Szájtátva figyelték a férfiak Pflum Orsit, aki szexi, szűk, fekete ruhájában jelent meg Bódi Sylviék minapi divatbemutatóján: nemcsak az énekesnő alakja, hanem hatalmasra nőtt mellei is lenyűgözték őket. Orsi nem titkolja, hogy sebészkésnek köszönheti lenyűgöző domborulatait.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
ezt letagadni igen nehez lett volna :)
bar csernobil hatasai kiszamithatatlanok
Diamont Frost
Miért kell MINDEN nap hallani Pflum Orsiról,meg Bódi Szilvi se tudja,hogyan adja el magát nap mint nap...Az országban már semmi más gond nincs ,csak az a hir, hogy néhány ribanc m ost a seggét faragtatta,vagy a képét varratta fel.
Jó lenne műár ezeket a hölgyikéket egy piros lámpás házba terelni, és aki rájuk kiváncsi, az menjen oda és ott stárolja őket,,,,
rodeotigris
Azért dobja az áll média ezeket a híreket hogy elvonják a figyelmet a valódi problémákról.Hová jutna ez az ország ha olyan embereket látnánk és hallanánk nap mint nap a tv-ben újságban akik előrevinnék az országot kimondanák az igazságot??
Akkor mi lenne a kiválló Moúnika SÓ-val,Győzzükével az együgyü cigánnyal, és az összes többi moslékkal amit a torkunkon nyomkodnak le és MI parasztok meg esszük mint kacsa a nokedlit!
Ferinek igaza volt! Szar ország!...DE Ő TETTE SZARRÁ ! !
És most lelép mint kúrva a díványról úgy, hogy senki nem vonja felelőségre???!!???!!!!
Ha valakit elbocsátanak egy munkahelyről az álltalában nem dícsérettel távozik és ha hiányt csinált azt "leverik" rajta.De a jogrendszer a politikusra nem vonatkozik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.