Lemondta a közelgő eseményeket, és folyamatosan tesztelik Dobrev Klárát is. 

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Maga Fletó mondja:
"Igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van."
Erről szólnak ezek az oltások, hogy ne legyenek súlyos szövődményeid, ne halj bele. Még ő is tudja, csak te nem, aki pedig a propi virológusa:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@Pálinkás Pál: Maga Fletó mondja:
"Igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van."
Erről szólnak ezek az oltások, hogy ne legyenek súlyos szövődményeid, ne halj bele. Még ő is tudja, csak te nem, aki pedig a propi virológusa:-)
Pálinkás Pál
@division: . egy egészséges embernek oltás nélkül sem árt...és akkor miért is van " védettségi " igazolványotok???ti már lélekben mind halottak vagytok...mondtam neked, a covid hiszti hamarosan romba dől...te meg főleg nekem ne dumálj ,amikor hipochonder vagy, ha kis por megy a torkodra,már rohansz tesztet csináltatni...úgyhogy foglald el magad, ne nekem dumálj!!!
kereső
@Pálinkás Pál: Na, igen aki kitalálta a "védettségi igazolványt"- az félre vezeti az embereket. Ez oltási igazolvány/igazolás.
Egy "green pass"- ahogyan a szomszédaink , és Európában hivják.
division
@Pálinkás Pál: Vár az önkéntes teszt, ne feledd:-))
Pálinkás Pál
@kereső: a green pass sem helytálló, mert legálissá teszi a fertőzés széthordását...én inkább birkabárcának hívnám...
kereső
@Pálinkás Pál: Te úgy hivod, ahoggy akarod- mi meg a "birkák"/az oltottak/, had örüljünk annak, hogy jó eséllyel elkerüljük , na nem a virust, hanem a súlyos szövődményeit, amelyet okoz.Nem a virus ül, hanem azok a szövődmények, amelyeket okoz- a "citokin vihar", amikor is a teljes emberi szervezet összeomlik. Ilyet nem produkált egyetlen influenza virus sem/ legalábbis én nem olvastam róla sehol. Na ezért nem értem azokat, akik tagadják ennek a virusnak/ a szövődményeinek súlyosságát.De, Te csak mardj meg hitedben, csak ne tarts bennünket hülyének, birkának, degeneráltnak.
division
@kereső: Ne erőlködj vele, csak napi 24 órában szajkózza unalmában a zöldségeit, mint aki ért is hozzá, de az önkéntes teszt témáját már kerüli, miszerint beoltsák deltával. Többre tartja magát minden virológusnál, immunológusnál, mikrobiológusnál, lényegében mindenkinél, miközben otthon szerelgeti a PC - ket:-)))))))))
Pálinkás Pál
@kereső: nos..mivel ebből a fertőzésből az emberek 98,847 %-a tünetmentesen kilábal...akkor minek kellene néznem a maradékot...azt ugye tudod hogy az oltottak jó része csak az igazolványért vállalta ezt ..és amint ennek vége,szívesen letagadná...talán elsők között voltam tavaly ,aki javasolta a veszélyeztetettek oltását...és hagyni a vírust hogy kifusson...de nem jobb az időhúzás...még valami, és utána befejeztem .. a spanyolnátha, ami nagyságrendekkel veszélyesebb volt ennél nem egész két év alatt eltűnt...ti majd most gondoskodtok róla hogy ez a "nátha " még hosszú évekig " fegyvert " legyen a politikusok kezében!!! hát nagyjából ezért hívlak titeket birkának, nem azért mert a veszélyeztetett felvette az egyébként kérdéses hatású vakcinát!!!
nezelodo
Javaslom, hogy covidnak nevezzük a járványt és ne koronavírusnak! Hátha olvassa a vezér, és mást ért a korona és a Fletó szavak összefüggésében. Nem szeretném, ha gutaütést kapna a hatalmas sikerek ellenére, és ráadásul még Európa megvédésének feladata is nyomja a vállát a migráktól.
kereső
@Pálinkás Pál: a" maradék"...A generációk legjobbja haldoklik.
Az, amelyik tanulás nélkül nevelte fel a gyerekeit.
Aki minden hiánya ellenére a legnagyobb értéket tanította neki: a méltóságot.
Azok halnak meg, akik a legtöbbet szenvedtek.
Akik úgy dolgoztak, mint az állatok,
akik a kevèsnek is örültek.
Azok halnak meg, akik oly sok nehézségen mentek keresztül.
Azok, akik egy életen át tartó áldozatok és nehézségek után csak méltósággal akartak megöregedni.
Egyedül halnak meg és félnek.
Senkit sem zavarva mennek el.
Búcsú nélkül mennek el...

Ők a Te szemedben a maradék, a kormány szemében meg egy sorszám.
És erről vitát sem nyitok.
Pálinkás Pál
@kereső: de ocsmány demagóg vagy...szövegértés?
" .talán elsők között voltam tavaly ,aki javasolta a veszélyeztetettek oltását ".. ,melyik részét nem érted?
division
@kereső: Pali halhatatlan, egy Isten, őt nem érdeklik az olyan emberek, akik idősek, krónikus betegek, genetikailag fogékonyak a covidra, azok dögöljenek meg nyugodtan, mert őt sosem kaphatja el semmi, ezért nem is létezik. Ennek az ellenkezőjéről meggyőzni nem lehet, amíg maga is az áldozatává nem válik, vagy bármelyik családtagja.
balos
@Pálinkás Pál: Megtörtént az egyeztetés a kinai laborral,így hozzá férhettek a szerhez a kurmány pénzmosói!
kereső
@Pálinkás Pál: Nem nyitok vitát Veled erről Pali, ezen már régen túl vagyunk. Maradék..., meg a sorszámozott idézgetéseid, amellyel a kormány után szabadon dehumanizálod Őket. És én vagyok demagóg, mert ismeretlenül tisztelem mindazokat, akik megöregedtek úgy, hogy nem tartották a markukat, hogy szüljenek, neveljenek gyermeket- hanem épitettek, éltek, és boldogok voltak a kevéssel is.
Nincs közös nevező Veled ebben a történetben, nem értem, de tiszteletben tartom a véleményed- bár sokszor semmi tisztelhető nincs benne.
Pálinkás Pál
@kereső: látod ez a ti bajotok..egy valós vészhelyzetet nem lehet empátiával megoldani...ennyi..
Pálinkás Pál
@division: te marha...most felsoroltad azokat..akiket egy éve mondok...
" akik idősek, krónikus betegek, genetikailag fogékonyak a covidra,"..nos..pontosan őket kéne beoltani ,a többit meg békén hagyni!!!
division
@Pálinkás Pál: A genetikailag fogékonyakat eleve nem tudod beoltani, mivel csak akkor derül ki amikor elkapta és súlyos beteg lett, sajnos ez nem olyan mint az idős kor vagy a krónikus betegség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.