szeparepa2: Nem tegnap óta olvaslak. Te nem gúnyolódsz, hanem ide hányod a durvaságaidat. De legyen szarkazmus, rád hagyom, a betegekre eleinte ugyanis rá kell hagyni.
balos
@vitriol: Mi az?Hát a szartól már nem sok választja el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.