Egyesek immunrendszere olyan gyorsan végez az új típusú koronavírussal (SARS-CoV-2), hogy nem is tudnak pozitív tesztet adni.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Valóban, olyan járvány nincs, ami mindenkire veszélyes, lehet hogy az emberiség 30% - a túléli oltás nélkül is, de honnan tudod előre, hogy ebbe majd te is beletartozol? Sehonnan. Az oltás esélyt ad erre, és ha még az immunrendszered is erős,duplán védett leszel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
na nézd már..mintha ezt mondtam volna tavaly óta, immunis vagyok minden náthára,flura..lehülyéztetek...na most ki a hülye?...
division
@Pálinkás Pál: Te vagy hülye Miki55, Gazella és még ki tudja hány neved van. A nullás vércsoportoddal büszkélkedtél nagyon, nem ezzel. A memória T - sejtek mennyiségének kimutatásához laboratóriumi vizsgálat kell, azt meg nem fognak csinálni csak úgy egy totális átlagembernek. Akinek nullás a vércsoportja, sok a T - sejtje, és genetikailag is az "erős" csoportba tartozik, annak szerencséje van, de attól még az oltás ad egy biztosítást ezek mellé. Én sem fertőződtem meg amikor a nejem 4 hétig kínlódott, nullás vagyok, és ki tudja, lehet sok memória T - sejtem is van. Azonban nem vagyok hülye, hogy amikor már van oltás, a vírus mutálódik, akkor ne oltassam be magam.
division
@Pálinkás Pál: Én elővigyázatos vagyok nem gyáva, hiszek a tudományban, te meg nem, bár akkor sem értem miért kell ezt vagy 5 névvel itt előadnod.
Pálinkás Pál
@division: nekem 1 nevem van kispofám, tudom bacca a csőrödet hogy egyre többen ébredeznek..
division
@Pálinkás Pál: Aha, persze. Átlátszó vagy mint a fólia, és nem csak én vettem már észre. Hirtelen itt van egy Miki55, teljesen a te stílusoddal, ahogy Gazella sem éppen tér el ettől. Mindegy, ha neked erre van szükséged az önigazoláshoz, csak rajta, ez már nem a régi propi, száz névvel sem tiltanak ki, lényegében már semmiért (sajnos).
Pálinkás Pál
@division: hidd csak azt kicsicsikó, majd tájékoztatlak ha új névvel jövök...
Nessy
@Pálinkás Pál: Azért, mert van egy kevés számú egyén, akinek a T sejtjei gyorsabban reagálnak, a nagy többségnél ez nem áll fenn! Miután ezt jelenleg nem vizsgálják, orosz rulett erre számítani mindenkinek. Tedd össze hátsó, mellső csülkeidet, ha véletlenül ebbe a körbe tartozol, de ne sértegesd azokat, akik igyekeznek védekezni! Nem vagyunk hülyék, gyávák, nem fosunk, de igyekszünk elkerülni a nagyobb bajt, ha lehet! Legyen szép napod!
Pálinkás Pál
@Nessy: egy szót nem szólnék ,ha a ti oldalatok nem cseszegetné,fenyegetné az embereket..olyan járvány nincs,amik mindenkire veszélyes,..mégis ezt pampogjátok a csapból is...5-100 éves korig oltakozz, meg aki nincs háromszor beoltva az lebetegszik..vazze, belenéztetek a varázsgömbbe ,hogy előre tudjátok...vagy, ami valószínűbb..bizonyos körök vezénylik a járvány lefolyását, a mindenkori politikai helyzetnek megfelelően...tavaly mondtam ezzel a járványlassítással csak kibasztok magatokkal ,mert végtelenségig húzni fogják...hát nem igazam lett??? / vissza lehet nézni a tavalyi kommentjeimet/...tehát ,nem érdekel mit csináltok,ha nem cseszegetitek a másik oldalt...
Pálinkás Pál
@KisTehen: nem vagyok szuper, csak beletartozom abba a 15 %-ba, aki immunis...én mindig mondtam...lehülyéztetek...no most ki a hülye?...
Nessy
@Pálinkás Pál: Rendben, de ha kérhetem, te se tedd ! Egyébként az "igazság odaát van"! Csak onnan nem nagyon szoktak hozzászólni a vitához!
division
@Pálinkás Pál: Valóban, olyan járvány nincs, ami mindenkire veszélyes, lehet hogy az emberiség 30% - a túléli oltás nélkül is, de honnan tudod előre, hogy ebbe majd te is beletartozol? Sehonnan. Az oltás esélyt ad erre, és ha még az immunrendszered is erős,duplán védett leszel.
division
@Pálinkás Pál: Nem kell jelezned, felismerem anélkül is:-)
Pálinkás Pál
@division: nem tudom...szeretek kockáztatva élni...
division
@Pálinkás Pál: Igen, vannak extreme sportok, de azért ez más.
Pálinkás Pál
@division: de mindenkinek a magánügye...ne más akarja megmondani..
division
@Pálinkás Pál: Egy járvány nem magánügy.
Pálinkás Pál
@division: nem bizony, de nem is pestis, hanem egy fluval egyenértékű...
division
@Pálinkás Pál: Szerinted. Akik ezzel foglalkoznak szerintük nem. Amúgy meg a vuhani és a delta teljesen más, utóbbihoz már nem biztos hogy elég gyors a memória T - sejtek reagálása segítség nélkül, és még ki tudja milyen mutációk jöhetnek.
Pálinkás Pál
@division: te..beugrott valami, ugye előírták a parlamenti dolgozók kötelező oltását...áruld már el, a képviselőknek miért nem??? vazze...jó példával kéne előljárniuk...persze a kérdés költői...
division
@Pálinkás Pál: Erre én is csak Gulyás válaszát tudom idézni:
"Ennek az az oka, mert furcsa helyzet állt elő, hiszen a frakciókat alkotmányos keretek között nem hiszem, hogy kötelezni lehet, hiszen a választópolgároknak köszönhetően ülnek a Parlamentben. Mindenesetre a FIDESZ-frakcióban mindenki be van oltva” - jelentette ki kérdésre válaszolva Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, azt is hozzátéve, hogy nem ismeri a többi frakció átoltottsági adatait."
division
@Pálinkás Pál: Valóban nem. Nyilván nekem sem világos. Az biztos, hogy köze van a "kiváltságos" Fidesz frakcióhoz, miszerint ott mindenki úgyis be van oltva. Vagy nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.