Nem csillapodnak a kedélyek a médiában való gyermek szerepeltetések témájában. Sokadjára robban ki ehhez hasonló vita, most éppen azután, hogy a birkózó Bárdosi Sándor kiesett Berki Mazsi ellen a Dancing With The Stars versenyéből – írja a borsonline.hu.

Durva harc alakult ki a celebek között: Ismét célkeresztben Berki Mazsi

Bárdosi a gratuláció után öklendezést imitált, amit később azzal indokolt, hogy gyomorforgatónak tartja, hogy az özvegy mindent bevetett annak érdekében, hogy versenyben maradjon, még a kislányát is bevitte a stúdióba, hogy az emberekből együttérzést váltson ki, így a szavazataikkal ne ejtsék ki.

A kialakuló botrányt az ismert lemezlovas, Cooky és felesége Debóra sem hagyta szó nélkül, ugyanis a tavalyi évadban erős kritikát kaptak Bereczki Zoltántól, amiért gyermekeiket szerepeltették a műsorban.

Bereczki a Dancing második évadában – amikor mi szerepeltünk és amikor a gyermekeinek tíz másodpercre megjelentek az egyik táncunkban –, azt mondta, hogy társadalmilag nem elfogadott, hogy a kiskorúakat a kameráknak mutogatjuk. Megalázott ezzel minket.

– mondta a Tényekben Cooky és Debóra.

Nem volt bennünk tüske egészen szombatig, amikor megláttuk, hogy a Berki Mazsi kislánya megjelent a kisfilmjében

– értetlenkedett a házaspár.

Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja, hogy társadalmilag nem elfogadott az ilyen, akkor most nem ugyanezt kellene mondania?

– kérdezi Cooky majd így folytatja a Borsnak:

Ha megváltozott a véleménye időközben, azt elfogadom, akkor viszont nyilvánosan kellett volna bocsánatot kérnie tőlünk. Ha nem változott meg, akkor Mazsinak is be kellett volna szólnia. Egy szó, mint száz, tisztelem nagyon Bereczkit mint énekest és rendezőt, de zsűriként... öngólt rúgott most ezzel.

Forrás: Bors

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Baker
Mikor van Mazsi névnap? A Csúti előtt vagy után?
Németh István
Nagy tévedésbe vannak nagyon sokan!!! ! Nem Mazsival van gond, mi több egyáltalán nem, hanem mondhatom azt, hogy a moslékmédia de a Tv2 műsor is a Mazsira kívánja kihegyezni a saját mocskos szemétségét!
UGYAN IS >> a zsűrivel együtt nagy csalással bent tartották a pöttömkét a nagy seggű, nagyfejű esetlen - mind emellett lehet nagyon kiváló emberei ember - DE nem ebbe a műsorba való személyt!
A Bárdosinak nagyon igaza volt a hányingerre vonatkozóan! HÁNYADÉK, hogy ezt a szeren-csétlen kis-embert betették a műsorba, ezzel alázva azt a profi táncost is aki sajnos bohóckodik! Megdöbbentő, hogy ezt a sajnos fogyatékkal élőt "nézők" továbbjuttatják, ami eleve nem igaz, ez tuti csalást, a nézők nagy többségének szemen köpését, a Tv.2 műsor ALAPVETŐ HITELTE-LENSÉGÉT bizonyítja! Szégyen, hogy az egyébként normálisnak tűnő ZSŰRI ebbe az aljas játékba partner!
VALÓBAN!!! Bárdosi Úr mintájára HÁNYNI KELL!
Németh István
Különben tisztelettel ajánlom, hogy aki nem látta ÉS annak ellenére véleményt mond az menjen a kurva anyjába!
Juhász István
Bárdosi, Növényi... valaha az ország PÉLDAKÉPEI voltak. Sőt, a Növényi más küzdősportokban is a spiccre került. Ma meg ??? Beálltak CELEBNEK, már vacsoracsatáznak, táncolgatni is lehet, mennek mindenféle - egymást nyakonöntő - műsorokba, Helyettesitőnek, meg BÁRMIBE , ahol nem kell " dolgozni ". Igaz, szép jövedelmük van, de a sok is lehet KEVÉS...Mára már pontosan annyira értékelem őket, mint a B. Évát, a Kannácskát. Most már a B. " MAZSI " is bejelentkezett. Mivel lett ő is CELEB ? Azzal, hogy a Herevasalós felesége lett, és együtt szerepeltek a TV.- nem, a" Van életünk " sorozatban. Tehát HIRES ... lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.