Egy olasz bíborost, a film főgonoszát fogja játszani Kevin Spacey a Soós Péter által rendezett 1242 – A nyugat kapujában című műben. A rendező, aki korábban az Űrgammák sorozatot készítette az rtl.hu-nak erősítette meg, hogy már aláírtak a színésszel a szerződést.

A szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey lesz a főszereplője egy magyar tatárjárásról szóló filmnek – 1,26 milliárd forintból készíti az Űrgammák rendezője

Fotó: Nicole HARNISHFEGER / POOL / AFP

Soós nem tartja aggályosnak azt, hogy egy olyan színésszel fog dolgozni, aki gyakorlatilag lenullázta hollywoodi karrierjét, miután többen is szexuális zaklatással vádolták meg.

A Nemzeti Filmintézet 1,26 milliárd forintos támogatásával megvalósuló történelmi film a tatárjárás korszakát eleveníti meg. 

pacey mellett a filmben Eric Roberts (A sötét lovag, Feláldozhatók) is játszik, ő egy megöregedett, megfáradt magyar vitéz bőrébe bújik. A film főhősének szerepével egy fiatalabb amerikai színészt kerestek meg, de ő időbeosztása miatt még nem biztos, hogy el tudja vállalni a szerepet.

Soós Péter a Hacktion és a Tűzvonalban című sorozatokat rendezte, de az Űrgammák és a Jóban Rosszban egyes részeit is ő jegyzi.

Forrás: rtl.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.