Szakmai hitele került veszélybe Schobert Norbinak. A fitneszguru termékeit ugyanis egy ismerőse másolni, majd terjeszteni kezdte, ezzel több tízmilliós kárt okozva az update rendszer kitalálójának. Norbi azonban nem hagyja magát, jogi útra tereli a kellemetlen ügyet.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lovo52
Mi a baj NORBI? Ha Tőled lopnak, az már baj? Forditva meg természetes!!! Na igy sem fogsz éhenhalni a drága inas feleségeddel, igaz?
vukkocska
Miért kell ilyen gusztustalanul írogatni? Ha Tiéd lenne a biznisz, akkor is így reagálnál? Vagy Te fizetnél ki egy csomó pénz hamisítványért? Sajnálatos, hogy a csalók védelmére kelsz!!!
antonka
nem kelek a csalók védelmére, de azért nem fogok a kardomba dőlni, mert a norbi szegényebb lett egy leheletnyit, a hülye kapafogu, tehenészlány felesége legalább kevésbé fogja rázni, a rongyot, akarom mondani a fejődézsát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.