Ahogy azt hétfőn mi is megírtuk, Majkát kiengedték a balassagyarmati kórházból.

Még mindig pozitív vagyok, megjött a PCR-teszt. Jó lett volna negatívnak lenni. De úton vagyok haza. Nagyjából ennyi

– fogalmazott videójában a rapper.

Később egy Instagram-posztban mondott köszönetet Majka:

Végtelenül hálás vagyok Balassagyarmatnak, hogy az elmúlt 11 napban ilyen segítségben részesített. A kórházban fekve az ember átértékel egy két dolgot, és azt kell mondjam, szerencsés vagyok, hogy ennyi barátom van. Mindennap írtak, aggódtak, próbáltak a kedvemre tenni, felvidítani. Ha van valami ebben a szarban, ami pozitívum, akkor ez az. Az egyikük rendíthetetlenül hozta az ételeket, amiket a felesége főzött nekem, míg a másik tartotta bennem a lelket, ami időnként azt hittem, majdnem lehetetlen feladat. Amúgy sem vagyok egyszerű beteg, de mikor ilyen szinten elkapja az embert a kórság, nagyon nagy szükség van azokra, akik mindennap újra, meg újra ki tudnak húzni a szarból. Én megtudtam, hogy emiatt nem kell izgulnom.

Úgy folytatta ebben:

A kórházban dolgozókat meg egyszerűen egyenként magamhoz ölelném. Nagyon megnyugtató volt megélni, hogy a sokszor bántott, rúgott, egészségügyben ilyen profi emberek dolgoznak. A kórház igazgatója, az igazgatónője, az intenzív osztály vezetője, a nővérek mind nagyon sokat segítettek abban, hogy minél kevésbé érezzem magam elanyátlanodva. Ráadásul én csak egy vagyok az itt lévő betegek közül. Március óta ezek az emberek óriási nyomás alatt vannak, szóval óriási tisztelet nekik a munkájuk miatt. Az intenzíves nővérek talpig “becsomagolva” lenyomják a 12 órás (!!) műszakot úgy, hogy egyszer veszik le védőfelszerelést! Egyszer! 12 óra alatt egyszer el lehet menni enni, inni, mosdóba. Mi egy nap hányszor igazítjuk meg a maszkot? Kicsit iszunk, levesszük, lejjebb húzzuk, ha bezártság érzetünk van, stb. Nekik ez nincs… Felvetted!! Most úgy marad. Rajtam konkrétan egy pánikroham lenne úrrá, miután beöltözöm, és tudom, hogy most ezt minimum 6 óráig meg sem szabad igazítanom.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Arra, hogy Majkát hétfőn kiengedték a kórházból, Müller Cecília is reagált a mai online sajtótájékoztatón, amiről ITT írtunk. 

Forrás: 24.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Nem lehetne ezt csendben , emberibben, undoritó ripacs ez a pasi...elég már belőle, vagy váltsa le Cilikét... beteg idióta ///
surdilloFUJT
@Shikari: te meg egy világi nagy cimeres kiherélt ökör vagy,hogy a svábhegyi beteg szamárcsődör pörgessen a himbilimbijén,idétlen faxkalap!!!
surdilloFUJT
@Szeparepa2: @Shikari: @gina: három idióta egy nagy rakás fekália!!!
Shikari
@surdilloFUJT: Felőlem imádhatod ez a senkit!
Szeparepa2
@surdilloFUJT: Ja értem, tehát a kurva anyás, a fogyatékos buzi apád és a korcs torzsülött vérfertőzött gyereketek anyáddal tehát a kistesód... ki is jött a három... XD
zsupumi
Nem vonom kétségbe a betegségét / még ha soha nem is kedveltem / és örülök, hogy jobban van, de azért furcsa, hogy ideje nagy részét posztolgatással töltötte. Akit igazán elkap ez a szörnyű betegség, az gondolom az életben maradásért küzd minden percben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.