Újabb műsorvezetővel bővül az RTL-csapata – tette közzé a csatorna.

Újabb híresség pártol el a TV2-től: Pápai Joci is az RTL-nél folytatja

Mint megírtuk, 16 év után Majka visszatér az RTL képernyőjére, most pedig kiderült, hogy nem ő az egyetlen: Pápai Joci is az RTL-nél folytatja televíziós karrierjét. Az énekes-műsorvezető 2024 második felétől lesz látható az RTL képernyőjén – tudatta az rtl.hu.

Ennél nagyobb lendületet nem is vehettünk volna év végén, hiszen egyszerre két új műsorvezetővel is bővült az RTL-csapata. Pápai Joci újdonság lesz a nézők számára, de biztos vagyok a sikerében. Minden műsorkészítő kollégám nevében mondhatom, hogy izgalmas évnek nézünk elébe!

– mondta Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

Petike, képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk, amit a jövőben az RTL biztosít számunkra!

– írta Pápai Joci a közösségi média oldalán Majka tegnapi bejelentésére is utalva.

Forrás: rtl.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Nofene...remélem, Ördög Nóri marad, ahol van, Tóth Gabistól, Ramónástól, Stohl Bucistól. Jóból is megárt a sok, hát még belőlük.
Nyírfa
@Maccska: Aktuálisan a tv2-vel kapcsolatban.
Géza
Ha ott lesz még Győzike és Kiszel Tünde, azért az keményebb csapat lenne. Gáspár Laci készíthetne riportot is, csak tolmács kell hozzá.
DR PRÉDlKÁTOR
@DR PRÉDlKÁTOR: ... a vidám szamuráj... illetve nindzsa... illetve hűtlen more... femina.hu/hazai_sztar/papai-joci-megcsalta-feleseget/
percsi
Mi történt?
Elajándékozták a tv székházat is?
Esetleg elkezdtek gondolkodni a kicsi aggyal rendelkező tv2 hírességek, és tovább már nem akarnak segédkezni az ország kifosztásában? Ha így van, akkor elég későn tértek észhez :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.