A hagyományos család, amely a zsidó-keresztény kultúra alapját adja, támadások kereszttüzében áll, ezért meg kell védenünk a családot és a családi értékeket – jelentette ki Novák Katalin köztársasági elnök az ENSZ Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának éves ülésén hétfőn New York-ban.

Novák Katalin bejelentette: a hagyományos család támadás alatt áll
Fotó: Facebook/Novák Katalin

A köztársasági elnök angol nyelvű beszédében figyelmeztetett: "soha nem látott erők dolgoznak azon, hogy a családokat szétszakítsák" és eltántorítsák a fiatalokat a gyermekvállalástól, s jóllehet sokan idejétmúltnak gondolják a családos életet, Novák Katalin a hagyományos családok mellett kiállva leszögezte: "értékeink az idő múltával sem változnak".

Az államfő felhívta a figyelmet rá, hogy az anyából, apából és gyerekekből álló családok "célkeresztbe kerültek", mitöbb, "sokan lenézik azokat, akik a gyermeknevelésben teljesednek ki". Noha sokan támadják a családközpontú magyar modellt és "meg akarják akadályozni, hogy magunk döntsünk arról, hogyan neveljük a gyermekeinket", Novák Katalin kijelentette: "meg fogjuk védeni gyermekeinket, kultúránkat és a hagyományainkat".

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ki támadja a családokat? Honnan veszi ezt a szöveget? Esetleg a családon belüli erőszakról, ha méltóztatna pár szót rebegni! A nők védelméről! Ja, azt nem ratifikálta kormányunk, az népnemzeti belügy! Szó, szó, szó!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Majd jönnek a tartalékosok és megvédik! A kiképzésük erre is feljogosít! Ennyi idő alatt sokat lehet tanulni annak, aki akar!
Nessy
Ki támadja a családokat? Honnan veszi ezt a szöveget? Esetleg a családon belüli erőszakról, ha méltóztatna pár szót rebegni! A nők védelméről! Ja, azt nem ratifikálta kormányunk, az népnemzeti belügy! Szó, szó, szó!
colibri
Mi történt? Haza talált az elnöknő? Kíváncsi lennék rá, pozíciója elfoglalása óta hány napot töltött utazgatással, mennyit repkedett a világba? Kezdi-e már utolérni repülésben a külügyért. Aztán ha itthon van, nyomja az orbáni propagandát, le se tagadhatná, hogy vérfideszes.
leszholnapis
Áruld már el ki a f@sz támadja??...talán orbán a pénztárcájukat a 27% -al!!!
human
Hogy mi van???
"sokan lenézik azokat, akik a gyermeknevelésben teljesednek ki"
Életemben nem találkoztam ilyen véleménnyel. Már megint ez a nem létező ellenség gyártás. Hol lesz ennek a vége?

"kétharmaddal a Fidesz-KDNP könnyedén elfogadta, hogy akár 12 éves korban is legálisan szexelhessenek a gyermekek, 14 éves kortól pedig jogszerűen bárkivel létesíthetünk szexuális kapcsolatot. Korábban ez szigorúbb volt, az Orbán-kormány vitte lejjebb az életkori határokat."
borsod24.hu/2023/02/28/a-fidesz-most-a-gyerekekkel-szexelok-ellen-lep-fel-pedig-ok-vittek-le-a-beleegyezesi-korhatart/

Így védjen meg téged a fidesz!
Totem
Ősi és ósdi, de sajnos hatékony módszere a hatalomnak: kelts félelmet az emberekben, és uralkodj felettük. A család az egyik legfontosabb érték, logikus, hogy abba rúgunk bele. Mivel ezt a horrormesét angol nyelven abszolválta, számomra azt jelenti, hogy az EU-nak is címezte nagy naivan.
jáger laszló
Katika
Itt valami félreértés van!!
Ugyanis a családot senki nem támadja
Egész Földön ez az emberiség alapértéke Kínától Alaszkáig ,New Yorktól Iránig!!
Légyen az keresztény,mohamedán vagy hindu...
Ebben az 1ben azt hiszem 1et értenek az emberek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
Te púpos zebu, fejtsd már ki végre, h ki az aki támadja és mivel támadja ezt a híres "hagyományos" magyar családi modellt. Ezt a hagyományosnak nevezett nyavaját sem értem egészen. Kátya, a világ előre megy, nem hátra.
balos
Ez a buta ribanc azzal,hogy fizetnek a gyerekért "árunak" tekintik őket és "eladják" a pedofiljaik és homokosaiknak őket!Jó lenne,ha vissza menne a "bányába",mert ott nagy a szüksegg rá!
dr. prédikátor
NOVÁK SZATyor!!!
KI AZ ANYÁD PICSÁJA TÁMADJA A KÖRÖSZTÉNY HÍVEKET?? TE HAZUG LOTYÓ!!!
emerencia
Ideje lenne már a családokat végre békén hagyni élni. Beavatkozni pedig csak akkor kellene, ha a családon belül vagy azon kívül törvénytelenség történik. (Pl.családon belüli erőszak, kiskorú elhanyagolása, idősek bántalmazása, stb.) Azokat az embereket pedig akik nem a Fidesz által vizionált un. "családban" élik a magánéletüket tiszteletben kellene tartani, hiszen közülük nagyon sokan egész életükben nettó befizetők a családok támogatásába. Semmi nem indokolja, hogy ők megbélyegezve, rosszul éljenek. Mindehhez elsősorban a humán szféra megerősítése, az emberi jogok tiszteletben tartása és minden határon belül élő magyar honfitársnak méltó jövedelemre volna szüksége. A magyar kormány szisztematikusan szembe megy a demokratikus jóléti államra jellemző követelményekkel ami az itt élő lakosság millióit sújtja hátrányosan. Nincs remény arra, hogy képesek lennének a demokratikus fordulatra.
simmering73
Na még egy streetfighter. A magyar Jeanne d'Arc.
Dr. Proktor
Nem értem, hogy akkor Novák Katalin miért is államfőként akar kiteljesedni, hát nincs gyereke, unokája akire főzzön, mosson, takarítson? Akikért odaállna a családi tűzhely mellé?
Vagy csak hazudik a'la ner...
Törölt Nick
Katyi, ne halj meg hülyén, elárulom neked mely erők támadják a családokat. Úgy hívják FIDESZ-KDNP. Semmi kedvük a fiataloknak rabszolgákat gyártani nektek. Inkább elhúznak nyugatra az élhető életért. Nem Oroszországba csezd meg, hanem nyugatra.
A fideszesek kölykei is nyugatra mennek egyetemre, nem a Lomonoszovra Moszkvába. Hülye picsa!
justhpeter
Csicska háziszárnyas volt, csicska háziszárnyas is marad !
Aki Én
Ki nem ismeri el családnak a többgyerekes élettársi viszonyt?
Na, akkor ki támadja a családokat?
Eladott Ország
Ha eltakarodnátok, akkor nem állnának a családok támadás alatt! Nem a babaváró hitel fogja kihúzni a népességfogyást a szarból, hanem egy kiszámítható jogi környezet, egy stabil oktatás, és egy tervezhető jövőkép. Farháttal, krumplival, huxittal inkább gumiba megy el a többség. ...
uploads.disquscdn.com/images/191fcfac88cdd715ad7ce2c4514082f7dafac091e54c97ab607d7e6cceb9da8b.jpg?w=800&h=445
Terminátor
Még nincs megnevezve, de alakul az új ellenfél!
Ma-holnap az új mantra, a családok ellen dolgozó ellenfél lesz!
Dolgoznak rajta.
Eladott Ország
Magyarország erős és büszke ország! A minimálbér 297 euró. Minimálnyugdíj 85 euró. Családi pótlék 36 euró havonta!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/273844191_486096739803952_9137960660982745796_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=evQpg1mS8rgAX-R5sGo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCHuNeIgVv-wvVsROX1qjv0vbVN_Fty0ut28kLgYcIPtg&oe=640C925B
Sajnos egy nagyon jellemző kép a fidesz propagandájára!
uploads.disquscdn.com/images/e7c9161172775b8c4db05c72cfdf26e6c498d6b629ddd6707ab13bc9d9a92a01.jpg
Munkaerőköltség az EU-ban. Jól állunk. Erre vágyott a magyar nép, megkapta! ( EUROSTAT)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/167654672_3777716685646340_761970184142201045_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=C32UR7khxUkAX_NEtLo&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBIM02yxuj-DG2WyDw_zba_CbLc9ywLFyd33miGUICYbA&oe=642E3F87
2022 októbertől 12 euróra emelkedett az óránkánti minimálbér Németországban. 6 óra alatt megkeresik a magyar nyugdíjmiminum összegét. Akkor most kimegy előre? A mocskos kizsàkmányoló kapitalistàk?! Jó-jó, de Ők "hanyatlanak", és ezt már a '70-es évek óta tudom, mert már akkor is ezt mondták. A felcsúti majom szerint már tönkre is mentek.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289295894_1747675478911834_1169690190426245305_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Pw-0iMvYuTUAX_lfBZY&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCyp5QYjvosE5-SDIdiPcWLqvj2M5eM6_FSAe20tFLsjQ&oe=640C103B
kereső
Katalin még nem öreg, de az esze az már végképp elment neki is.Ez valami kór a fideSS-nél, vagy alapkövetelményí,
csipetke
Katyi,Katyi, már megint hülyeséget mondtál. Aki itt a myagyar családokat támadja,az a gazdád,és a falkája. A bérből és fizetésből élő fiataloknak esélyük nincs családot alapítani. Vegyünk egy pedagógus párt.- mire csináljanak gyereket?A nyomorra?Örülnek,ha sajátmagukat fenntartják. Kevés embernek van olyan apja / apósa, aki sajálábra állítja a pereputtyát (közpénzből). És azóta is tolja őket---megintcsak közpénzből---mint a lopott bringát. Nincs oktatás, illetve összeomlófélben van, az egészségüggyel együtt. Kevés embernek futja magánovira,iskolára,és magánorvosra. Na most akkor fejtsük meg.- ki támad kit?
Dr. Proktor
@Maccska: Rád is áll, hogy ha nem szóltál volna bölcs maradhattál volna...
De mint tudjuk, ettől nem kell félned!
e örö e bódottá
"Az előzetes tervek szerint Borsod-Abaúj-Zemplénben 14 településen (közöttük városokban is) megszűnne az eddigi háziorvosi ügyelet.
Így járna Abaújszántó, Borsodnádasd, Csokvaomány, Emőd, Felsőzsolca, Gesztely, Múcsony, Nyékládháza, Pálháza, Rudabánya, Sajószentpéter, Szirmabesenyő, Szendrő, Tiszalúc. Áprilistól mindössze egyetlen gyermekügyeleti pont marad, Miskolcon, a megyei kórházban. Azaz a megye legtávolabbi pontjáról is ide kell majd hozni hétköznap 16-22 óra között, hétvégén 8 és 22 óra között a gyerekeket."

hang.hu/belfold/borsodban-folytatodik-az-uj-orvosi-ugyeletre-valo-atallas-152679ű

I am Groot :(
ómió
Aberróék, bizony, ezért "oktatnának" oviban, isiben!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 07:33 ☺ Miről hadoválsz te ididóta fidesz birka! A szélhámos román bűnöző cigány geci és kleptokratikus bandájának uralkodása/diktatúrája alatt, Európa koldusháza lettünk Bulgária után, de már ők is kitették az indexet ! Erre vagy büszke?! Mit "libcsizel", te ökör! 12 két év után is a "libcsik" a felelősek, a qrva anyádat, te agyhalott, barom!
Toller Béla
Ez a nő egy komplett picsa, a legrosszabb, a nyavalygós fajtából ! Menjen haza, szülni, a kutya sem fogja visszatartani erőszakkal ! Mellesleg, ablakot pucolni nem tud, felteszem főzni sem, tényleg csak szülni fog ...De legalább nem dagadnak ki az erek a homlokán !
Aki Én
@ómió: Téged melyik aberró oviban, isiben oktattak, surmó bolsi?
csak úgy....
szegény kati még csak 45 éves és már becsavarodott? -mi lesz vele ha elérte az 0rbáni kort?
Galway
@e örö e bódottá: Zemlén keleti végei úgy 130 km-re vannak Miskolctól, egy ugrás beteg, lázas, fuldokló gyerekkel...
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:25 ☻Mondjad már meg, hogy "aberóék melyik oviban, isiben oktatnának" , mert ilyen csak a fidesz elmebeteg, aberált agyában létezik. Megvédjük a családokat és a "rezsó " csökkentést, anyátok picsája, hitvány ,hazug férgek. Csak az a qrva gender és nemátalakító műtétek nehogy győzelmet arassanak ! Győztek! Az emberek háromnegyede meg vesztett, a holdról is látni. A qrva anyádat! Vótmá? Egyre nehezebb tartani a szekrényt, a csontvázak kifelé tolonganak. Már nagyon várom, hogy 20 % legyen az infláció, mert a mostani 50%-60% tényleg elviselhetetlen.
csipetke
@csak úgy...: 10:53 Mi lenne? Neki is lesz egy saját,különbejáratú buborékja, amiben csak úgy el lesz. Nem fogja zavarni a valóság, a gondok,a bajok, minden nagyon szép,és jó. Úgy, mint most orbánnál. Ki van a seggünk a gatyából, szegényország lettünk,de orbánt nem zavarja, megvédi a buborék.
Béla333
Na nézd már! Katinka mögött koszos az ablak...
Nem lesz ez így jó!
Dr. Proktor
@Aki Én: Még a FoxiMaxi is túl magas lett volna neki...
ómió
@Eladott Ország: Aberróitok minden oviban, isiben "oktatnának", ahova csak beengednék őket! A "pechjük" az, hogy ezt most tilos! Ezért (is) fújnak ránk a korruptbolsi brüsszeli efftársaitok és lopják el a Magyarországnak járó pénzeket is! Ami meg itt belőletek "kifelé tolong", a bárcáskurva anyádat, az a szar, ami a bolsi lényegetek! Ha meg magasabb inflációt vágysz, bolsiék szarkupaca, szólj Bokros efftársadnak, pályázza meg, mert ő 96-ban "felszankcionálás" meg háború nélkül is 30%-ot "tudott"!
ómió
@Aki Én: Neem kaptad még meg a donor kuutyaagyadat, hogy legalább a surmóbolsi magadéit felismerhesd, bolsiék szarkupaca!? Sürgesd már meg, ha még annyit se tudsz, hogy aberró oviban, isiben téged oktattak! Biztos ettől lettél idült bolsi elmebeteg is!
Dr. Proktor
@ómió: Okoska! Miért nagyobb nálunk az infláció mint a háborúban álló Ukrajnában?
ómió
@Dr. Proktor: Majd te biztos meghazudod nekünk!
Dr. Proktor
@ómió: Gondolhattam volna hogy téged zavarnak a tények!
A vakhit az vakhit...
ómió
@Dr. Proktor: Na, mi van!? Már egy öblös efftársi hazugságra se futja? Ez, ám, a bolsi hiátus!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.