Tóth Gabit nagyon kihozták a sodrából, TokTok videóban szapulta a kommentelőket, beszarinak nevezte őket.

Tóth Gabi: "hánynom kell" – Bár nem olvas kommenteket, mégis berágott a kommentelőkre

Fotó: TV2

Az énekesnő mindig hangsúlyozza, hogy nem olvas kommenteket, mert nem akarja, hogy a negatív energiák befolyásolják, de most kiderült: mégis megérinti őt a közönség véleménye.

"Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni... Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket irogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen... ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi. jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze. Jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek. Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek.

Élőben meg besz*riak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik" – mondta az énekesnő, majd kitért arra, hogy a gúnyolódók végül egyedül érzik majd magukat, mert mindannyian egyedül vagyunk. Egyedül születünk, egyedül halunk meg, de ha ezt elfogadjuk, akkor nem lesz szükség arra, hogy ilyen külső hatásokkal próbáljuk enyhíteni a félelmeinket másokkal szemben. Jöhetnek bántó cikkek, gúnyolódások bárkiről, de higgyétek el, az igazság mindig kiderül” – mondta a TikTokon Tóth Gabi.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

eredeti hang – Gabriella Tóth

Forrás: TikTok/@tothgabiofficial

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Szólj anyádnak! Hányjatok együtt! ;-) XD
/Csapd le csacsi/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Aki qrvának áll, az ne sírjon, ha b@sszák!
A damaszkuszi út széle is csak útszél!
Toller Béla
Most már, azért, elég volt ebből az alulfejlett eszűből. Nem kell, sok ! Inkább valami lotyót a világirodalomból ! Éljen, csendben ! Komolyan, kit érdekel még ez a tyúk ? Varrassa még tele az üres helyeket, ropja a csűrdöngölőt orbánnal, a fenét sem érdekel ! De ne lássuk, ne is halljuk többet ! Nagyon elég volt már a hülye, érdektelen, semmitmondó kalandjaiból ! Még egy celebre sem futja ennek a rongyos hazának ?
Eladott Ország
Micsoda leselejtezett "művészek"-et vett a NER kilóra. PIT(y)IN(g)ER, csótány, kamu depesmódi, a tölcsérkezű nemapáca, iskolatáska Rózsi, csikidam Robi, hogy csak a "legnagyobb" neveket említsem. Csodálatos! Már várok egy Puskás Arénás koncertet, ahol ezek fognak egymásba karolva átszellemülten, keresztyény nemzethy giccsparádét előadni. Kivetítőn a g€ci FB oldala slideshowban, (fotósorozat) ahogy disznókat, nyugdíjasokat és kolbászokat meg sonkákat simogat.. Gyönyörű kép! Előbb-utóbb kúltuszminiszter lesz belőle. Csak az a fránya érettségi... nem baj, majd csinálnak éjfélitörvényt. Nerqrva.
Tóth Gabi Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska nekem egy gyönyörű turnét hozna, ismét Erdélyországban.
twitter.com/janos_hary/status/1608507691147866119/photo/1
A Kárpátok Madonnája, a következő Kossuth-díj várományosa. Szeressétek az aranytorkú narancsot, mert szeretet hiányban szenved.
twitter.com/janos_hary/status/1556905690916061187/photo/1
izéke
Ezek szerint jobban örülne neki,ha a kritikusai nem beszari módon inkább pofán csapnák egy lapáttal. Hát legyen meg a kívánsága!
vitriol
Gabika, ne tartsd vissza, én sem szoktam, amikor meglátlak téged!
szegfue
@Shikari: tegnap 11:13 Megint nem arról beszélsz, amit én kifogásoltam! Ez a hozzászólásod
"Folyamatosan be kell a libsi férgeknek szólni, megalázni, megszégyeníteni őket! Az erőből értenek csak ezek az aberráltak, kokizzuk csak őket tovább! Folyamatosan vinnyognok, amit elnyom a nemzeti oldal röhögése! "
nem válaszod egy Neked szóló bejegyzésre, hanem ugy általánosságban ócsárolod a Veled nem azonos véleményen lévőket... én erről irtam!
Bizony a Te "készülékedben van a hiba", mert akkor is igy irsz, ha különösebb okod nincs rá, csak véleményezni kellene a cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.