Szeptember elsején osztotta meg Az én szívem című, országimázskampánynak is beillő dalát Tóth Gabi.

Agyba-főbe gyalázzák Tóth Gabit "magyarkodós" dala miatt, már a lájkmérőt is levette

Az énekesnő – vélt vagy valós – kormány felé helyezkedése miatt eleve a bögyében van már legalább az ország felének, és most végre kiélhetik hajlamaikat az ellendrukkerek.

Már tegnap is nyilvánvaló volt, hogy a nóta Youtube-os megosztása alatt több lesz a dislike, mint a tetszésnyilvánítás, de ezt most már csak a felöltő láthatja, Gabi ugyanis levette a lájkolási/diszlájkolási lehetőséget a klip alól. 

A kommentek azért árulkodóak, elég vegyes a fogadtatás. A rossz nyelvek szerint serényen törölgetik a durvábbakat.

Idézünk néhányat a legérdekesebbek közül:

Péter Szabó Szilvinek ez jól állt,ő nem megjátszotta. Ez meg csak képmutatás. Törölheted a negatív véleményt,attól még igaz.

Ki lettek törölve azok a kommentek, akiknek nem tetszik ez a "mű"? (1,9 ezernek tetszik, 2,3 ezernek nem tetszik). Hja, biztos van úgy, hogy a nem tetszők nem kommentelnek. 

Komolyan ebben a rendszerben folyamatosan kell tolni az ember képébe a magyarkodást éjjel nappal, nincs megállás?

egyszerűen nem értem ezt a hypot ekörül a tótgabi körül...hangja vacak (tesójáé sokkal jobb csak neki rosszabb a PR-ja...)...szép nagy csöcsöket vett a bótban de ha arra gondolok, hogy kéne mondanom egy tótgabi dalt...hát bajban lennék...(DE Most legalább jól néz ki...)

Ez csodálatos. Gratulálok. Èn elsírtam magam.

Léleksimogató!! Hatalmas gratula!!!

Nagyon szuper lett! Eddig nem kedveltelek kifejezetten, ripacsnak tartottalak, de az utobbi idoben – miota anya lettel – sokat finomodtal es tetszik nekem! Hajra!

Forrás: Youtube/Tóth Gabi

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A jelek szerint a nájloncsöcs még a magyarságtudaton is képes nagyot lendíteni. Akkor ez nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai tényező is.
namihami
A jelek szerint a nájloncsöcs még a magyarságtudaton is képes nagyot lendíteni. Akkor ez nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai tényező is.
Clavigo
@namihami: :) :) :) """ Nájloncsöcs "" :) :)DDXDXX...Ez jó...:)
namihami
@Clavigo: Talán nézni, de megfogni?!?! Maradok a hagyományosnál.
(persze, tudom---a kifejezésre gondolsz, de akkor is)
justhpeter
Mi a baj azzal ami ízlés dolga. Akinek nem tetszik ne halgassa, akinek bejön az élvezze.
terlasz
Nagy baj az, hogy mindent politikai alapon közelítünk meg. Nem kellene ennek így lennie, ha az O-qmány nem a kirekesztésre, a fideszen túli másság ellen építené a politikáját. Nem csodálkozhatunk az ellenreakción, ami most éppen ennél az ártatlan dalnál csapódik le. Nekem tetszik a dal, a klip életigenló kisugárzása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.