A Borsonline.hu írt arról, hogy az újság egy olvasója jelezte feléjük, hogy meglepő "dolgot" hagytak a bérbe adott lakásában.

Nem akármilyen "ajándékot" hagyott egy bérlő a budapesti lakásban – nem hitt a személyek a tulajdonos
Fotó (illusztráció): Pixabay

Arról mesélt Robi az újságnak, hogy az ingatlanja folyamatosan ki volt adva, de állandóan olyan embereknek sikerült kiadni, akik nem fizették rendesen a bérleti díjat vagy nem tartották rendben a lakást, várt egy normális bérlő felbukkanására.

Ferin őszintén szólva meglepődtem. A rengeteg csalódás után szinte már furcsálltam, hogy határidőre érkezik a lakbér, és rend van a lakásban. Nem is nagyon hittem benne, de itt felcsillant a remény!

- mesélte az újságnak. Teltek-múltak a hónapok, majd arra lett figyelmes, hogy másfél év után hirtelen elmaradt a lakbér. Egy hétig próbálkozott beszélni a bérlővel, de hiába hívta, úgy döntött saját kezébe veszi az ügyet. A kulcsa nem volt jó a zárba, a bérlőjének is nyoma veszett, ezért hívott egy szakit.

Nem akart hinni a szemének, amikor belépett a lakásába.

A lakásban óriási rendetlenséget tapasztaltam. Tiszta kosz és szemét volt mindenhol. A falakon penész állt

- meséli a tulajdonos. Itt azonban nem ért véget a döbbenetsor.

A szoba sarkában láttam, hogy valami mozog. Egy deszkákból összerakott tákolmány volt a sarokban, nevezzük terráriumnak. Belenéztem, és akkor vettem észre, hogy egy óriáskígyó pihen.

A kihívott szakember megállapította, hogy

egy 2,5 méteres tigrispiton van a szobámban, ami nem harapással, hanem fojtással öl.

Az állatot azért volt nehéz hatástalanítani, mert nagyon éhes volt, és rátekeredett a szakember kezére, amit teljes erőből elkezdett szorítani. Ráadásul a piton valahogy

megszúrta a befogó és vérezni kezdett

A szürreális eseményeknek végül Robi barátnője vetett véget, aki egy szemeteszsákot hozott, és ebbe került a piton. Így tudta elszállítani a kígyót az állatbefogó. A tulajdonos pedig örült, hogy megszabadult a csúszómászótól. A lakás renoválása végül több hetet vett igénybe, majd úgy döntött eladja az ingatlant.

Forrás: Borsonline.hu
Címlapkép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szerintem a kígyó elfogyasztotta a bérlőt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.