Az énekes Geszti Péter műsorában vendégeskedett.

"A páleszivás nem azt jelenti, hogy reggel lehajtok egy üveggel. Egy stampót iszol, még a két centet is alig éri el. Egy nagyon kis pálinka felfrissíti benned a vérkeringést, meg ilyesmit. Utána jöhet egy kávé, és nekem reggelire ennyi elég is"

– mondta a műsorban a Fideszhez közel álló zenész.

Szerinte a pálinka egy „rendkívül egészséges gyógyszer”. „Reggel igyál meg egyet, akkor ebéd előtt még egyet, este meg nyugodtan kettőt is”

- állítja Nagy Feró. 

A beszélgetés során Nagy Feró arról is kifejtette a véleményét, hogy az elmúlt években a zenei díjak zömét azok kapták, akik a kormányhoz közelebb állnak.

"Ez mindig így volt a világban, annak idején a kommunisták is így osztogatták a díjakat. Ha volt emberük, akkor az kapta meg. Nem hiszem, hogy kapott volna valaki, aki nem értett egyet a szocializmus teljes győzelmével. Ez mindig így van. Azon a zenén nevelkedtek nagyon sokan, a kormányból is, amit mi akkor játszottunk, és nagyon sok olyan dalunk volt, ami őket megfogta, amitől ők aztán azok lettek, akik lettek"

– mondta Feró.

Forrás: Blikk.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
A régi öregek is is ezt csinálták, nincs ebben semmi hírérték. Nem is volt semmi bajuk.
namihami
Még is van az eredménye! Külsőleg is, belsőleg is! A jó cukros házi minden vonalon hozzá az elvárt igényeket!
Sakk Matt
"Ez mindig így volt a világban, annak idején a kommunisták is így osztogatták a díjakat. Ha volt emberük, akkor az kapta meg."

Nagy Feró: Állami Ifjúsági Díj (1989)
Ditrich
Meg is látszik a,, művész úron,,!!!
izéke
@division: csak a régi öregek dolgoztak utána,ez meg a seggét mereszti. Fizikai munkát sose végzett csak vonyított.
colibri
Sok kicsi sokra ment... azért ez meg is látszik.
division
@izéke: Ez igaz. Mondjuk fizikai munkát főleg annak kell végeznie aki képtelen a szellemi munkára. Félre ne érts, a rendszerváltás előtti Feró volt számomra csak a "Nagy " Feró, szerettem a Ricét nagyon, ahogy anno az Edda első két lemezét is, de sajnos eltévedt Pataky is útközben...
izéke
@division: azért nem hinném,hogy ennyi szellemileg gondolkozásra képtelen emberből állt volna az ország, a fizikai munkát is el kell végezni. Nem állhat egy ország csupa diplomásból mert akkor mindnek derogál majd megfogni a szerszámot és éhenpusztulnak. Szerintem inkább a könnyebb megélhetés,kevesebb fizikai fáradozás miatt vonzóbb a szellemi munka. De meg is fordíthatjuk amit mondtál...az választ szellemi munkát aki arra is alkalmatlan,hogy megkülönböztesse a kalapácsot a szegtől...
Péter2
Gondolom akkor a megívástól számított 8 óránál előbb nem ül kormány mögé , amúgy ez már alkoholizmus .
Pálinkás Pál
@division: ritka pillannat ,,hogy valamiben egyettértünk...ezt a tetűt személyesen ismerem, az őskorban párszor oltottuk közösen a szomjunkat,..mostanság ezt sosem emlegetem...szimplán elhülyült, csicska lett...
division
@izéke: Nehogy félre érts, nekem semmi bajom a fizikai munkával, sőt...Viszont a szellemi munkát nem azok végzik, akiknek derogál a munka, hanem akik képesek rá. A kalapácsot meg a szeget is fel kellett először találni, hogy dolgozni lehessen velük...Én mindig azt mondtam azoknak akik szerint a szellemi munka nem más mint egy irodai székben ülés, hogy cseréljünk csak egy hónapra, én megyek lapátolni, ő meg vezesse el a céget, vagy akár cseréljenek egy orvossal, kutatóval, stb. Érted ugye. A lényeg, hogy a kettőnek ki kell egészítenie egymást, de a szellemi munka mindig is az első helyen fog maradni.
balos
@division: Értékelem,hogy a szellemi munka milyen fontos,de ebben a katyvaszban azok érvényesülhetnek akiknek a nyelve arányos a szellemi sötétségükkel!Biztos van olyan is aki kilóg a sorból,de az már takarító valamelyik jól fizető multinál!
balos
A nagyferó nevű szopórolleres pedig ott folytatja,ahol a nagy elődje!Bár szerintem az apja nem ezért szerette!
division
@balos: Túlzás amit írsz. Én sosem nyaltam senki alsó felét, szellemi tevékenységet végzek, és nem lett belőlem takarító. Bátyám és sógornőm immunológusok, rákkutatók, ki nem állhatják a Fideszt, mégsem lettek takarítók. A gyenge általában elbukik, még akkor is ha kitanul egy jó szakmát, de van nála jobb.
balos
@division: Ne má!Lemaradtál a helikopterről vagy a feró netán a kebel barátod?Ki kíváncsi,hogy ki vagy?Netán ki vagy?
vacsi
Mit kell ezen bevallani? Mindenki azzal indítja a napját, amivel akarja. Én pl. egy kávéval...
NKF
Feró,ki nem szarja le,hogy mit iszol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.