Molnár Áron szerint egy színésznek kutya kötelessége az aktivizmus, mert művészként lehetősége van szólni az emberekhez. 

Molnár Áron kitálalt a Sztárboxról – és Krúbiról is

"Felhasználod az ellenzékiséget arra, hogy meggazdagodj?" – kérdi Krúbitól. Forrás: Telex

„A noÁr kapcsán nagyon sok helyzetben találkoztunk a kudarccal... Sok helyzetben van, hogy hátba szúrnak, elárulnak, nem éred el a kellő hatást, amit szerettél volna, és hiába szervezel egy 40 ezres tüntetést, az sem vezet el oda, ahová szeretnéd, hogy például a pedagógustársadalom részéről megtörténjen a közös ellenállás. Találkozni ezzel a rengeteg kudarccal fájdalmas, nagyon rossz érzés”. A Sztárboxban való versenyzés részben menekülés volt a közügyek elől, hogy kicsit más ingereket kapjon – ecsetelte a Telexnek.

Áron arról is mesélt, hogyan érintette, amikor Krúbi beszólt neki az egyik új számában, később pedig kellemetlen alaknak titulálta őt. Krúbi szerint vannak olyan zenésztársai, akik Áron miatt nem mentek el fellépni valamilyen tüntetésre. A színész-aktivista erre is reagált.

„Az csak egy adalék, hogy az első oktatásos tüntetésünkkor Krúbi küldött nekünk videót. Nem tudott jönni, de küldött támogató videót, ami azt jelenti, hogy az ügy mellé állt... Ugyanabban a videóban (megkérdezik tőle – a szerk.),

hogy ha én nem lennék, elmenne-e, és azt mondja, hogy nem. És szerintem ez a legszomorúbb. Hogy van az, hogy felhasználod az ellenzékiséget arra, hogy meggazdagodj?

Ha te egy Orbán Viktor-figurát emelsz, majd megcsókolod, az egy brand, amit én elfogadok, de akkor szerintem ér elmenni egy tüntetésre és beleállni ebbe a rendszerbe. Vagy elmenni Iványi Gáborék fűtött utcájához, és azt mondani, hogy figyelj, itt leszek egy órát és slammelek, rappelek, mert ha nem teszed, megélhetési ellenzékivé válsz. Nekem nem az esik rosszul, hogy azt mondja, én kellemetlen pali vagyok, hanem az utána való nihil – mondta Molnár Áron.

Forrás: Telex
Fotó: Telex

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.