Curtis és Gáspár Bea válogatott sértésekkel támadja egymást, mindezt persze a nagyközönség előtt.

Egymásnak esett Curtis és Gáspár Bea

Fotó: Rtl.hu

A Debrecen szurkolói kíméletlenül betalálták Gáspár Győzőt a Loki Ferencváros elleni bajnokiján. A kellemetlen üggyel kapcsolatban azóta rengetegen megszólaltak, s még a közismerten Újpest-drukker Curtis is kifejtette véleményét, amiben természetesen nem volt köszönet. A rapper kemény szavakkal illette Győzikét, amire a showman felesége, Gáspár Bea válaszolt. A válasz ezúttal sem maradt el, Curtis most Beát is megtalálta magának – írja a Blikk.

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ! A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket. Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”

– írta Curtis a 24 óráig elérhető Insta-sztoriban.

Bea nem várt sokáig a válasszal.

„Köszönöm a megszólítást, örülök, hogy illemtudó vagy. Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam"

– oltotta le Gáspár Bea Curtist.

Forrás: Blikk.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Igaza van Curtisnak! Győzike vett egy zöld nyakkendőt és máris Fradi drukker lett!
Szerintem annyit tud a fociról,hogy a labda nem szögletes!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
telegdilaci
Engemet is nagyon Felháborít hogy még a csapból is folyamatosan a Gáspár család folyik,mióta agymosott Fideszes Szektatag lett még jobban amikor ölelkeznek a vezérrel dörgölődzik a hatalomhoz én azt gondolom erről hogy undorító gusztustalan!
NKF
Igaza van Curtisnak! Győzike vett egy zöld nyakkendőt és máris Fradi drukker lett!
Szerintem annyit tud a fociról,hogy a labda nem szögletes!!
Yeromos
Szerintem a gáspár család pont bele illik a FTC szurkoló táborába, ők is hasonlóan inteligensek. Csak azt nem értem mikor a FTC szurkolók niggereznek, zsidóznak, csigányoznak akkor miért nem tiltakozik a gáspár család.
zenebohóc
A tetves cigányok csak megkeserítik az életünket!
Menőmanó
@NKF: Győzike annyit tud a fociról, hogy a főni imádja. Ezért seggnyalásiból úgy tesz mintha ő is...
Egyszerű az ürge mint a faék.
jáger laszló
Érdekel ez valakit 1általán??
Mert engem abszolút nem!!
csak ennyi barátilag
J.L.
Aki Én
@zenebohóc: ...és már a legfelsőbb vezetésben is ott van(nak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.