Kiválasztásnál fontos a hosszú comb, formás popsi, nagy cickók. Az ész itt nem számít. Persze ha a világbéke elkötelezett híve vagy, lehet, hogy nagyobb eséllyel lehetsz rajtrács lány.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
menasagh
Nem tudom felfogni (lehet, hogy velem van a baj), hogy miért kell mindet a hosszú combú, nagy keblű és formás fenekű nőkkel reklámozni, velük eladatni, mindenbe belekeverni....és azt sem igazán értem, hogy mindezekért miért nem hallani semmi fajta női szervezet tiltakozásáról ?
Azért harcoltak az egyenjogúságért, hogy most pucéran fél-pucéran, bájaik mutogatásával szerepelhessenek minden, bármilyen rendezvényen ?
Várom mikor jelenik meg a borítóján női idomokat reklámozó biblia.
slanger
@menasagh: hát ilyen a marketing. Persze, hogy mindenki megnézi a szép nőket, hiszen bizonyos termékeket szinte csak így lehet eladni. Na jó, a Forma-1 talán "grid girl"-ök nélkül is eladható lenne. De azért ne bánjuk, hogy ők is tartozékai az utazó cirkusznak.
menasagh
@slanger: Ha nő lennék tiltakoznék !
Evikati
@menasagh: én meg szívesen mennék, ha 40 évvel fiatalabb lennék:-D
gesa
Értem mi a gond ezzel és igazad van, szerintem is olyan érzés, mintha árucikké degradálódott volna a női nem. Nincs nagy értéke, mert hamar jöhet a következő, mert csak a csillogást látják, a mögötte meghuzódó sötét dolgokat nem. A pénz a hírnév a sztárság mindenek felett, még ha beledöglesz is!
Evikati
@menasagh: A Forma1 re grid gril-nek:-)
Természetesen humornak szántam, de úgy látszik nem voltál rá vevő. Ezzel természetesen a koromra utaltam:-)
slanger
@Evikati: mi a baj a koroddal? Hiszen fiatal csirke vagy :)
Evikati
@slanger: Igen, "pipi" - így azért szebben hangzik:-D
Vera1944
A képen látható nagy cicivel egy-két szoptatás után a hátaközepét is megtudja majd mosni. Persze lehet, hogy anyatej helyett szilikont fog a bébi szopizni.
menasagh
@Evikati: De értettem....csak azt gondoltam, hogy a tiltakozásra mennél....a korodat tekintve....:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.