Kozsó és 22 évvel fiatalabb párja már sok tervvel rendelkezik a közös jövőjükre nézve.

Kozsóék rámennek az állami támogatásokra: minimum 6 gyereket akarnak

Az énekes a TV2-ne nyilatkozott, amely során elmesélte: ő és Ágnes már nagyjából tizenöt éve ismerik egymást, korábban is alkottak már egy párt, majd szakítottak, hogy tavaly újra egymásra találjanak.

A blikk.hu szemléje szerint úgy tűnik, minden rendben köztük: kiderült, hogy már az esküvő is tervben van, melynek részleteit egyelőre nem árulták el, de annyit igen, hogy az előadó egy meglepetéssel készül.

Már kitaláltam. Azt is, hogy hova, azt is, hogy mivel, csak nem mondhatom el, mert tényleg meglepetés lesz. Nem merném elmondani az összes információt, de nagyon durván kitaláltam. Azért, hogy ő is azt érezze, hogy semmire nem gondolt

– nyilatkozta. Ezután a családalapításra is kitértek, és megjegyezték, hogy nem aprózzák el a dolgokat. Az énekes elmondta:

Én minimum hat gyereket akarok.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
És a hat gyereket ki fogja felnevelni, mindjárt 60 leszel idióta.
Toller Béla
Valaki bedumálta ennek a lángésznek, hogy abból meg lehet élni !
Eladott Ország
"Kozsó és 22 évvel fiatalabb párja már sok tervvel rendelkezik a közös jövőjükre nézve." Csak dolgozni ne kelljen. Újra bíróság elé áll Kozsó: Tízmilliós csalással vádolják. Miért van az, hogy ezek “művészek” szeretnek lopni? Zalatnay, Lagzi Lajcsi meg ez is itten. Nem tudnak eleget keresni, vagy az igényeik túl magasak a képességükhöz képest? "A vádirat szerint lopták a vizet és az áramot" Kedves szolgáltatók! Csak énekesekkel ne kössetek szerződést, mert úgy lopnak, mintha fideszesek lennének.
uploads.disquscdn.com/images/6966f79a03cc2b785893ff6e05ce3c148c7c282fff937c0bc94bd78629dce7e4.png?w=800&h=801
Juhász István
Én csak a drága, és aranyos... volt közvetlen munkatársamat, OSZI BÁCSIT sjnálom, aki ennek az alaknak az édesapja. Ott voltam náluk Eger : FELNÉMET- en a szép családi házukban, amikor még a szárnybontogatás időszaka volt Kozsó / Kocsor Zsolt / részéről. Mint jó apa, eladták a házukat, és felvállalták a fiuk mellett a CSELÉD szerepét, hogy segithessék őt. Remélem élsz még OSZI BÁ, és jól vagy !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.