Sose gondoltuk volna, hogy Havas Henriknek még osztunk majd lapot, de ez itt simán az év interjúja. A puffogó párnaember valami hihetetlenül betalált! Végre valaki megkérdezi azt ami mindenki fejében megfordul amikor meglátja Szabó Patríciát, ezt a teljesen átlagos kinézetű nőt, akihez hasonló eddig csak a Big Brother háza táján sertepertélő közjegyző volt.

Forrás: subba.blog.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grti7336
Kerülgetik egymást, mint macska azt a bizonyos kását...Csak azt nem értem, hogy ezt miért nevezik az év interjújának ?
messzelato
@grti7336: Ha nem olvasod el és nézed meg a címalapján akkor a büdös életbe senkit nem érdekelt volna ezért kellett a nyagrdobó cím és mögé egy hölgy alázása a nagyképű havasi gyopártól.Én már csak azt nem értem hogy amikor a Cozma gyilkosokkal készült az interjú miért nem havast kérték fel rá.Könnyű egy ilyen védtelen kislányt porig alázni, ha ő olyan nagy szám miért nem komoly arcokkal csinál interjút?
grti7336
@messzelato A mai 9.18-as kommenteddel hiánytalanul egyetértek.
bigyibogyo
@messzelato: azert nem olyan vedtelen a lany. de ahogy havas intezte az ellen nehez lenne ferfinak is barmit tenni, nemhogy nonek. en altalaban kedvelem a stilusat. pofatlan, lekezelo, bunko, de kozben lenyeglato es humoros. ez az atrakcioja viszont hasonlit arra ahogy az oviban csajoznak a copf huzogatassal.
azert nem kezdtem havas szidasaval mert lehet elfogult vagyok a lannyal szemben (juj.hu -n szoktak szerepeltetni, ott sem mindig pozitivan :), de ezek szerint nemcsak szerintem lepett tule egy kepzeletbeli hatart a havas.
Kakastoll
Ha egy "férfi", bármekkora koponya is, csak a nők megalázásával tud kiharcolni magának feltűnést, az álla el magát.
messzelato
@Kakastoll: Miért nem alázza porig élő adásban az enyingi késelőket?Ott legyen nagy a szája ne egy hölgyel szemben.Pöffeszkedő férfi hímtag nem más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.