Szakítása után Szabó Zsófi és kisfia maradt a több száz milliót érő házban, ahol korábban együtt élt a család – tudta meg a Bors. Ám a luxusingatlant nagy összegű hitel terheli.

Szabó Zsófi műsorvezető-színésznő múlt hét pénteken, élő adásban jelentette be, hogy hat év után válik férjétől, gyermeke apjától, Kis Zsolttól. Noha a válás előtt álló házaspár a Bors információi szerint már hónapok óta külön él egymástól, mégis a mai napig jó kapcsolatot ápolnak, s közös erővel, egyetértésben nevelik hároméves kisfiukat, Mendelt. Lapunk úgy tudja, Zsolt hetente több alkalommal is látogatást tesz az immár egyedülálló édesanyával közös egykori otthonukba, a törökbálinti luxusingatlanban, amelyet még 2017-ben, gyermekük születése előtt vásároltak.

A házaspár egyik közeli ismerősétől megtudta a lap: bár Zsófi és férje egyelőre még nem adták be a válási papírokat, így a vagyonmegosztásról sem döntöttek, mégis a kisgyermekes édesanya az, aki a törökbálinti luxusingatlanban maradt kis­fiával, míg Zsolt a szülővárosa, Nyíregyháza és Budapest kö­zött ingázik. A neve elhallgatását kérő barát arról is beszámolt a Borsnak, hogy Zsófiék nem kevés hitelt vettek fel, hogy beköltözhessenek a több mint százmillió forintot érő impozáns sorházba, amely Törökbálint legkedveltebb és legdrágább részén, Tükörhegyen fekszik.

A kölcsönnel terhelt hatalmas családi házhoz értesüléseink szerint anno Zsófi ragaszkodott, de azt nem tudni, hogy a törlesztés is rámarad vagy abban is segít neki gyermeke édesapja. A házaspár közeli ismerőse jól tudja, Zsófiék sokáig küzdöttek a házasságuk megmentésén, aminek végül a műsorvezető tett pontot a végére

Forrás:Bors
Kép:TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Egy hirtelen adódó és ""jólsikerült"" házasság nagymértékben besegíthet a részletek fizetésébe.
És, mint láthattuk, Zsófinknak ezért a szakértelemért eddig se kellett a szomszédba menni. És még úthenger se kellett hozzá.
Haaajjjj, de büszke lenne a kislányára szegény megboldogult Gyula bácsi.
jesz
cigánytól mit várt? a háta mögött sosem rajongtak érte...most egye, amit főzött.
simmering73
Egy hónapon belül meg lesz a hiteltörlesztő. Természetesen holtomiglan-holtodiglan szerelem képében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.