Már többször felröppent a hír, hogy vége a rapper és a nála 18 évvel fiatalabb szerelme kapcsolatának, de most úgy tűnik: valóban szakított a pár.

Vége! Szakított L.L. Junior és Dárdai Blanka – Rengeteget veszekedtek

Korábban boldogan posztoltak közös képeket. Fotó: Instagram/L.L. Junior

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata kicsivel több, mint fél évet bírt. A rapper tavaly novemberben vállalta a kapcsolatát a nála tizennyolc évvel fiatalabb énekesnővel, ám úgy tűnik, hét hónap után már nem alkotnak egy párt. A közösségi oldalaikon kikövették egymást, Dárdai Blanka pedig – egy tavaly novemberi kép kivételével – az összes közös fotójukat eltüntette az Instagram-oldaláról – írja a Blikk.

A lap értesüléseit egy, a párt jól ismerő informátor is megerősítette, aki elmondta, hogy az utóbbi időben egyre több probléma ütötte fel a fejét köztük. 

Már a kapcsolatuk eleje óta rengeteget veszekedtek, az utóbbi időben pedig különösen puskaporos volt közöttük a hangulat – fogalmazott a Blikknek az informátor.

Blanka nemrégiben a Lilulandben is panaszkodott problémáikról.

"Nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni. Most, hogy Dominikán voltunk, egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, úgyhogy leraktuk a kapcsolatunk első, nagyon erős tégláját" – mondta az énekeső.

A rapper és Blanka korábban többször osztott emg közös képeket a közösségi oldalakon, de most egyáltalán nem mutatkoznak együtt, és az énekesnő törölte a korábbi közös fotókat is. 

A Blikk kereste az ügyben a feleket, ám Dárdai Blanka eddig nem volt elérhető, L.L. Junior pedig – bár nem cáfolta az értesüléseket – nem kívánt nyilatkozni magánélete alakulásáról.

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
aki e szakítás után be akarja cserkészni ezt a Blankát, az vigyázzon, mert darázsfészekbe nyúl...a veszekedés életeleme a csajnak(is), ha marosan az új pasi is húzhatja a nyakát...és még nem is dugott egy jót...
Pláne ha ez a LL faszi beleköp a levesbe, hogy nehogymá...

Viharos kapcsolat lesz a következő is...hacsak el nem megy a buksza Balira pihenni.
simmering73
Blanka szülei biztos megkönnyebbültek.
zenebohóc
... közben Junior is Senior lett! Öregszik a cigány...
Juhász István
Akárhogy is, az a 18 / TIZENNYOLC !!! / év, az bizony "18 ". Junior éppen érettségiző diák volt, lehetett, amikor élete párja először felsirt, világra jötte alkalmából...
zenebohóc
@Juhász István: L.L. Junior + az érettségi?! Makó - Jeruzsálem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.