Vajon Mészáros Lőrinc kapcsán mi volt az a hét dolog?

Várkonyi Andrea szerint a párválasztáskor hét dolgot kell összeírni, ami a tökéletes partnerből elengedhetetlen: "Minden életszakaszhoz tartozik egy igazi, egy nagy ő"

Fotó: Tv2

November közepén megjelent Várkonyi Andrea könyve És ezt lehet? címmel, mely alapvetően pszichológiai oldalról szeretné megértetni a női olvasókkal, hogy sok mindenhez joguk van egyedül és párkapcsolatban is. A könyvet a 24.hu elemezte ki. A lap azt írja,

Várkonyi szerint hét dolgot kell összeírni, ami a tökéletes partnerből elengedhetetlen. Ha például valakinek ivott az apja, érthetően olyan párt keres, aki utálja az alkoholt, és így tovább.

Itt személyesebb példákat hoz. Érdekesség, hogy lánya és a nővére nevének említésén kívül ilyenre nemigen van példa: hiába ír róluk, sem első férjét, sem Bochkor Gábort, de Mészárost sem nevezi meg a könyvben.

Az egyik kedvenc szempontom, hogy tudunk-e a másik mellett aludni. Én például korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.

A felcsúti milliárdossal való kapcsolatát ebben a fejezetben többször is említi. Leírja, hogy mostanság sokszor elsírja magát, ha párjának magáról beszél, mert „olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt”, amelyben érzi, hogy „ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza”. Arról olvashatunk a következő bekezdésben, hogy

minden életszakaszhoz tartozik egy igazi, egy nagy ő, akivel érezzük, ha megesik a nagy találkozás. Ilyenkor az illető nemcsak szexuálisan, de érzelmileg is megragadja az embert.

Várkonyi arról is ír:

A szabadság számomra azt jelenti, hogy ne függjek senkitől. Ne függjek munkaadótól, ne függjek férfitól, ne függjek társadalmi elvárásoktól. Gyerekkorom óta önálló individuum akarok lenni, aki szabad döntéseket hozhat

Azt is részletezi, mit kell érteni az ő anyagi függetlensége alatt:

rengeteg munkát tett egy viszonylag magas életszínvonal elérésébe,

neki a gyereke eltartására kell a pénz, nem a luxusra,

tanult, dolgozott ezért

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Tv2

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bözsi
Figyelj andi, húzzál a könyveddel, meg az undorító szerelmes történeteiddel, sztem már senkinek sem kell bizonygatnod, hogy mennyire szerelmes vagy, mert kb mindenki eltudjaképzelni! Nem bírod ki, hogy ne írogass ilyen dolgokat?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bözsi
Figyelj andi, húzzál a könyveddel, meg az undorító szerelmes történeteiddel, sztem már senkinek sem kell bizonygatnod, hogy mennyire szerelmes vagy, mert kb mindenki eltudjaképzelni! Nem bírod ki, hogy ne írogass ilyen dolgokat?!
Horizont
Állandóan magyarázkodik.
Az egész könyve egy nagy magyarázkodás.
Neki kéne felkeresni egy pszichiátert!
Nagy gondok vannak ott.
CsipkeRózsa
És ezt a könyvet nem ingyen dobják oda annak, aki képes elolvasni is?
kulabombaafityiszre
Ez csak a szokásos ner ribancok dumája.
Azt mégsem mondhatja,hogy van az a pénz amiért a lölőt szopja.
gina
Felfordul a gyomrom egy ilyen nőtől, 100x rosszabb mint egy sarki, annak több becsülete, gerince van,,,
csipetke
@Horizont: tegnap 18:00 Én már régóta mondom,hogy aki ilyen intenzitással bizonygatja a fenenagy boldogságát, ott valami nagyon nem gömbölyű. Mint amikor Palácsik elvetette magát Vajnával,és magyarázta az ő nagy szerelmüket.
Itt meg azt írja Várkonyi,hogy 7 dolgot kell összeírni a párválasztásnál. Szerintem ha már írogat az ember,ott is baj van.Vagy ha találkozik egy szimpatikus emberrel,előkapja a cetlit,és megnézi,hogy megfelel-e minden kritériumnak?Az ő cetlijén az első pont a vastag buksza volt,ez héccencség. A barátnőm,aki "csak" pszichológus,nem pszichiáter, azt mondja,hogy Várkonyi a nyilatkozatai alapján óriási gáz
csipetke
Azt írja Várkonyi,hogy minden életszakaszhoz tartozik egy nagy ő. Ez hülye. Mikor az ember összeházasodik valakivel, eleve úgy kezdi,hogy te csak a következő életszakaszomig kellesz,aztán mehetsz? Másrészt ki határozza meg,hogy hány szakaszból áll az életed?Te saját magad,vagy nem?Gondolom,a hasonló ribiké rövidebb szakaszokból áll, ahogy a pasikat váltogatják.
Horizont
@csipetke: Hát normális, egészséges gondolkozású ember számára, pláne akik tudják mi az önzetlen szerelem, azoknak minden mondata, szava iszonyat gáz. Én csak lesek.
És sok hülye azt hiszi, ha az ember bírálja irigyli. Irigyli a rosseb.
telegdilaci
Szerintem a tökéletes Férfiból ebben a ronda hájas Disznóból akinek a pénzéhez hozzámentél semmi nincs meg! nem kellene folyamatosan hazudoznod!
Évaaa
FASZ LESZOPÓ , MENOPAUZÁS KURVA!! ELVESZTETTED A KAPCSOLATOT A VALÓSÁGGAL! LÖLÖ EGY FIDESZ - RABLÓ - STRÓMAN...PRIMITÍV ÁLLAT...
Málna
@Évaaa: És vannak még nála is primitívebb állatok. El tudod ezt képzelni?:-)
evacica
Ez a szakasz Andiknál a pénz és az összeköttetések!
Horizont
@Évaaa: Most tényleg ezért regisztráltál? Kár volt.
reanimator
Mindenki hülye... mindenki meghülyül, amikor a Fidesz közelébe kerül.
reanimator
Egy rozsdás vascsővel baszom pofán ezt a hülye kurvát!
Elég volt ezekből !!!
Ezek a sötétlelkű gecik mondják meg, hogy mit gondoljak, mit érezzek, mit tegyek?

Egy rozsdás vascsővel verlek agyon, te geci fideszes!
Polgárháborút akarsz? Megkapod, mint üveggolyót !!!
nezelodo
Magas az a paci Andika, nem kellett volna felmászni rá, onnan nagyot lehet esni! Nyugodtan áradozhat a Lőrincünk tehetségéről, meg arról, hogy benne lelte meg a férfiideált, ezzel leginkább a kabaré műfajban érne el sikert.
vacsi
Mi 40 éve élünk együtt boldogan, pedig semmit nem írtunk össze. Egyszerűen csak szeretjük egymást, a gyerekeinket, sőt, egymás családját is...
Gondolom - és remélem -, ezzel nem vagyunk egyedül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.