Valójában 130 millió dollárnyi, azaz 40 milliárd forintnyi részvény eladásából részesedhetett az özvegy.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

4,7 milliárd forintos vesztesége volt az AV Perfect Kft-nek – írja az 24.hu. Ez az a cég, amelybe Andy Vajna csoportosította az özvegyének szánt 123 millió dolláros örökséget. Ez részvényeladási tranzakciók eredményeként keletkezett a papírok szerint, de nem a tulajdonosnak kell állni a cechet, azt az eredménytartalékból írják le.

A friss mérlegből ugyanakkor hiányzik egy korábban feltüntetett 130 millió dolláros befektetés, mert a Kft eladta az amerikai Cinergi Pictures Entertainment Inc.-ben tulajdonolt részvényeit. Ezt követelésként tartják nyilván, a vételár még nem érkezett meg a számlájukra. A 24.hu szerint a Cinergi volt Vajna delaware-i offshore érdekeltsége, amibe luxemburgi és amerikai offshore vállalatokon keresztül folyhatott a magyar kaszinók nyeresége a tengerentúlra.

A 24.hu emlékeztet, a producer elcserélte főbb magyarországi érdekeltségeit – beleértve a legfontosabbat, a kaszinóbizniszt – tömörítő AV Investments Kft. üzletrészeit a Cinergi részvényeire, majd ez utóbbit belegyömöszölte az AV Perfectbe.

Forrás: 24.hu, 444.hu, mfor.hu

Címlapkép: Instagram

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@RonaGyuri: Na és ki lehet az az egyesek?
Eladott Ország
@RonaGyuri: ma, 10:50 ♦ A végén még az is lehet, hogy Timike milliárdos veszteséget fog örökölni és a sticik ledolgoztatják a tartozását. Mindenesetre, csúti a biztos milliárdokat hozó kaszinókra strómanjai által rátette a kezét . Az offshore lovagok hamar megszabadítják Timikét a milliárdjaitól, abban biztos vagyok. A parókakészítő "papó" is nagy játékos volt, nem hiába kellett elmenekülnie Amerikából az adhatóságok elöl.
namihami
A jelek szerint Andikának jó lesz odafigyelni az örökösödésnél vagy vagyonosztozkodásnál. Nehogy ő is pofára essen a végén.
evacica
@namihami: Nem kell félni, mert a vagyon nagy része nem Lölőé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.