Curtis és Gáspár Bea válogatott sértésekkel támadja egymást, mindezt persze a nagyközönség előtt.

Egymásnak esett Curtis és Gáspár Bea

Fotó: Rtl.hu

A Debrecen szurkolói kíméletlenül betalálták Gáspár Győzőt a Loki Ferencváros elleni bajnokiján. A kellemetlen üggyel kapcsolatban azóta rengetegen megszólaltak, s még a közismerten Újpest-drukker Curtis is kifejtette véleményét, amiben természetesen nem volt köszönet. A rapper kemény szavakkal illette Győzikét, amire a showman felesége, Gáspár Bea válaszolt. A válasz ezúttal sem maradt el, Curtis most Beát is megtalálta magának – írja a Blikk.

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ! A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”

– írta Curtis a 24 óráig elérhető Insta-sztoriban.

Bea nem várt sokáig a válasszal.

„Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy. Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam"

– oltotta le Gáspár Bea Curtist.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Igaza van Curtisnak! Győzike vett egy zöld nyakkendőt és máris Fradi drukker lett!
Szerintem annyit tud a fociról,hogy a labda nem szögletes!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Igaza van Curtisnak! Győzike vett egy zöld nyakkendőt és máris Fradi drukker lett!
Szerintem annyit tud a fociról,hogy a labda nem szögletes!!
Yeromos
Szerintem a gáspár család pont bele illik a FTC szurkoló táborába, ők is hasonlóan inteligensek. Csak azt nem értem mikor a FTC szurkolók niggereznek, zsidóznak, csigányoznak akkor miért nem tiltakozik a gáspár család.
zenebohóc
A tetves cigányok csak megkeserítik az életünket!
Menőmanó
@NKF: Győzike annyit tud a fociról, hogy a főni imádja. Ezért seggnyalásiból úgy tesz mintha ő is...
Egyszerű az ürge mint a faék.
jáger laszló
Érdekel ez valakit 1általán??
Mert engem abszolút nem!!
csak ennyi barátilag
J.L.
Aki Én
@zenebohóc: ...és már a legfelsőbb vezetésben is ott van(nak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.