Orbán Viktor szállította a tesztelést végző orvostanhallgatókat.

Újabb videóval jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán. A Bicskei járási hivatalban lepte meg a pedagógusok tesztelésére indulókat a kormányfő.

„Ne döfjön le”

– mondta a tőle mintát vevő nőnek, majd miután őt magát is letesztelték, egészen közelről megmutatta a kamera a 15 perccel később megszülető negatív eredményt.

Ezután Orbán Viktor jól ismert mikrobuszával szállította a tesztelést végző orvostanhallgatókat a tabajdi református általános iskolába. Az eredményt már nem várta meg, de a videó végén reményét fejezte ki, hogy nem találnak fertőzöttet a tesztelést végző fiatalok, illetve a járási hivatal dolgozói. Majd a végén hozzátette:

Megnyugtató benyomásokat szereztem, az ország működik, teljes fegyverzetben védekezünk a vírus és a járvány ellen.

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

(hang.hu)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Komolyan a PR "szakemberei" csak ilyen baromságokat tudnak kitalálni. Majd ezzel szimpi lesz?? orbán meg primitív, neki csak a szotyizás áll jól. Ne döfjön le...visszataszító ez az ember. Ledöfhette volna. 400-500 millió ember fellélegzett volna :)
ómió
Sosem lehet tudni, nem "jó efftárs-e"?
Gazella
Neked golyó jár vagy injekció!!! Nem kés, nem nyiródnál ki!!!
Horizont
Tűpontos elemzés. Én is ilyenekre gondolok, csak nem tudom így megfogalmazni.

kolozsvaros.com/2020/11/27/mindig-van-egy-olyan-pillanat-amikor-az-ilyen-torz-egyenisegek-felszinre-tudnak-torni/?fbclid=IwAR24eMAI5GjkeR5owYs0m6kXTKm3-EKuzeN1ErCcxqWJfZdvR837JuK3pNI
"A mi minidiktátorunk persze soha nem lesz nagyhatalmi tényező, valószínűleg éppen ez az egyik olyan csapás az életében, amit soha nem fog megbocsátani. Örökre az a szerencsétlen fickó marad, aki soha nem volt olyan magas, amilyen lenni akart, akin soha nem állt sehogy az öltöny, bármit csinált, aki nem tud késsel-villával enni, aki mindig olyan társasághoz szeretne tartozni, ahová nem fogadják be. Ezért örökké sértett és örökké sérül. Holott nyugodtan lehetne nagyszerű politikus alacsonyan is, kövéren is, akár susogós melegítőben is, ha a természetes intelligenciáját és taktikai érzékét arra használja, hogy az országot mozdítsa előbbre."
"Ahogy az ország sorvad, úgy dagad a birodalom."
"Ami itt történt és ami történni fog, a történelemkönyvekben csak egy lábjegyzet lesz, esetleg egy apró fejezet. Mi, akik ezt kénytelenek vagyunk közvetlen közelről végignézni és végigcsinálni, nem így érezzük. Ez a mi életünk, amit elvettek, elraboltak tőlünk, amit soha nem kaphatunk vissza. A történelemben egy pillanat, nekünk minden. De a dagály már tetőzött, a szennyes ár visszavonul. Talán marad annyi időnk, hogy egy kicsit élvezzük a napsütést a parton."
namihami
Pedig megvolt a lehetősége, csak nem élt vele!
Sikerült megutáltatnia magát egy fél országgal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.