Az esküvőjéről nyilatkozott az énekesnő.

Tóth Vera: Mindig hittem a házasság szentségében

Kép: Tóth Vera Official / YouTube

Házassága óta először nyilatkozott Tóth Vera – az énekesnő a TV2 Tények Plusznak mondta el, milyen érzés feleségnek lenni.

Azt gondolom, hogy a házasságnak van súlya, és tudom, hogy nagyon sokan nem értenek ezzel egyet, de én mindig hittem ennek szentségében és súlyában

– fogalmazott a műsorban. Az interjúból az is kiderül, Tóth hivatalosan felveszi férje, Pauli Zoltán nevét, és gyereket is szeretnének.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Nem kellene most a Tóth család nő tagjainak a házasságról nyilatkozni, mert a erről a tettek beszélnek.Tudom, hogy minden ember külön egyéniség, és egyik testvér nem olyan mint a másik, de azért ahogy Viktor mondta a család az család!
justhpeter
Sok türelmet és szerencsét kívánok a Pauli-Tóth Családnak.
Sakk Matt
Ez is okoskodik, aztán mikor jött ki új nótával? Már olyannal, ami ér valamit!
Azzal turnézta körbe a mediát, hogy zsírdisznóból átlagos külsejű humanoiddá fogyott! Ez kizárólag önmaga számáta hasznos teljesítmény - hacsak nem gyomorgyűrű segítségével sikerült!
Nekünk ez mitől jó?
Eladott Ország
A tesódon anno fél Tapolca is "átment". Úgy látom most te lettél az ügyeletes szófosó. Ezt magyarázd meg Gabikának is.
Amikor a pasid a szülinapodon végre igent mond a hármasra, de azt a haverját hozza, akivel egyéként is dugsz, háromkezes...
twitter.com/MartinSzucsi/status/1690298984164724737/photo/1
Orrba-szájba b@szták a nagy keresztény rihát, mint kiderült a válásuk oka. A fideSS görények mind ilyenek. Táncosokkal, farkasokkal együtt (táncoló) farkaló. Ki ez jobb oldalon? Az együttese egyik tagja, aki kurta. Több faszt fogott mint kilincset. Matyólotyó...
twitter.com/Jzsi18313051/status/1689574529301962752/photo/1
„Csak seggbe csinátuk Gabival” nyilatkozták a Fricskás fiúk, akik csak azt hitték, hogy újabb meleg srác jött az orgiára.
twitter.com/DracsayZ/status/1689592852773216256/photo/1
Ne olyan mélyre férjnél vagyok. Ahogy szokta ilyenkor írni: biztos a pokolra kerülök, de visítok! Kit érdekelne - rajtuk kívül - ha nem egy ilyen közéleti szentéletű tojna a ventillátorba. A fidkány közösség meg szaglik tőle. "Hé ember ne olyan mélyre! Most jöttem ki a templomból!"
twitter.com/ThomBoy66120014/status/1692154734134653387/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.