A jobbikos Lukács László György az Országgyűlés hétfői ülésén érdekesnek nevezte, hogy miközben a kormány kiírja plakátokra, "ha Magyarországra jössz, idegenként nem veheted el a magyarok munkáját", később szervezett munkaerőimportba kezd.

Orbán Viktor őrjöngése videón: "Maguk ellen kell harcolnom, mert maguk elárulták Magyarországot!"

Hozzátette: a kormány félmillió idegent akar Magyarországra hozni, ez a szám két és félszer nagyobb, mint Debrecen lakossága.

Elmondta, erős a gyanú, hogy azok a cégek, amelyek a most a munkaerőimport kedvezményezettjei, állami támogatást vesznek igénybe, amelyet arra használnak, hogy a magyar munkások helyett vendégmunkásokat hozzanak ide. Ki tudja-e jelenteni, hogy ez nem így történik? – kérdezte.

Közölte, a Jobbik szerint kiemelt kormányzati feladatnak kell annak lennie, hogy tisztességes bért kapjanak a magyarok. A kormány a bevándorlóország koncepcióját akarja megvalósítani – hangoztatta.

Orbán felkapta a vizet

Orbán Viktor miniszterelnök visszautasította a képviselő kijelentéseit és emlékeztetett arra, hogy a parlament a közelmúltban fogadta el a vendégmunkásokról szóló törvényt, amely világos jogi kategóriákat hozott létre. A kormányfő Európa legszigorúbb szabályának nevezte az elfogadott törvényt.

Hozzátette: csak annyi vendégmunkás jöhet Magyarországra, amennyi betöltetlen álláshely van, ezt a számot évente felülvizsgálják. A vendégmunkás csak két évre jöhet, utána el kell hagynia az országot, ha pedig jogszabálysértést követ el, akkor is távoznia kell – részletezte. Közölte, aki behozza a vendégmunkást, annak kell felelősséget vállalnia érte.

Ez egy szigorú, világos és egyszerű szabály – jelentette ki.

Szóvá tette, hogy miközben a képviselő a bevándorlóország ellen beszél, a Jobbik-elnöke az Európai Parlamentben megszavazta azt a migránscsomagot, amelynek értelmében Magyarországra kötelezően migránsokat akarnak telepíteni. "Ez ellen harcolok. Maguk ellen kell harcolnom, mert maguk elárulták Magyarországot és migránsgettót akarnak csinálni az elnökükkel Magyarországból" – fogalmazott, kijelentve, ezt nem fogják hagyni.

Forrás: MTI, Facebook

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Jobbikosnak azonnal meg kellett volna kérdeznie , hol van az az 50 ezer migráns akit orbán a letelepedési kötvény birtokában engedett be Magyarország és " az unió "területére ? Ráadásul a letelepedési kötvény veszteséges lett , a veszteséget ki , és milyen tőképből fizették ki ? Miért nem vizsgálja az ÁSZ ? Továbbá a kötvényes migránsok nem maradtak itt , hanem mentek nyugatnak , ráadásul nem egyet kaptak el bűncselekmények elkövetése kapcsán , és már egyszer kitoloncolták Európából őket , a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán , meg újból rájuk szabadította őket ! Na ennyit a migránsokról , 1800 darabért farkast kiált , 50 ezret meg pénzért beengedett ! Na ennyit erről a szemét kóklerről !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Jobbikosnak azonnal meg kellett volna kérdeznie , hol van az az 50 ezer migráns akit orbán a letelepedési kötvény birtokában engedett be Magyarország és " az unió "területére ? Ráadásul a letelepedési kötvény veszteséges lett , a veszteséget ki , és milyen tőképből fizették ki ? Miért nem vizsgálja az ÁSZ ? Továbbá a kötvényes migránsok nem maradtak itt , hanem mentek nyugatnak , ráadásul nem egyet kaptak el bűncselekmények elkövetése kapcsán , és már egyszer kitoloncolták Európából őket , a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán , meg újból rájuk szabadította őket ! Na ennyit a migránsokról , 1800 darabért farkast kiált , 50 ezret meg pénzért beengedett ! Na ennyit erről a szemét kóklerről !
Sakk Matt
...

Orbán a pszichiáternél...
- Elmehetek?
- Neeem! ELMEBETEG!
Nessy
Nem migráns gettót, "vendégmunkás" gettót csinálnak, nem is egyet. Jut belőlük Debrecen, Iváncsa, Göd , meg még ki tudja hová, honnan szervez külügyérünk környezet károsító gyárat, amit még plusz milliárdokkal támogat a kormány! Úgy hogy Orbán ne játsza a sértett vizilovat!
nemkati
Na így őrjöng a malacka, amikor rajtakapják, milyen aljasságot akar elkövetni.
jáger laszló
Orbán +jelölte,hogy ki LN fog harcolni MO-on a közeljövőben!!!
Isten mentsen+ bennünket a viktor harciasságától mindörökre!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
bencemacska
@nemkati: ma, 22:01
Malacka??? Nekem sokkal pontosabb jelzőim vannak az ilyen öreg "malacokra", de nem tűri a tabulátor!
csak úgy....
@Maccska: te buta fasz,nem veszed még mindíg észre,hogy 0rbánék ezzel a migráncs-soros dumával hülyítettek évekig benneteket és most hirtelen ök lettek a nagy migráncs betelepítök?! te valóban egy ekkora ökör libsi?
drrotf
Az országgyűlési képviselő rátapintott Orbán gyengéjére ,arra hogy bort iszik és vizet prédikál, s erre a diktátor felkapta a vizet, megint harcolni akart.Csak nem ideges Elnök úr?Hát van miért.Akár hogy is jön be a más országbeli , az idegen az elveszi a magyarok jobb munka lehetőségét, lenyomja a munkabéreket, van lehetőségük megerőszakolni az asszonyainkat és lányainkat, és megváltoztatni a kultúránkat ,ugye emlékszik elnök úr, hogy mit mondogatott a kommunikációjában az idegenekről?Most a fagyi visszanyalt , és Ön ettől egy kicsit ideges lett.Nem csodálom .
gina
Zsiros beteg viccfigura .undoritó ez a cigány féreg, mindig támad, de egy normális mondat nem hagyja el a büdös száját, ez nem politikus hanem egy skizofrén szinész
nemkati
@bencemacska: nem akartam vulgáris lenni. De mióta itt olvasgatok, kezdek az lenni.
csak úgy....
@Maccska: ez töled értetlen ökörtöl dícséret! :)
csak úgy....
@Maccska: baxod,te még mindíg mindent beveszel fideszéknek? -akkor te nagyon hülye!
csak úgy....
@Maccska: tudom,hogy prosztó vagy és megy neked az anyázás..., neked csak a gondolkodás válik nehezedre!
Nyírfa
Viki, hazaáruló is vagy, meg kényszeres hazudozó is, meg szociopata is. Mondanám, hogy gurulj el, amíg magadtól gurulhatsz, de az a helyzet, hogy a börtönválogatott számít rád.
Totem
Ósdi módszer: legjobb védekezés a támadás. Zűrbán jogidoktorelvtársúristen tulajdonképpen önmagáról beszélt.
izéke
!Hajrá guta! Ne sajnáld,mi sem tesszük!
Péter2
@Maccska: Te fasz , ha az uniós parlamentbe delegált uniós országok képviselői többsége elfogadja x mennyiségű menekültek x idejű segélyezését , persze uniós forrásból , akkor azt meg is fogják valósítani , lehet külön utat járni , de az irtózatos összegbe kerül majd nektek , ugyanis az nem lehet , hogy az uniós országok 98% teljesíti a megszavazott segélyezést , 2% meg kivonja magát a közös munka alól , 1800 emberről van szó , ez csak nektek szóló propaganda , csak később tudta meg a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán , ha valaki külön utat jár , hatalmas összeget fizet ! Kezdhettek gyúrni , hogy a gempát kitermeljétek valamilyen újabb adóformába , vagy megdobja az amúgy is Európa legmagasabb inflációját ! De ezt is le merem fogadni , bár mibe , hogy már tudja a többgenerációs bevándorló roma család sarja orbán , hogy komoly pénzbünti lesz , alá fogja írni , itthon meg nektek szépen le fogja tagadni , úgy ahogy sok dologban már tette ! Átb@sz benneteket mint sz@rt a palánkon , az a lényeg , hogy ti pörögjetek mint a búgócsiga !
rokker33
De jól beszél. Más kategória egy dolgozni vágyó vietnámi kinai indiai ember és más kategória egy kecskebaszó allah imádó Afganisztáni hazaáruló muszlim geci,aki csak élősködni jön Európába és Magyarországra! Ezek a migránsok soha nem fognak tanulni beilleszkedni vagy együtt élni az európai emberekkel! Orbán egyre jobban beszél az ellenzéki senkiháziakkal!
Clavigo
@Őrnagy: Máááá' csak te hiányoztál ,,őrnagyom. Olyan okos vagy.. Csodálhatlak ?
jáger laszló
A kiskakas a szemérdombján már csak rekedt hangon próbál kukorékolni több kevesebb sikerrel
csak ennyi
barátilag
J.L.
terlasz
A szokásos vastagbőr, miközben gőzerővel építi a migránstelepeket az akkugyárak mellé. Jönnek a kínaiak, filippínók, stb, van utánpótlás dögivel.
justhpeter
nem csoda, hogy Viktorunk félrebillent fejjel jár, láthatóan már elborult az agya az "utcai fotelharcos szájkaratésnak".
Edebácsi
Helyesen: " "Maguk ellen kell harcolnom, mert elárultam Magyarországot!"
Havanagi
@csak úgy...: Ezeknek ez a szintjük, mit vársz attól a népségtől,akik Izaura felszabadítására gyűjtöttek??Primitivek. Most is meg vannak győződve,hogy a tolvaj az szent.
Nyírfa
Orbán, a primitív kiselőadása után leült, és láthatóan elégedett volt magával. Bár, mintha némi aggódással nézett volna maga elé, tapsol-e mindenki, akitől ez elvárható. Most mutatta meg Gyurcsánynak, hogy micsoda elme is tud lenni, hogy benne is van szenvedély. Csak mint egy vaddisznóban.
És, ahogy az ujjával mutogatott előre...
Nevelést nem kapott, pallérozatlan maradt sok-sok frusztrációval. Ha egy ilyen ember rászabadul a társadalomra, és az tűri a garázdálkodását, akkor azzal a társadalommal baj van, nem kicsi.
Dr. Proktor
Hát igen! Gyurcsány és az ellenség kiárusította az országot Kínának...
Toller Béla
Nem semmi, ez a dagadék ellenünk akar harcolni ? A legitim magyar dagadt ? Azt sem tudja már, hogy mit beszél ! Csinálja a problémákat minden nap, szerintm már régen elveszítette a fonalat. Aksigyár őrült lett, monomániás ! É még így is nyalnak neki, ezeken a hasábokon is ...hihetetlen !
Havanagi
"Magyarország 4,6 millió euróval (mintegy 1,75 milliárd forint) segíti a szükséget szenvedő szíriai lakosságot ..."Erre van pénz ? A magyarokat az utolsó fillérig kizsebeli,megalázza a mocsok!!
bence
@Maccska: ! Akkor ne óbégassa orbán , hogy nem enged be migránsokat a kormány , miközben az összeset ő engedi be ! Saját magát hazudtolja meg nap mint nap ! Ennyi telik egy lopásra szakosodott kormánytól !
ómió
De mi ez a jobbikos efftársak migráncsimádatához képest!?
Peller Anikó
Őrjönga viktorbán? Hmm, az irány jó, minden kezdet nehéz.
verőce21
A felidegesítés az új csodafegyver?

A magukat ellenzéknek gondoló parlamenti pártok vonuljanak ki a parlamentből - ezzel véget vetve ennek az értelmetlen handabandázásnak, amit képviselői munkának hívnak és semmiféle eredményre nem vezet (de jól fizet),
másrészt egyfajta jelzésként az EU felé, hogy Magyarországon Orbánnak köszönhetően ténylegesen megszűnt a demokrácia.

Szerintem ezzel nagyobb és látványosabb eredményt, visszhangot tudnának elérni a nagyvilágban, mint a parlamenti szélmalom harcukkal...!
telegdilaci
@Peller Anikó:Azért őrjöng mert nem bírja elviselni az igazságot,amiket a fejére Olvasnak,nehéz tisztességesen élni de jó!
telegdilaci
@Havanagi:Közben meg a Magyar lakosság többsége nyomorog,de mi mindenkit támogatunk itt van a pénz ne keresse tovább Miniszterelnök Úr!
Havanagi
@telegdilaci: Jellemző,hogy van pofája ilyen kérdést feltenni ! Ez az abszolút gátlástalanságára vall.Magyarországot pedig gyűlöli,minden tette ezt bizonyítja.Simicska anno azért farcolt le tőle ,mert amikor orbán felvázolta a jövőbeni terveit, ezt mondta : ebben én nem akarok részt venni.Ez egy utolsó aljas ember.
CsipkeRózsa
Ez a szemét békeharcos még a saját képviselőtársai ellen is harcol, mert ők ellenzékiek.
terlasz
@Shikari:" Világosan és érthetően osztotta ki a hazaáruló, acsarkodó senkiházit. Ezért is szavazzuk meg mindig."
Nagyon jó ez a mondatod, Shiki csak véletlenül egy "t"--vel megnövelted az egyik szóvéget. ;)
bencemacska
"Maguk ellen kell harcolnom, mert maguk elárulták Magyarországot!"
Erre csak Arany Jánossal tudok válaszolni:
"Mint komor bikáé, olyan a járása,
Mint a barna éjfél, szeme pillantása,
Mint a sértett vadkan, fú veszett dühében,
Csaknem összeroppan a rúd vas kezében."
Még jó hogy rúd helyett csak tollat vihetett magával a parlamentbe!!!
Nyírfa
@sgl: 11.11

Az ukránok nem cicóznak, jó lesz velük jóban lenni! :))
Revans
@durbincs:aranyeresre tolt seggét naponta közszemlére teszi főköcsög?:))
bencemacska
@infinity: ma, 08:39
Te még nem ismered a Válságverset?
"Csiribiri, csiribiri, Jó Isten,
Nemcsak lófasz, ló sincsen!"
Dr. Proktor
Hát akkor: Prüsszel, Soros, Hadházy... az ősellenségek...
Ellenségei a lopásnak és a korrupciónak!
jáger laszló
Bandi fiúban nem csalódtam!!
Akl korpa közé keveredik,megeszik a disznók!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Ne azt nézzétek,hogy mit lopok,hanem,hogy a fejetekre szarok!Lefordítottam a geci válaszát a kultúrháknak,hogy érezzék a törődést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.