A színésznő be volt oltva, maszkot is hordott. 

"Az egyik szemem nevet, a másik meg sír, hiszen az a vírus tette lehetővé a könyvem megírását, amely maga alá gyűrt" – mondta a színésznő a friss HOT! magazinban.

Bencze Ilona is elkapta a koronavírust, nagyon megijedt

MTI Fotó: Komka Péter

„Akkor írtam meg, amikor nem tudtam játszani, azelőtt sosem jutott rá elég időm."

mondta Bencze Ilona, aki be volt oltva, maszkot is hordott, mégis elkapta a vírust.

"Amikor megtudtam, mi a bajom, először nagyon megijedtem: a legfontosabb az volt, nehogy kórházba kerüljek"

– mondta a magazinnak a művésznő. 

Forrás: Life.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Látom, csak kijött a valódi éned megint, nem is akár hogy, már anyázol is. Ilyet én azt hiszem sosem mondtam, eleve nem él már anyám, de az átka a sírig üldözni fog. Gyilkos! Gyilkos! Gyilkos!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
" be volt oltva, maszkot is hordott, mégis elkapta a vírust."...
én nem vagyok beoltva, nem hordok maszkot, és kutya bajom sincs...
" az oltás működik "...
justhpeter
@Pálinkás Pál: "kutya bajom sincs" Biztos ?
Pálinkás Pál
@justhpeter: helyesbítek...érezhetően semmi bajom nincs...
Rockxy
ha kétszer be van oltva a művésznő, akkor még terjesztheti is az ugynevezett járványt.
nem én mondom, merkelyprof mondja:
propeller.hu/itthon/3743578-merkely-bela-ketszer-oltottak-reszt-vettek-jarvany-fenntartasaban
division
@Pálinkás Pál: Ez az, érezhetően nincs semmi bajod, ettől függetlenül tele lehetsz vírussal, amit átadhatsz olyan embereknek, akiknek gyengébb az immunrendszerük, és akár bele is halhatnak. Tehát gyilkos vagy, csak nincs agyad hozzá hogy felfogd. Remélhetőleg a 3 oltáshoz adott védettségi sok előnyt fog jelenteni az oltottaknak, és nem kevés hátrányt az oltatlanoknak. A németeknél pl. védettségi nélkül kizárólag élelmiszerboltba és gyógyszertárba mehetsz be, azon kívül sehová. Ez felér egy kötelező oltással, de náluk januártól akár be is vezethetik ténylegesen mint a görögöknél.
division
@justhpeter: Gődény embere, ő Gazella is, jó pénzért a négy fal közül senkivel nem érintkezve szórja a hülyeségeit minden nap reggeltől estig, amíg tart a munkaideje...
Pálinkás Pál
@division: anyádat te büdös köcsög..azzal pofázz aki megellett a havasokban!!! gyilkos meg te vagy te mocskos buzeráns, a fasiszta vírusbuzikkal együtt ,akik miatt sorban halnak ellátatlanság miatt az emberek!!! remélem felfordulsz hamarosan, undorító hontalan féreg!!! értetek nem kár, csak rontjátok a levegőt...és te buzeráns, hamarabb fordulsz fel mint én...
division
@Pálinkás Pál: Látom, csak kijött a valódi éned megint, nem is akár hogy, már anyázol is. Ilyet én azt hiszem sosem mondtam, eleve nem él már anyám, de az átka a sírig üldözni fog. Gyilkos! Gyilkos! Gyilkos!
division
@justhpeter: Nyilván nincs baja, hiszen kapja a sok pénzt a szilajpóniktól a kommentekért...
Pálinkás Pál
@division: kussolj román buzi...haza lesztek zavarva...
division
@Pálinkás Pál: Magyar vagyok te tahó, hova akarsz zavarni? Érvek híján megint jön a románozás? Persze mindegy mit írsz, ha úgyis jár érte a zsé:-)))
Pálinkás Pál
@division: emlékszel, pár napja mondtam a kancellár már nem fogja a kötelező oltást bevezetni Ausztriában februárban..és nini ,ma lemondott...helyedbe kezdenék aggódni, hogy a felfordulásoddal kapcsolatban ne legyen igazam...
division
@Pálinkás Pál: Annyira aggódok, hogy azt el sem tudod képzelni. Néha még nyerítek is hozzá:-))
"Az Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke és parlamenti képviselője még októberben mondott le a kancellári posztról, miután az ügyészi hivatal nyomozást indított ellene korrupció gyanújával"
Ki tudja, Schallenberg miben lehetett benne ezek után. Ez még messze nem jelenti azt, hogy nem vezetik be az oltást. Németeknél lehet már januárban be fogják, de tudod mit, nem kell kötelező oltás. Elég, ha szinte mindenben meggátolják az oltatlanokat, ahogy a németek is teszik.
Pálinkás Pál
@division: akkor most mentsd ezt el...a németeknél cirkusz lesz...
division
@Pálinkás Pál: Nyilván lesz némi cirkusz, mindenhol lenne, de majd szépen beletörődnek, csak határozottan fel kell lépni ellenük.
Pálinkás Pál
@division: mondom nagy cirkusz, remélem lógni fogtok...
division
@Pálinkás Pál: Hajnal öttől indul a "munkaidőd"? Nyihahahaha! Láttad a magán klinika árakat? Nem semmi. Sokat kell kommentelned, szóval hajrá:-))
Pálinkás Pál
@division: te miről beszélsz kisbuzi...engem doki csak akkor lát ha bulizunk...te viszont látom megint kanapén aludtál...persze ott az ötujjú barátnőd, az mindig kéznél van...
division
@Pálinkás Pál: Szóval egy büdös alkoholista is vagy...Remélem magad fizeted a detoxikálás költségeit. Amúgy ez a kanapés marhaság honnan jön neked elő? Még nem józanodtál ki teljesen? Mondjuk nem is fogsz soha.
Pálinkás Pál
@division: te egy büdös csicska vagy...téged fizetnek meg az ostoba dumáidért...a családod is letagad...
division
@Pálinkás Pál: Nekem nem kell alamizsna mint neked, Gazella Pali Miki:-)) Azt meg külön bírom, hogy a családomat is ismered. Pihenj még, nem józanodtál ki ahogy elnézem teljesen. Már tényleg csak azért írok rád, mert jókat lehet a butaságaidon nevetni. Na de ennyi elég is volt egyelőre, kicsit rá kell a gyerekekre pirítanom, mivel nem járnak pár hete suliba a covid végett, olykor az online multizás mellett elfelejtik a házit meg a tanulást:-))
Pálinkás Pál
@division: te hüle..mit kamuzol, mond azt, menned kell eligazítanod a söprűs brigádod..
division
@Pálinkás Pál: Jó kijózanodást, és sok-sok pénzt a mai napi kommentekért, jön a hideg, nehogy megfagyj:-))
Giovanni Alba
@division: @Pálinkás Pál: ma, 14:06-09
Ezt a műsort nem tudnátok privát üzenetek formájában előadni? Engem például zavar. Jó, tudom, tovább lehet görgetni, élek is vele, de mennyivel könnyebb lenne, ha nem kellene. Éppen elég a nagy megmondó emberek (halfarok, kandúr, meg még egy piros gyümölcs, meg a fergeteges gyurka) kinyilatkoztatásain mosolyogni/meghökkenni.
Köszönöm figyelmeteket és megértéseteket.
division
@Giovanni Alba: Nem kell elolvasnod. Nálunk a családban van két immunológus, mikrobiológus, tüdőrákkutató, van fenn a Youtube - on előadása is sógornőmnek a vírusról, oltásról. Nehezen viselem, amikor egy pénzért szitkozódó, a konteós szilajcsiko.hu fizetett embereként naponta reggeltől estig írja az éktelen marhaságait. Belegondoltál már, hogy ezt mások is olvassák, nem kizárt hogy más fórumokon is? Az ilyen emberek miatt nem oltatnak aztán sokan, nem lesz vége ennek a járványnak, életveszélybe sodornak más embereket, akik általában laikusok, nem feltétlen alapból oltástagadók. Fel kell lépni az ilyenek ellen amennyire csak lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.