Döbbent csend fogadta a vasárnapi MrÉsMrs felvételén, amikor Liptai felvételén, amikor Liptai Claudia jelzett, hogy szünetet kér, mert nem érzi jól magát. érzi jól magát. A műsorvezető vezető napköz többször panaszkodott torokfájására, ezért a forgatási szünetekben orvos próbált neki segíteni, de előfordult, hogy rosszulléte miatt le kellett állni.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Bocsánatot kérek de ki ez a Claudia akivel ennyit kell foglalkozni. Ő lesz az USA következő elnöke? A vízcsapból is ő folyik. Nincs olyan portál, ahol ne tudósítanának legújabb hasfájásáról. És a többi nímand mint ahogy itt is olvasom Molnár Anikó, meg Bódi Margó és a pasijaik kik ezek? És mi közünk hozzájuk? Úgy emlegetik őket, mint a szomszéd Juliskát, holott még annyi közünk sincs hozzájuk. Miért erőltetik ránk ezt a sok senkit már bocsánatot kérek!
kellemes
Azért erőltetik ránk ezt a sok mocskot, mert azt hiszik, hogy minket ez érdekel. Ez a némber pedig meg is tesz azért mindent, hogy ez így legyen. Egy idióta, felfuvalkodott senki. Azon kívül, hogy botrányairól hallhatunk naponta és családokat próbál szétszedni, mert ha valakire kiveti a hálóját, mindegy milyen áron de megszerzi. Egy szexszuálisan túlfűtött, magamutagató, nagyképű ,buta, senki. Miért nem arról írnak, hogy milyen jó anya, feleség, színésznő stb. Mert egy hülye celeb. A TV 2 is rájöhetne már, hogy el kellene tűntetni a süllyesztőbe ezt a polgárpukkasztó cafkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.