Az amerikai középiskolásoknak alig egytizede fogyaszt elegendő zöldséget és gyümölcsöt - derült ki az Egyesült Államok Járványügyi és Betegség-megelőzési Központja (CDC) által végzett felmérésből.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@kamazuka: Erről szerintem már nem is hallotak a fiatalok.A dunakanyarban rengeteg a hársfa annak a leszedett megszáritott virágjábóla téli idökben isteni a teája.
Evikati
@kamazuka: csipkebogyó teát a gyógynövényboltban vásárolom. Szívesen fogyasztjuk a szörpöt is és a lekvárt is:-)
A tormáról nem tudtam , amit leírtál róla: kösz'!
reallatas
@Evikati: /ma, 08.45/ Jó! De neked emlékezned kell arra az időre amikor a sajtot, tejet, túrót, gyümölcsöt úgy vehettük meg, olyan árszínvonalon ami természetes volt annó. Az pedig, hogy ma mindent holmi alamizsnálkodásra bízunk, no az elősször is pillanatnyi megoldás, a másik tényező amit mindíg figyelmen kívül hagynak igen sokan, az az emberi méltóság, mondjam önérzet megtiprása. Miért kell sok családnak evvel is szembenéznie, sőt utánna elviselnie, hogy még az orrára is fogják olvasni. Üdv.
Evikati
@reallatas: ebben i igazad van! Emlékszem:-)
The Insurgent
Nincs benne semmi meglepo. Ugyanis az USA-ban mar a gyerekkorban elkezdik a nagy gyogyszergyaraknak valo alarendeltseget. Kesobb azt akarjak, hogy a gyogyszreken nevlekdjen, azoktol legyen fuggo, ne a herbalikus es olcso egeszseges anyagoktol. Az amerikai elelmiszerek 90%-a tele van bugatokkal, tartositokkal, szinezokkel, 'high fructose corn syrup'-al, ami tomeges diabetikus betegsegeket, stroke-ot es sziv- errendszeri konfliktusokat okoz.
Az asparteme (cukor-helyettesito) vegyszer alkalmazas pl. meg rovid (viszonylagosan 2-3 ev) alkalmazasakor is agytumort okoz. Az aluminium csomagoloanyagok hasznalata es a 'soft plastic' (mint az ivovizes kannak) Alzheimer- es Parkinson betegsegeket okoznak.

Minderrol tabu beszelni, mert akkor az 'anti-szemitizmus ' lenne. Az egeszsegtelen eletmod, a drogozas es a drogoztatas ma mar a tulnepesedesi politika (mint a sertesflu beoltas is) resze lett es enni, inni mindenkinek kell. Tehat az elelem, ivoviz tudatos mergezesevel kivanjak a betegseket novelni ezert a fuggoseget es a korai elhalalozast is. Tul sokan vagyunk 'nekijek...'!
Evikati
@The Insurgent: bizonyára van igazság az általad leírtakban, de ez azért nagyon durva!:-(
El sem akarom hinni, bár egy- két dolgot én is tapasztaltam már.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.