Kilép az ellenzéki összefogásból a Jobbik-Konzervatívok – jelentette be az Egyenes Beszédben Gyöngyösi Márton, a párt elnöke, EP-képviselő.

Kiszáll a Jobbik az ellenzéki összefogásból, önállóan indulnak a 2024-es választásonFotó: ATV

„Az elmúlt egy évben azt érzékeltük, mintha menne egy kiszorítósdi a baloldali térfélen” – mondta a Jobbik elnöke.

Gyöngyösi Márton szerint ez nagyjából arról szól, hogy ki legyen a kakas a szemétdombon, illetva arról, hogy miképp lehet egy-két társadalmi támogatottság nélküli pártot mandátumhoz juttatni.

A Jobbik elnöke úgy látta, szimpatizánsaik nehezen, vagy egyáltalán nem szavaztak az előző választáson egy olyan listára, amelyen ott szerepelt Gyurcsány Ferenc neve, így hát többé nem is indulnak közösen a DK elnökével.

Forrás: atv.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Végre egy jó döntés! Zsidócsány egy hazaáruló patkányok királya Orbán barátja...
jáger laszló
A jobbik méltóan híréhez és nevéhez kiszáll
a baloldali összefogásból és jobboldalon a konzervatíívokat erősíti
Összenő ami összetartozik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
@szaboria1: Összeolvadnak a mi hazánkkal.
szaboria1
@terlasz: Nem hiszem mert ellentétek van közöttük.
Béla333
Nem is tudtam, hogy ma is létezik "ellenzéki összefogás"?!
Eladott Ország
Gyöngyösi mehetsz a levesbe, lóf@szjankó vagy te, csak nem konzervatív, illetve annyira vagy te is konzervatív mint a faluvégi román cigány geci és pártitkár apja, aki a szenteltvizet meginná! A zsidószámolásnál pedig legyen nálad ceruza és papír is, mert kettőig sem tudsz számolni, szarházi beképzelt szánalmas majom vagy b+! Lépjél be a fideszbe, odavaló vagy qrvára fogunk sajnálni!
Nessy
Orbán előre is köszöni a töredék, ellenzéki jelölttől elvett szavazatokat, mellyel támogatja a fidesz jelöltjét!
Sakk Matt
Megint nem arról beszél valaki, hogy mit tenne, miben változtatna, hanem a jól bevált Fidesz-receptet használja. Végül is, ha minden kötél szakad, egy jóízű gyurcsányozás mindig hoz párszáz szavazót..bár általában visz is annyit.
Havanagi
Azt ajánlom a Jobbiknak,hogy takarodjon el a Miskolci polgármester közeléből.Egy szemét párt volt mindig és az is maradt,hiába cserélt nevet,elnököt.Most is a fidesz malmára hajtja a vizet
Eladott Ország
Szerintem Gyöngyösi most kezdjen el érzékeny búcsút venni a Brüsszeli irodájának és szálláshelyének tárgyaitól és ha már a poratkákkal is végzett már ( ajánlom a LUX porszívót) ami a búcsút illeti, le is járt a mandátuma, mert a büdös életben nem lesz többé Brüsszelben képviselő. Még egy párt, amelyik hamarosan eltűnik a süllyesztőben. Gyöngyösi Marci, és a pártja a túlélésre játszik, de azzal hogy senkivel sem fognak össze(és Gyurcsányozott is egy jó nagyot), aláírta a jobbik halálos itéletét végérvényesen. Szerintem a jobbiknak nincs esélye, hogy az EU parlamentbe képviselőt küldjön, és mivel Marcinak a mandátuma egy év múlva lejár, el fogja veszíteni a zsíros, jól fizető állását Brüsszelben, erre még nagy tételben fogadni is mernék. Egyébként megjegyezném, hogy az MSZP, a párbeszéd, és az LMP is valóban mérhetetlen párt, alig 1-2%-ék a támogatottságuk, de a Jobbik sem lehet büszke a 3-4%-os támogatottságával, pár év múlva ők is mennek a süllyesztőbe a már említett többi törpepárttal együtt. Legalább most ténylegesen kiderül, hogy valójában mekkora is ennek a Jobbiknak a társadalmi támogatottsága. A 2022-es országgyűlési választáson sem tudtak nagyot villantani, ám azóta -a felmérések szerint- csak csökkent, és jelenleg1-2% körül mozog. Nem tudni mit akarnak ezzel elérni, képviselői helyet biztos nem fognak szerezni. Szóval azt hiszi ez a szerencsétlen, a fidesz majd megkönyörül rajtuk ha betartanak az ellenzéknek. Egy olyan állás, ami a Volnernek van, szerintem neki is meglesz.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:05 ☻ A fidesz majd leszalámizza a Jobbikot, ahogy tette, a többi - (jobboldalinak, konzervatívnak nevezett ?) megélhetési szarjankókat. Gyöngyösi: "Te balra, mi jobbra," mondja ezt az a bráner, aki szerint az ország nemzeti érdeke a kommunista Oroszországgal és Kínával kereskedni az EU helyett és aki kockára teszi az Uniós tagságunkat. A magyar közélet nem bír el két szélsőjobboldali pártot. Az erősebb kutya okán a fidesz marad, a Jobbik meg megy a levesbe, ahogy a MIÉP is és a többi párt ment. A néppártosodni kívánó Jobbikból a széljobbot Orbán leszalámizta , és lett belőle Toroczkai (Tóth Laci) "mi kutyánk kölyke szatellitos gatyapárt", most pedig Jakab alól kivásárolta a maradék Jobbikot. Ugyanezzel a módszerrel nyírta ki a fidesz, KDNP-t, az MDF-et, az FKGP-t. A Jobbik visszamegy a széljobbra', hogy a nácipárthoz átállt szavazóit visszaeszerezze. Akkor a többi párt, ami eddig közösködött velük, legyen szíves kijelenteni, hogy mostantól a Jobbik nem része a demokratikus ellenzéknek.
justhpeter
Ennek a mai (ál)ellenzéki pártoknak sok esélyük nincs semmire. Orbánék már elrendezték Magyarország helyét az Unióban, hiszen mit várhat egy olyan országtól az európai közösség, ahol négyszer egymás után a trágyadombot választották.
Azt gondolom, hogy ameddig nem lehet változtatni országon belül a rendszeren és az irányon, addig a nemzetközi reputáció visszaállítása nem lehetséges és a nemzetközi porondon csak létszámban leszünk jelen mindenféle súly nélkül.
Márpedig a hazai megélhetési politikai szereplők sem a változásra, sem a változtatásra nem képesek, ám mivel ebből a nevetséges megélhetési politizálásból még elég jó szinten meg lehet élni szándék sincs semmi változtatásra.
A rendszerváltástól elmúlt több mint 30 év alatt a választóknak már a reménye is elveszett.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 10:07 ◘ Amig a szélhámos, hazaáruló román cigányod és bűnszervezete hatalom, van addig Magyarországnak reszeltek a további elszegényedés, leszakadás garantált! A jelenlegi rendszert csak diktatúrával lehet fenntartani, mint Közép-Ázsiában. Azért vágyik oda a kolostorgeci!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/135774203_3810516415646768_2379265502868238635_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=LtlWKNB76VkAX_TMQXB&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfADnCvQ-HXsNLmsxMemtS7YnPdiY7fNFSPjPjfpUosFRg&oe=64AAA5C8
Eladott Ország
„ Az Amerikai Egyesült Államokban két nagy párt van, a Republikánusok és Demokraták. Miért kettő? Számtalan kísérlet történt más pártok alapítására, e pártoknak azonban sohasem sikerült győzelmet aratniuk a választásokon, újra és újra helyreállt a kétpártrendszer. Valószínűleg azért, mert az Egyesült Államok társadalmát rendkívül sok politikai, etnikai, vallási, regionális és gazdasági érdekellentét osztja meg. Az a párt, amelyik csak egyetlen csoport vagy régió érdekeit kívánja képviselni, nem remélhet győzelmet: a választási eredmények ugyanis nem az arányos, hanem a többségi képviselet elvei szerint alakulnak ki. Ezt nevezik Máté-effektusnak, arra a bibliai idézetre utalva, amely szerint akinek van, annak adatik (…) de akinek nincs, az is elvétetik tőle, amije van. (Máté evangéliuma, 13:12)”
„Máté 13:12 Akinek van, az még többet kap, hogy bőséggel legyen neki. Akinek azonban nincs, attól még azt is elveszik, amije eddig volt.” ( 13. fejezet)
Törölt Nick
Gyöngyösi megmondta, ő nem fogja megszavazni, hogy orbán ne legyen az EU soros elnöke. A fidesz szekerét tolja, hátha leesik neki is valami, mert önerőből mennek a levesbe.
Nessy
@Törölt Nick: Csak nem tanácsadói státusra vágyik Orbán csapatába, pár milláért havonta ? Nem ő az első köpönyeg forgató, van előtte már jó példa!
namihami
A Jobbik időben megkezdte az Orbán hatalomban tartásának (akna)munkáját! Ami már egész nyílttá kezd válni! A koncért időben kell jelentkezni mert sok a jelentkező!
A választás után az Orbán majd mazsolázik.
jáger laszló
Ha nyerni szeretnének máris indulhatnak!!
mindenhová bekopogtatnak és bemutatkoznak és elmondhatják a jövetelük célját
Hátha sikerük lesz!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Hááát, egyre nyilvánvalóbb, hogy nem az LMP és nem a Jobbik, de még csak nem is a Kutyapárt meg Momentum fogja megváltani az országot az orbánbandától ! Ezeknek ez több.kevésbé megfelel ! A fene sem gondolta volna !
drrotf
Gyöngyösi úr zökkenő mentesen kivezeti a Jobbikot a Parlamentből!
polgarb
Ez az tökfilkók így biztos a siker!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.