Ismét járt neki öt perc figyelem.

Baukó Éva: "Mi ez a buzi propaganda?" – így állt ki Dúró Dóra mellett

Sajtótájékoztatón darálta le nyilvánosan a Meseország mindenkié című mesekönyvet Dúró Dóra, csak azért, mert szerinte az "homoszexuális propagandát" terjeszt.

Ki tudja, miért, Baukó Éva valóságshow-celeb is úgy érezte, mindenképp meg kell nyilvánulnia az ügyben – szúrta ki a 24.hu. Instagram oldalán ezt üzente:

Mi ez a buzi propaganda? Eszem megáll, az én gyerekem, ha lesz egyszer, nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem! Álszentnek tartom ezt az egészet, liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a…

Majd videót is készített a Youtube-ra, ahol a bejegyzésére érkezett reakciókból szemezget. 

Éva szabadkozik, hogy nem utálja a melegeket, és tudja, hogy a politikusok bántják őket, de azért kifejti még, hogy mi a gondja velük:

Nekem nem a melegekkel van bajom. Hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál?

- értetlenkedik Baukó Éva.

(24.hu)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Évibaba ennyire van kalibrálva. Ezt tudja, de ezf halálos biztonsággal hozza is mindig.
Az a hülye, aki többet vár vagy remél tőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Szeparepa2: Te beteg vagy. Közveszélyes. legottot biztatod gyilkolásra? Rád is kényszerzubbonyt kéne húzni, amíg nem késő.
Szeparepa2
@Nyírfa: Nem kapom meg sajnos, nem vagyok elég bolond hozzá, azt mondják a dokik és hazaküldenek egy nyugtatóval... bár bekerülnék egy bentlakásos diliházba, ahol van szállás, kaja, fűtés, kiszámítható stabil minden, nincs létbizonytalanság... nem zavarna a zubbony sem... az sem ha az ápolók segbetolnak, meg tele szedálnak, szarnék én ott mindenbe... egy ágy, napi kaja, heti egy zuhany... maga a mennyország nekem, ezekért küzködik a legtöbb ember csicskakéktn nap mint nap a patkányversenyben... amúgy meg te vagy nagyon nagy idióta ostoba barom és még észre sem veszed magad, nem fogod fel a szarkazmust te nyomorúságos fafej... röhejes és szánalmas vagy...
Nyírfa
@Szeparepa2: Nem tegnap óta olvaslak. Te nem gúnyolódsz, hanem ide hányod a durvaságaidat. De legyen szarkazmus, rád hagyom, a betegekre eleinte ugyanis rá kell hagyni.
Szeparepa2
@Nyírfa: Aztén én hol nem szarom le, hogy te mit csinálsz? Hagyd rám! Húú most aztán megmondtad...
Semmit nem tudsz csinálni, legfeljebb ezt, hogy patkánykodsz, ezen meg csak röhögök, mert még ehhez sem értesz... XD
balos
@vitriol: Mi az?Hát a szartól már nem sok választja el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok