BUDAPEST ― A kórház hűvös folyosóján ücsörög, retiküljét magához szorítja, arca békés. Hófehér papucs és lenvászon nadrág, rózsaszín póló – Párkányi Évi, azaz BB Évi (26) „utcai” ruhában pihen, ebéd után, egy budai pszichiátrián.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Ebből sem lesz "ember" ebben az életben.
bigyibogyo
@Vera1944: nem valoszinu
mar csak azt kellene elerni,h a tv2 fizesse az osszes gyogykezeleset
Vera1944
Bogyibogyó
Megérdemelné a TV2 mert ha időben kapott volna segitséget, nem jutott volna idáig.
Ők viszont piszok nagyot szakitottak a nézettségen.Persze aki ezt igényelte.
juliaschadt
Minden ÉVI-ról szóló cikkhez hszóltam, jelzem ha azok véleménye /köztük sajátom is/ egy picit is hozzájárult ahhoz, hogy végre intézménybe került,akkor már megérte. Én mindenkit embernek tekintek, főleg egy olyan szerencsétlent, akit egyszer felemeltek, sztároltak, s most nagyivben "lealázzák", igen lehet igy is, Lehet beszélni pro-contra nagyon nem érdekel, term.saját sorsa kovácsa mki. ,csak azt azért ne felejtse el senki ,hogy onnan a nagyon magasról is le lehet ám esni!/ Visszatérve ÉVI-re lehet ,hogy elveszett ember, lehet ,hogy a baba nem lesz egészséges, de legalább megkapott egy utolsó esélyt. S,hogy kit definiálunk embernek az is nézőpont kérdése, És aki szülő az nagyon -nagyon jol tudja,hogy bizony nehéz sok esetben "jó szülőnek" lenni, meghozni egy döntést ,ami később esetleg éppen rossznak ,v. jónak bizonyul. Nehéz feldolgozni a kudarcot-, de legalább oly nehéz a sikert is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.