Tóth Gabit nagyon kihozták a sodrából, TokTok videóban szapulta a kommentelőket, beszarinak nevezte őket.

Tóth Gabi: "hánynom kell" – Bár nem olvas kommenteket, mégis berágott a kommentelőkre

Fotó: TV2

Az énekesnő mindig hangsúlyozza, hogy nem olvas kommenteket, mert nem akarja, hogy a negatív energiák befolyásolják, de most kiderült: mégis megérinti őt a közönség véleménye.

"Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire besz*riak az emberek. Képzeljétek el, mennyire besz*riak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni... Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket irogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen... ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. »Gabi. jaj de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?«. Persze. Jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek. Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek.

Élőben meg besz*riak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik" – mondta az énekesnő, majd kitért arra, hogy a gúnyolódók végül egyedül érzik majd magukat, mert mindannyian egyedül vagyunk. Egyedül születünk, egyedül halunk meg, de ha ezt elfogadjuk, akkor nem lesz szükség arra, hogy ilyen külső hatásokkal próbáljuk enyhíteni a félelmeinket másokkal szemben. Jöhetnek bántó cikkek, gúnyolódások bárkiről, de higgyétek el, az igazság mindig kiderül” – mondta a TikTokon Tóth Gabi.

@tothgabiofficial

Gondolataim röviden…

eredeti hang – Gabriella Tóth

Forrás: TikTok/@tothgabiofficial

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Szólj anyádnak! Hányjatok együtt! ;-) XD
/Csapd le csacsi/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Mondjuk én semmilyen körülmények közt nem találkoznék veled.
Nem tudok jópofizni.
Akivel te találkozol , hogy legyek várbeli desznyós az a saját fajtád.
Őrüljetek egymásnak.
Ilyenek vagytok.
Aljasak hazugok képmutatók tolvajok.
Úgyhogy ne siránkozz a fajtádon.
KisGenyo2
Szólj anyádnak! Hányjatok együtt! ;-) XD
/Csapd le csacsi/
ágimami
Tok-tok videó!!! Naaaaaaaaaaaaaaaaaagyon jó!!!:DDD

Egyébként volt pár igazság is abban amit mondott!!
jesz
nem láttalak a TikTokon, de dolgozom rajta...előre jelzem, nekem már most
hánynom kell...
polgarb
Én + konkrétan okádok tőled felcsúti madonna!
Péter2
Tóth Gabi: "hánynom kell" – Hát akkor hányjál !
Clavigo
Ezt a szardarabot is magasra dobta a szennyvíz ..
simmering73
Nekem is hánynom kell ha meglátom ezt az agyon tetovált luvnyát. Hogy néz már ki? Okádék.
drrotf
Azt is meg tudta mondani hogy ki vagy mi miatt kell hánynia?És nem érzett semmi felelősséget azért hogy ilyen véleménye van sok embernek arról ahogy viselkedik?Egy énekesnőnek nem kellene a közéletben ilyen mértékű szerepet vállalni, és csak a művészetével kellene kitűnni!Ha ennek megfelelően viselkedne akkor nem érhetné ennyi kritika azt amit csinál.
szaboria1
Érdekes a testvéred aki számomra jobban énekel az legalább tud viselkedni.
Juhász István
Köritekben divat ez a KÉTSZINŰSÉG, ami ellen látszatra LÁZADOZOL. Gondolj B. Zsoltra, aki " demens vénembernek titulálta Ferenc Pápa Őszentségét, valamint kinyilatkoztatta, miszerint Alkalmatlan a pápaságra. ". Vagy... A néhai Munkásőr c. újság főszerkesztőjére, aki azt mondta, hogy NE JÖJJÖN IDE... / tudod, a B. András...Most meg derékszögbe hajolgatva szajkózzák, hogy a vasárnapi SZENTMISE, az egy újabb BÉKEMENET ... lesz.
balos
@m73: A fényképen nem látok mást,csak 1 nöt,aki azt hiszi magáról,hogy ha a lényegét adja,attól lesz az ami,1 buta liba!Akkor még finoman fogalmaztam!A neres picsákat pedig a kurva jelző sértés egy Kurvának!
szegfue
@Shikari: Szerintem menjél "Gabika" fb oldalára és ott irjál neki útmutatást, hiszen ő nem olvas itt még Téged sem. Nekem meg olyan, mintha a zsebembe beszélnél... tudod, ha majd ráérek kiválogatom Te "igazi nemzeti oldal"... Kár érted is, mert biztos van szerethető oldalad. Nem kedvelem azokat az embereket, akik ugy mondanak véleményt, hogy letiporják, sározzák a másikat, ezzel szeretnének kitünni és nem személyük "varázsával"... Azokat a vitapartnereket szeretem, akikre -- a teljesen ellenkező véleményünk ellenére -- "felnézhetek", mert kulturáltan, okosan, a puszta tényekre szoritkozva irják le gondolataikat, vagyis pontosan u.olyan ember, mint én, vagy mások, csak éppen mások a nézeteink. Szóval ezért nem vagy a "szivem csücske".
csipetke
@m73: 16:04 tegnap Pont ugyanez jutott eszembe nekem is..Mikor "befutott" ez a szárnyasjószág,érdekes módon nem lehetett tudni,hogy milyen fenevallásos,vagy mélymagyar lenne. Tavaly mikor elkezdett ---sztem egzisztenciális okokból---kereszténykedni, és mélymagyarkodni, már akkor gusztustalannak tartotta az emberek nagyrésze. De ez a liba ahelyett,hogy csendben lenne,ilyeneket posztol,és rátesz még egy lapáttal. Lehet hogy azért,mert a negatív reklám is reklám
namihami
Aki qrvának áll, az ne sírjon, ha b@sszák!
A damaszkuszi út széle is csak útszél!
Toller Béla
Most már, azért, elég volt ebből az alulfejlett eszűből. Nem kell, sok ! Inkább valami lotyót a világirodalomból ! Éljen, csendben ! Komolyan, kit érdekel még ez a tyúk ? Varrassa még tele az üres helyeket, ropja a csűrdöngölőt orbánnal, a fenét sem érdekel ! De ne lássuk, ne is halljuk többet ! Nagyon elég volt már a hülye, érdektelen, semmitmondó kalandjaiból ! Még egy celebre sem futja ennek a rongyos hazának ?
Eladott Ország
Micsoda leselejtezett "művészek"-et vett a NER kilóra. PIT(y)IN(g)ER, csótány, kamu depesmódi, a tölcsérkezű nemapáca, iskolatáska Rózsi, csikidam Robi, hogy csak a "legnagyobb" neveket említsem. Csodálatos! Már várok egy Puskás Arénás koncertet, ahol ezek fognak egymásba karolva átszellemülten, keresztyény nemzethy giccsparádét előadni. Kivetítőn a g€ci FB oldala slideshowban, (fotósorozat) ahogy disznókat, nyugdíjasokat és kolbászokat meg sonkákat simogat.. Gyönyörű kép! Előbb-utóbb kúltuszminiszter lesz belőle. Csak az a fránya érettségi... nem baj, majd csinálnak éjfélitörvényt. Nerqrva.
Tóth Gabi Jövőre nagyon szeretném, ha a Jézuska nekem egy gyönyörű turnét hozna, ismét Erdélyországban.
twitter.com/janos_hary/status/1608507691147866119/photo/1
A Kárpátok Madonnája, a következő Kossuth-díj várományosa. Szeressétek az aranytorkú narancsot, mert szeretet hiányban szenved.
twitter.com/janos_hary/status/1556905690916061187/photo/1
izéke
Ezek szerint jobban örülne neki,ha a kritikusai nem beszari módon inkább pofán csapnák egy lapáttal. Hát legyen meg a kívánsága!
vitriol
Gabika, ne tartsd vissza, én sem szoktam, amikor meglátlak téged!
szegfue
@Shikari: tegnap 11:13 Megint nem arról beszélsz, amit én kifogásoltam! Ez a hozzászólásod
"Folyamatosan be kell a libsi férgeknek szólni, megalázni, megszégyeníteni őket! Az erőből értenek csak ezek az aberráltak, kokizzuk csak őket tovább! Folyamatosan vinnyognok, amit elnyom a nemzeti oldal röhögése! "
nem válaszod egy Neked szóló bejegyzésre, hanem ugy általánosságban ócsárolod a Veled nem azonos véleményen lévőket... én erről irtam!
Bizony a Te "készülékedben van a hiba", mert akkor is igy irsz, ha különösebb okod nincs rá, csak véleményezni kellene a cikket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.