Az ellenzéki politikus Szent István megcsúfolásának nevezi azt, amit Orbán Viktor csinál.

"Ez Szent István megcsúfolása; az országot a Nyugat részeként megálmodó első királyunk napján Orbán Viktor egy sor kisebb-nagyobb diktátort hívott meg" – Hadházy teljesen kiakadt

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Hadházy Ákos azért ment neki a miniszterelnöknek, mert épp az államalapítás és Szent István ünnepén paktál a keleti diktátorokkal a „diplomáciai nagyüzemben“. 

Amit a mai napon a miniszterelnök „diplomáciai nagyüzem“ címszó alatt tesz, az Szent István megcsúfolása. Az országot a Nyugat részeként megálmodó első királyunk napján Orbán Viktor egy sor kisebb-nagyobb diktátort hívott meg keleti (részben muszlim, részben ortodox) országokból.

A miniszterelnök valószínűleg történelmi figurának látja magát ezzel a fordulattal, aki nagy látnokként megérezte, hogy immár Kelet a nyerő irány. De legyünk tisztában vele: az önmagában egy csoda, hogy Magyarország több mint ezer év után is létezik, erről lehet emlékezni, ezt lehet és kell ünnepelni. Sajnos viszont ma úgy állnak a dolgok, hogy Magyarország nem biztos, hogy létezni fog száz év múlva is. Vagy ha igen, akkor ha így folytatjuk, csak egy lesz a lecsúszott, szétesett társadalmú keleti országok sorában. Erre muszáj figyelmeztetni mindenkit!

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kovács Máté
kisebb nagyobb diktatorok a kolostorban basod megy a fenyezo szakma basod
jáger laszló
Én már a békés Sámuel napra vágok,amikor hazamennek az orbán barátai és nyugi lesz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Értelmetlen kavalkád, eszement rongyrázás, egy őrült utolsó rángásai a kormányrúd mellett...Magyarország végképpen nem keleti ország, sokkal inkább nem is létezik !
Csizmás Kond
Kelekótya Ákos...mert ők biztos a szőrös sanyikát vagy a drogos bidongyereket hívták volna maguk közé ?
colibri
A törpe C megmutatja országnak-világnak, hogy dehogy van ő elszigetelve a világban, 2 nap alatt annyi látogatót fogad a (az újságíró szerinti) kolostorában, hogy a nagyhatalmak vezetőit is lepipálja! Nem tudja, hogy a mennyiségnél is fontosabb a minőség! Én kizárólag annak örültem volna, ha a sok keleti diktátor helyett nyugatról eu-s politikusokkal ünnepelné a vb megnyitót, mert a nemzet ünnepe maradjon a nemzeté. Tudom, hogy ez lehetetlen, mert orbánC nem oda tartozik a nyugathoz, hanem a kelethez. Az ország még! uniós tag, de...!
nepszava.us/magyarorszag-mar-olyan-mintha-nem-lenne-az-europai-unio-tagja/
Csizmás Kond
@m73: ...sőt téged sem...meg a fajtádat sem...
rücsü41
Lehet hogy O.Viktor úgy értelmezte az állam alapítását, a nyugathoz való tartozás kifejezését, hogy egy ilyen ünnepre azokat a keleti" barátainkat " hívja meg ahol legalább autoriter rendszer van ha már nincs diktatúra, mert ők értik meg igazán hogy mit is hagynak ki az országuk életéből.Kiváló választás volt ez Ó.Viktor részéről!
Nessy
@Őrnagy: Ha lenne szíves ezt elmesélni Orbánnak és híveinek! Nem ártana a határon belüli kirekesztéseket, és rasszizmust is megszüntetni! Vagy ez az "oszd meg és uralkodj" kormányprogrammal nem illik össze? Akkor meg szilencium a témában!
Csizmás Kond
@m73: Dehogy fogod, csak azért ját a lepénylesőd mert a tieddet naponta beleveri valaki és így éled ki a frusztrált idegbajodat
Csizmás Kond
@Nessy: határon belüli kirekesztés meg rasszizmus...mesélnél valami konkrétumot is erről ?
Eladott Ország
Zene a füleinknek a „Mocskos Fidesz.” Valójában ezt kellene zengenie az egész országnak mindig, mindenhol, ezt kellene ragasztani, írni, plakátozni és minden rendezvényen kiáltozni. Már csak azért is, mert láthatóan az Orbán-imádók nagyon nem bírják hallgatni az ország legalább kétharmadának véleményét, amit ez a két igaz szó tükröz együtt. Magyarország a hazugság földje, ahol minden hamis és hazug, de van két szó, ami a legteljesebb mértékben igaz. Ha a „G” betűs szótól eltekintünk, ez fejezi ki legjobban Orbán rendszerét.
nepszava.us/zene-a-fuleinknek-a-mocskos-fidesz/
FLETÓ
... az országot a Nyugat részeként megálmodó első királyunk ..."

Ezt honnan?
Juhász István
Kirgizisztán, Tadzsigisztán, Üzbegisztán, Türkisztán NOMEGAZTÁN, HÁTAZTÁN...szép sor, egy állami, Magyar ünnepélyen.
jáger laszló
Orbán és barátai a Karmelita teraszáról élvezték a show műsort!!
Még a szemük is káprázott!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
A diktátorok meghazudása is Hullaházy efftárs "feladata" lett!?
Edebácsi
Vakulj magyar!
Orbán kiesett az NB III-ba, de úgy csinál,, mintha a Bajnokok Ligájában játszana
csak úgy....
@KisTehen: az 0rbán gazsi , csatornás józsi ...stb fidesz buzzancsok ,mióta nyugatiak?
a fideszben több titkos buznyák ül, mint egy jólmenö buzibár hétvégi forgalma...
Namely
"az országot a Nyugat részeként megálmodó első királyunk napján Orbán Viktor egy sor kisebb-nagyobb diktátort hívott meg" – Hadházy teljesen kiakadt "

1. Szent István NEM a nyugat részeként álmodta meg Magyarországot.
Mi is volt akkor? Gézát fenyegette a nyugati sereg. Ezért lettünk a nyugati kereszténység része, semmi másért. Kényszerűség volt, nem valami magasztos "váltani akarok", szentimentális döntés. Géza amúgy végig megtartotta a régi hitét.
Szent István ezek után maradt ezen az úton, mivel nem tehetett mást.
Ha a mi seregeink nem szenvedtek volna vereséget, akkor Géza sem váltott volna.
2. "diktátorok":
SZENT ISTVÁN IS DIKTÁTOR VOLT. Csak akkor úgy hívták, hogy király. Egyéni döntéseket hozott, és azt csinált, amit csak akart. És kegyetlenül lemészárolt bárkit, aki a hatalmát, országát fenyegette (nagyon helyesen).

Hadházy a történelemhez sem ért, ahhoz is pont annyira hülye, mint mindenhez, amihez csak eddig hozzászólt.
gina
Retkes zsiros román cigány !!!Ennyi
gina
@KisTehen: Te sz@r fidesz prosztó menj vissza a kocsmádba te beteg állat
gina
@KisTehen: Egy buzi 100 szor jobb mint te aljas kis fidesz seggnyaló hernyó
infinity
Ott kezdődik a probléma, hogy Szent István, nem szent...
A második legnagyobb probléma, ingatlanos. Volt egy szép nagy telken egy szép nagy ház, most egy gazos, kénsavval, atomhulladékkal átitatott kis beépítési telken áll egy fészer, ami már kezd nem is a miénk lenni (Orosz, kínai, de inkább kínai, és egyéb barbár hordák kezére kerülni (Katar pl. bejelentkezett a magyar vizekért - ad helyette homokot) - egy sző, mint száz: EZ a Magyarország, nem AZ a Magyarország!
Ünnepelje Magyarország leépülését, kiárusítását, a fejlett nyugattól való eltávolodását, barbárrá válását az (az meg van neked darabra, hogy a kereszténységet a Pápa, a katolikus és a többi "történelmi egyház" papjai degradálták le az átlátszó hamis tanításaikkal, az erkölcstelenségükkel (pedofil!), a pénzimádatukkal, a hatalomhoz való dörgölőzésükkel). akinek Szájer az egyik anyja és Szíjjártó a másik (akinek nyolcan bevágtak egyszerre + a tanga!)

A világ vallásai megbuktak (!!!), de legfőképp a zsidó és a keresztény (az iszlám az elejétől fogva egy sátánista bullshit, a többi meg szóra sem érdemes!)
Árulkodó, hogy Orbán kikkel akarja megvédeni a kereszténységet - csak nézd meg az augusztus 20.ai felhozatalt!
Ki az a húgyagyú, aki ezek után még komolyan veszi Orbánt?
Ja, hát a húgyagyú orbánista szektás fidkányok !!!
percsi
@infinity: Az EU-ban lévő "Trójai" Falóban megbúvó "harcosok".
Ezek rajtunk keresztül szivárognak be az EU-ba, és tömik közben vityáékat pénzzel. Orbán kiszolgáltatott bennünket ezeknek. Sok jót ne várjunk tőlük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.