Most akupunktúrás kezelést próbált ki, hogy teherbe eshessen.

A Blikk cikke szerint Vajna Tímea mindent bevet a gyermekvállalás érdekében, és bár már nem olyan fiatal a szüléshez, nem ez az elsődleges akadálya a gyermekáldásnak. 

Mindent bevet a gyermekvállalásért Vajna Tímea

Fotó: YouTube/TV2

Vajna Tímea és húga (Visvader-Palácsik Lilla) ugyanis mindketten endometriózissal küzdenek, a betegség ellenére Lillának már a második gyerekét várja. 

Andy Vajna özvegye egy ideje már együtt van barátjával, Zoltánnal, akivel 2021-ben el is jegyezték egymást, és a családalapítás is szóba került, de ennek a föntebb vázolt ok az akadálya. 

A Blikk cikke szerint Vajna Tímea ennek ellenére minden követ megmozgat a gyerekszülés érdekében, erről pedig időről-időre közösségi oldalain is beszámol. Legutóbb is így tett, akkor az Instagramon egy 24 óráig elérhető sztoriban számolt be arról, hogy akupunktúrás kezelésen járt Los Angelesben Irina Gershman specialistánál, aki a női egészséggel és terhességgel foglalkozik keleti gyógyászati szempontból.

A kezelésen számtalan nő vesz részt, mivel a résztvevők állítása szerint miután már mindent kipróbáltak, akkor fordultak ezen kezelési fajta felé, és ez volt az, ami "beindította a folyamatokat" – írja a lap.

Forrás: blikk.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Esetleg a hagyományos módszer segítene?Ha nem lenyelné...vagy orbán jó pénzért ad neki a saját dnséből,reszkess Amerika :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
Na itt egy példa arra, hogy egy nő mindenre képes egy gyerekért, de a nő arra is képes, hogy Wc-be fojtsa, zacskóba meg egyéb helyeken ölje meg a született gyerekét, vagy régen szétszúrták a saját méhüket stb.
Ékes példája annak, hogy az abortusztörvény egy aljas gyilkos tiltás aljas férfi vezetőktől.
Yoda69
Nem akupunktura kell ide, hanem egy csődör.
volvós
Hüje ringyó !!! Szopástól soha nem fox teherbe esni !!!...
Németh István
Hát az enyimét még nem vette be, de nem is vetette be! persze meggondolnám adom-e!
balos
Van itt egy pár fideSSes "csöndör",akik szívesen beültetnék neki a gyemeküket jó pézért!
vacsi
Nem mondta még neki senki, hogy kell csinálni?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.