Nagy Alekosz a közösségi oldalán osztotta meg a Blikk „Ilyen nyílt és közvetlen emberrel még nem találkoztam!” – Széttépik a nők Alekoszt cikkét.

Így kívánt boldog új évet Alekosz a hölgyeknek
Fotó: RTL

Ezzel a cikkel kívánt boldog új évet a hölgyeknek, hozzátette:

mást nem is mondanék.

A Blikk állítása szerint egy újabb titokzatos nő számolt be az Alekosszal eltöltött randiról, azt is elárulta, korábban sosem volt még ilyen felhőtlen szórakozásban része.

A napokban olvastam egy cikket Alekosszal kapcsolatban, melyben egy hölgy szemszögébõl olvashattunk pozitív véleményt. Ennek kapcsán gondoltam, hogy én is megosztom véleményemet a találkozónkról...

- áll a Blikknek küldött levélben. 

A hölgy arról is beszámolt, hogy együtt töltötték a "Mikulás estét", Alekoszt pedig egy intelligens, érzelmes embernek tartja, aki nem egy átlagos személyiség, 

akinek a társaságában legyen szó hölgyről, akár barátról, az ember nagyon jól érzi magát! Elmondhatom, hogy ilyen nyílt és közvetlen emberrel még nem találkoztam! Kivételes személyiség!

A magát Anette-nek nevező hölgy arról is beszámolt, hogy őt egy szóval sem bántotta, sokat neveztek és közös élményeket szereztek. Ugyan szerelem nem alakult ki közöttük, de a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolnak.

Akik a médiában bántják, és megalázzák, a kommentelők a Facebook oldalán, minősíthetetlen! A magyar mentalitást egyébként is nagyon intellektuálisnak és prolinak tartom! Alekosz nem érdemli ezeket jelzőket amiket kap, nem ismerik ezt az oldalát, de nem is értem hogy bírja ezt, viszont ezt Õ nagyon jól kezeli!

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"Alekoszt pedig egy intelligens, érzelmes embernek tartja"

Ez egy félművelt, beképzelt EQ nulla humanoid! Olyan pózoló majom, mint a kényszeres kézcsókozó dagi.
Nyírfa
Kedves Anett úrhölgy, eztígyhogy?

" A magyar mentalitást egyébként is nagyon intellektuálisnak és prolinak tartom! "

Ma már nem kell 10 kilós szótárakat forgatni ahhoz, hogy az ember lányos zavarában ne beszéljen badarságokat. Ott a net, tessék megnézni, hogy a használni kívánt kifejezések milyen jelentéssel bírnak. Ennyi.
csak úgy....
gyözike vagy alekosz ,ez a kérdés válasszatok! :)
alekoszt dániában már hamulettnek hívnák ..
balos
Az ale-kosz már a neve is árulkodó!Persze azért ismerve a mai celeb luvnyákat nekik ez a typus "fekszik"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.