Minden oroszok vertikális kihívásokkal küzdő diktátora egy iskolában fotóztatta magát – érdemes volt.

Magassarkúban portyázott a kisdiákok között Putyin

Vlagyimir Vlagyimirovics egy cseppet hiú. Forrás: Pixabay

Vlagyimir Putyin orosz vezető az orosz diáknap alkalmával látogatott el a Lomonoszov Kutatócsoporthoz, ahol csoportkép is készült a diákokkal – írja a Blikk. Ám a Kreml nagyon figyelt arra, hogy a vezető ne tűnjön alacsonynak:

a 168 centi magas Putyin mellé a legalacsonyabb tanulókat állították, a képen pedig úgy tűnik, hogy az emberek a csoport szélei felé egyre magasabbak.

Forrás: Blikk

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Azt a magassarkút, ami Putyint nagyobbá tehette volna, úgy hívják: becsület.
Nyírfa
@simmering73: Nagyjából így fog a történelemkönyvekben szerepelni. :)
Clavigo
@Maccska: Szerencsére,,a ti Orbán elvtársatok kosárlabdázó alkat...Vajon hány centi alacsony lehet a More..?
namihami
Na, ki tanul kitől?
A Mi Viktorunk sokkal okosabb, ő vagy egyből óvodásokkal kezd vagy viszi a sámlit! Az óvodás eleve kicsi, a sámli magasabb mint a cipő sarka!
""Tanító néni, készültem!""
Clavigo
@Maccska: Sajnos láttam ezt a szutykot ,élőben...Szerintem 160 sincs.
Emmersson71
@Maccska: 12:54 - Orbán a 14 cm különbözetet pocakban kompenzálja :P
csak úgy....
kicsi a bors de tüsarkút hord! :) baxxus,mára már semmi régi mondás nem érvényes..
Emmersson71
@Maccska: Pocak és POCAK közt igen nagy a különbség :P
Clavigo
@Maccska: 174 cm? Az a kerülete lehet... ( a fejének )
ómió
Mi van!? Efftársilag tőle már tán a "mindenkire kívánatos szivárványt" is sajnálnák!?
teuton
@ómió: Csak annyi van, hogy a kis pöcs nagy fasznak akar latszani! Pedig valojaban tenyleg az!!! Nezz tükörbe, te is meglatod!!!
ómió
@teuton: Hogy ti milyen "szegregánsak" vagytok, kutyaagy! A "prájdotokon full szolidárisan" együtt vonaglotok a betegeitekkel, de ha meg egy Putyin "villant némi hasonló erényt", akkor nektek már az "önnön móditok is büdi"!? Pedig az ilyesmi a magatok elmebeteg fajtáján tükör nélkül is szembetűnő! Még, ha másokra kenegetnétek is!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, itt a kis pöcsröl van szo, aki magassarku cipöben nagy faszt jatszik... Ja, egy analfabeta ezt nem tudhatja, mert analfabeta...
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú bolsi fajgörény efftárs! Nálad idiótább bolsi pöcsöt rajzolni se lehet!
teuton
@ómió: Analfabata fajgöreny naci efftars, putyulit utanozva magassarkut huztal es tükörbe neztel? Mit lattal? Kics pöcsöt vagy nagy faszt???
ómió
@teuton: Hát, defektes kutyaagyú bolsi fajkretén efftárs, így, neten keresztül, tőled hozzám csak egy szarkupac bolsi idióta sziluettje jut el!
teuton
@ómió: Mondom, hogy a tükörbe neztel! Tehat egy analfabeta fajgöreny naci szarkupac efftarsat lattal magassarkuban! De kutyaagy nelkül, mert mar az is elbucsuzott töled ennyi baromsag miatt...
ómió
@teuton: Bizony, defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci szarkupac efftárs! Pont a te "kvalitásodat" láttam magassarkúban, de ezekután már kétségtelen: az te voltál!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, ha TE a tükröd elööt allva ENGEM latsz magassarkuban kis pöcskent, akkor szerintem nem a szemeddel van a baj, hanem a kutyaagyaddal!!!
ómió
@teuton: Defektes kutyaagy efftárs! Már nemcsak a magadéit vagy képtelen felismerni, de magassarkúban már önmagadat is!? Az elmeosztályról is úgy szöktél ki? Nem csodálom!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny naci efftars, ismet bebizonyitottad, hogy analfabeta vagy, persze kutyaaggyal nem nehez. Szoval TE allsz a sajat tükröd elött es allitolag engem latsz benne... Akkor a fejedben nem csak a szemeddel van problema, hanem azzal is, ami mögötte van. Vagyis nincs, mert mar a kutyaagyad is megszökött...
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú fajgörény náci efftárs! Naponta sürgesd a csere kutyaagyadat, sürgős jeligére, mert most az is kiderült már, hogy tükörbe nézve önmagad felismerésére is képtelen vagy! De, amúgy, azért hazatalálsz még, vagy máris az elmeosztály ápolói szoktak téged "begyűjteni"!? Ne lazsáld el a témát, mert az állapotod egyre romlik!
teuton
@ómió: Kutyaagyu analfabeta fajgöreny naci efftars, ji irta ezt (február 5., 10:05): "...láttam magassarkúban..."???
Szoval nem csak putyuli paradezik magassarkuban, hanem TE IS!!! Hogy valaki magat latja a tükörben .mint irod - vagy csak bemasoltad?- egyes szam elsö szemelyben!!!- az neked nem termeszetes? Persze analfabeta kutyaagyuak önmaguket sem ismerik fel a tükörben...
Egyebkent pedig mikor tanulsz meg olvasni es ertelmezni??? Mert a naci-bolsi az valahogy nehezen ertelmezhetö, bar a kutyaagyaddal minden lehetseges...
ómió
@teuton: Szóval, tükörbe nézve nemcsak magassarkúban, de anélkül se vagy már képes önmagad felismerésére, defektes kutyaagyú fajgörény náci efftárs!? Szar ügy! De legalább az új, csere-kutyaagyadat sürgesd!
teuton
@ómió: Analfabeta fajgöreny kutyaagyu naci efftars, ki irta ezt: ""...láttam magassarkúban..." a tükörben? TE!!! Na kit lat valaki aki a tükötrbe nez??? Nem kell valasz, analfabetaknak nehezere esne...
ómió
@teuton: Olyat az utcán láttam, defektes kutyaagyú analfabéta bolsi fajgörény! Mégse te voltál, fajgörény efftárs? Vagy "csak" efftársiasan letagadod? Az más! De azért legalább magadat ismerd fel, amikor magassarkúban a tükör előtt illegsz! A defektes kutyaagyaddal már annyi se megy? Sürgesd, idiótája, az újat!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, többedszerre bizonyitod, hogy analfabeta vagy! Azt irtad, lattad a tükrödben (magad)! Akkor a tükröd az utcan van es ott csodalod magad a magassarkuban kispöcskent??? EN putyulit lattam a kepen magassarkuban kispöcskent nagyfasznak tünni a gyrekek között, a tükrömet pedig borotvalkozasra hasznalom...
ómió
@teuton: Defektes kutyaagyú analfabéta fajgörény náci efftárs! Te nem ismered fel magadat a tükörben, magassarkúban, (defektes kutyaaggyal biztos nehéz is!), én meg téged nem ismertelek fel magassarkúban az utcán! Nem olyan bonyolult ez! Ha majd megjött az új csere-kutyaagyad, talán még magadat is felismerheted!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, olvassad mar vissza, mit irtal TE!!! A tükörben TE lattal valakit magassarkuban! Na ki lehetett az??? Egyebkent mikor jartal erre mifelenk az utcan? Merre is? Ja, analfabetak nemhogy a földrajzot nem ismerik, de olvasni sem tudjak amit önmaguk irtak...
ómió
@teuton: Látszik, analfabéta fajgörény náci kutyaagyú efftárs, hogy defektes a kutyaagyad, amikor a tükörben önmagadat se ismered fel, és azt meg totál nem érted, ha téged vélnek látni magassarkúban az utcán! Sürgesd az új kutyaagyadat, hátha több értelmet is kapsz majd vele!
teuton
@ómió: Analfabeta kutyaagyu fajgöreny naci efftars, olvassad mar vissza, mit irtal TE!!! A tükörben TE lattal valakit magassarkuban! Na ki lehetett az??? Egyebkent mikor jartal erre mifelenk az utcan? Merre is? Ja, analfabetak nemhogy a földrajzot nem ismerik, de olvasni sem tudjak amit önmaguk irtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.