A külföldön már igen csak elterjedt szokást mára itthon is egyre többen átvették, miszerint egy partin tudják meg a szülők a gyermekük nemét – írja a Bors.hu

Kiderült milyen nemű Berkiék gyereke – három turnusban érkeztek a vendégek a partira
Fotó:TV2

Berki Krisztiánék babája hosszú küzdelem után fogant meg, izgalommal várták, hogy kiderüljön kisfiúk vagy kislányuk lesz-e. A bulin a hot! magazin is jelen volt.

A járvány miatt, valamint a ba­ba és az én védelmem érdekében úgy döntöttünk, hogy a vendégeink há­rom turnusban érkezzenek. Elsőként a klasszikus lufipukkasztós vál­tozatot választottuk, majd még két­szer a konfettidurrantást a pici ne­mének felfedésekor, vagyis azt, hogy amilyen színű konfetti hullik ki a lufikból vagy a konfettiágyúk­ból (kék vagy rózsaszín), az mutat­­ja meg, hogy lányunk vagy fiunk lesz-e

- kezdte boldogan Mazsi, akinek a szavaihoz Krisztián is csatlakozott: ő úgy érezte, fiúgyermekkel bővül a család, azonban ez a megérzés most tévesnek bizonyult.

megnyugtatunk mindenkit: to­vábbra is marad a nőuralom! egyelő re nem egyenlítenek a férfiak! kislányunk lesz!

- mondták mosolyogva egybehangzóan a hot!-nak, további részletek a magazinban olvashatók.

Forrás:Bors.hu
Címlapkép:TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szegény kislány. Pedig első szülinapjára akár egy herevasalással is meglephették volna a szülei. Most törhetik a fejüket, hogy mi legyen helyette. Esetleg egy mellplasztika.
(ennél az apánál már nem is okozna meglepetést)
home office
Érdemes megnézni kiknek a címlapján van ez bűnöző.
Ez be is árazza azokat, akik Berkit "eladható" hírnek tartják.
balos
Az ilyen szar-láda azt hiszi,hogy a pénz nevesíti!A pénz jó dolog aki tudja,hogy nem az csinál belőle valakit!Attól,hogy milliomos még egy fostalicska maradt vagy lett!Az ö állapotában,csak a heréje tudja a választ!
ómió
Talán a gendere, nem!? Nem úgy az efftársi?
vacsi
Muszáj nekünk a hülye külföldieket majmolni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.