Daganatos betegség miatt távolították el az egyik veséjét egy férfinek, akivel felépülését követően pecséttel ellátott levélben közölte a biztosító: felmondja a szerződését.

Forrás: WEBBeteg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A biztositók csak a sima ügyeket szeretik, amikor ők kapják a pénzt.
1951
Ha a biztositó az ügylet megkötését nem kötötte előzetes orvosi vizsgálathoz, akkor törvénytelen a biztositás felmondása.Az ügyfél azonnal forduljon ügyvédhez és ezzel egyidejűleg a MABISZ-hoz is küldje meg tiltakozó levelét.A MABISZ igazából védi is az ügyfelek érdekeit,még ha maguk a biztositók nem is minden esetben teszik ezt.Tapasztalatból tudom és ezért ajánlom ezt az eljárást a panaszos ügyében.Kérem,ne késlekedjék!
csutak
Jó tudni, hogy a biztosító egy olyan szervezet (nek kellene lennie!) amely egyes érdek és veszély csoportokat fog össze.
Feladata az lenne, hogy legalább nullszaldósan megoldja, az egyébként várható, de időbeli bekövetkezését ki nem számolható módon bekövetkezett káresemények kár enyhítését. Jobb helyen teljes finanszírozását.
Ez ma hazánkban nyomokban sem igaz!
Külföldön a GFB (kötelező) 110%-ot fizet, ma itthon 50%-ot lehet kiverni bírósági úton belőlük!

No de a lényeg: A biztosító ha kettő év eltelt a biztosítás megkötése óta akkor SEMMIYLYEN JOGCÍMEN nem mondhatja fel a szerződést!

Én kettő évnyi mellékállást hagytam abba anno, mert rájöttem, hogy itthon lopnak és csalnak a biztosítók!
Ügyfelem halálakor cask akkor fizettek a megnevezett célszemélynek, amikor az ALLIANZ.de kapott egy emailt, melyben megmutattam a honlapomon elhelyezett dokumentumokat!
Elegem lett a hazug bandákból!
safi
@csutak: a biztosító mindenhol üzleti vállalkozás, nem humanitárius szervezet, kőkeményen profit-orientált. Külföldön is, maximum olyanok a szabályozások, hogy nincs ekkora mozgásterük. Nálunk inkább pofátlanul orientáltak. Nekem általában a szemét szinonimájaként használatosak. Mindenképpen perelni kell!
szaboria
Vegyétek elő a biztositási szerődéseteket olvassátok el megdöbentek úgyan is joga van a forduló évben eldönteni tovább tartaja e veled a bztositási megkötést.A nyilatkozó először egy kifizetésről beszélt de a végén kiderült, hogy sokal több volt neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.