A valóságshow-hős Baukó Éva sosem fél megosztani a világgal a véleményét és gondolatait, többször is kifakadt már közösségi oldalain. Ezúttal a celeb-szakítások kapcsán vallott színt.

Baukó Éva színt vallott: spermadonort keres Fotó: TV2

Olvastam, Sáfrány Emese is szétment a párjával. Celebeknél ha észrevettétek ez dívik most. Csinálnak egy-két gyereket és a gyerek még 2 éves kora előtt csonka család tagja lesz.

- kezdte bejegyzését, majd néhány nevet is felsorolt.

Lásd : Berki, Hódi, Kulcsár, Csuti, Anikó, Mádai Vivien, Vasvári Vivien, Szabó Zsófi… most ennyi jut eszembe de van több is… Új apukák , apukajelöltek pedig mennek/jönnek.

Közösségi oldalán részletezte, hogy nincs szüksége férfira, "pont az ilyen dolgok miatt"

 elgondolkoztam azon, hogy spermadonor által szeretnék gyereket, akit én választok ki és nem pedig kapcsolat vagy házasság által

- tette hozzá.

Mint írja, a házasságot sosem tartotta jó dolognak, és nem is vágyott rá soha.

Nincsenek jó tapasztalataim , és ez a mai kiírása is az Emesének is újra elgondolkodtatott, ugyanis nem csak a celebvilágban látom ezt, hanem a mai fiatal civilek körében is ez van…..Elhagyott nők , elhagyott férfiak kisgyerekekkel… “szóval ha van jelentkező ne habozzatok “ Jelige : SPERMADONOR. Ui: Ez rohadtul nem poén ez véresen komoly!!!!!

Forrás: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ok. és akkor lesz apukája a gyereknek? nem még egy anyukája, hanem igazi pasi, akinek farka van, nem buzi, néha borostás, és ha reggel együtt ébébrednek, közöttük a alszik a kis aranyos, aki büszke, hogy az ő apukája mindenkitől erősebb..

nos, lesz ilyen apuka, vagy csak átmenő forgalom?
teuton
@jesz: Az ilyen "apuka" csak neked kell, aki idönkent reszeg is es hetente egyszer jol el is veri az asszonyt, mert ugye ez a "kereszteny fideszes genderelmelet"... Az asszony persze legyen mindig apolt, illatos, es hetente jarjon fodraszhoz, parancsra pedig szopjon is...
CaptainFaceless
Amennyit belevertek már a szájába elég ha a markába köp s bedörzsöli vele a puncit
Csizmás Kond
..későre gondolkodik...akiket és amennyit lepippantott abból tartalékolhatott volna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.