Orbán Viktor most már nem csak békepártinak, hanem egyenesen a béke követének, közvetítőjének is megpróbálja magát beállítani, a miniszterelnök nemzetközi sajtótájékoztatóján közölte, hogy telefonon beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, s felajánlotta Budapestet egy Putyin-Zeliniszkij tárgyalás színhelyeként.

Orbán Putyin alárendelt klónjává, Magyarországa pedig súlytalanná vált
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Orbán javaslata szerint az orosz és az ukrán elnök mellett Emmanuel Macron francia köztársasági elnök és Olaf Scholz német kancellár vehetne részt a tárgyaláson, amelynek egyetlen célja az azonnali tűzszünetről szóló megállapodás lenne.

Mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, Orbán is szerepet akar játszani a külpolitikában, ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárója, ám alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát, mint bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani

– nyilatkozta ezzel kapcsolatban Ungváry Rudolf.

Az író szerint azonban Magyarország, éppen Orbán politizálásának köszönhetően jelentéktelenné vált, Orbán pedig az olyan mérgező politikai vezetőknek, mint Putyin és Erdogan, csak a nagyon alárendelt klónja, Putyin pedig kizárólag a saját érdeke alapján fog majd dönteni.

Ungváry szerint ennek egyértelműen belpolitikai oka van annak, hogy Orbán bedobta a labdát,

Persze, mint minden narcisztikus, megalomán személyiség, ő is szerepet akar játszani a külpolitikában, hiszen ez az ilyen alkatoknak a természetes velejárójuk, ám alapvetően mégis, mint mindig, így ezzel is, a belpolitikai helyzetét akarja szilárdítani, s önmagát bölcs, megbízható és biztonságot ígérő vezetőnek beállítani.

 - tette hozzá, és elmondta a lapnak azt is, hogy ehhez kell neki a tekintély, azért, hogy a szavazó lakosságnak a demokráciát felfogni képtelen, kizárólag a biztonságra törekvő részét maga mögé állítsa.

Forrás: Hírklikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@KisTehen: De, talán túl sokat is! Megtanulhattuk, hogy egy iskolázatlan, nyomorban tartott, közmunkával eltartott narancsmagyarságnak elég egy kolomp és néhány szépencsengő vezérürübégetés. Ehhez add hozzá a hazai adózók által (nem önként) eltartott bérmagyar piócákat és máris kijön a 3 millió.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@csak úgy...: 20:13
Jogos.
Még valami ..
Mai román székelyek se full magyarok már, hanem szerte perte más nemzetiségű keverékek.
csak úgy....
@kereső: "Nem gondoltuk anno, hogy az aki kiállt a Hősök terén annó, és elkiabálta a hét koporsó fölött"ruszkik haza", harminc évvel később..."
-engem akkoriban pont orbán tett bizonytalanná ,gyakorlatilag 1 hétre az orbán beszéd után csomagoltunk és eljöttünk magyarországról! nem a ruszki tankoktól tartva,inkább a volt komcsi káderek fura meghasonulásától ...
ómió
Efftársilag így "píszí" hazudni, vagy ez még a szemkilövetőhegyi "putyini hagyaték"?
nezelodo
Biztos szívesen jönne az egykori "új fiú", a Macron, akinek a választási ellenfelét pénzeli a fidesz, (mert ők nem avatkoznak mások belügyeibe), az ukrán elnök meg a szőnyeg szélére lenne állítva emiatt, miközben Putyin előtt hajbókolna Orbán és könyörögne, hogy fogadja el már végre tőle a békét, mert a múltkor is hiába vitte el neki nagy garral Moszkvába!
leszholnapis
@sgl: és mégis ezt a tahot akarták...(?)..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.