Hétfőtől egy hétig ezer forintért lehet kipróbálni egy 45 perces szeánsz erejéig Budapest első belvárosi sóbarlangját, ami szombaton nyílt néhány méterre a népszerű Ráday utcától, a Lónyai-Erkel sarkán, és heti 6 nap várja a vendégeket vasárnap kivételével délelőtt 10-től estig . Az utolsó 45 perces szeánszra 18 órakor lehet beülni az eredeti holt-tengeri só felhasználásával épült, klimatizált barlang kényelmes nyugágyaiba. Varázslatos színek, kellemes zene mellett lehet ellazulni, és áttisztítani a tüdőt, felvidítani a szellemet.

Forrás: azta.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
Allergiásokkal csodákat képes tenni egy ilyen sóbarlang!
Vera1944
Ugyeugye
Én jártam a kisebb unokámmal, mert asztmás, bizony nagyon jótékony hatással van.Itt a lakóhelyünkön van egy kis sómadrin.
ugyeugye
@Vera1944: Azért küldtem be, mert itt is többen jelezték, h allergiásak, gondoltam, hátha segít. Ráadásul Holt tengeri só.
Jobbulást mindenkinek! Főleg a kis unokádnak! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.