Az okostelefonok hazai bummjáról karácsony előtt mindhárom mobilszolgáltató büszkén számolt be, de hiába fogy egyre több ilyen készülék, a magyarok változatlanul nagyon keveset használják telefonjaikat adatforgalmazásra a mobilhálózatokon.

Forrás: HWSW
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
@Levendula: 13:39
... nem tudom ezen múlik-e?!:-)
csiga0771
Van a telefonomon és néha tényleg jól jön, de a munkahelyemen nem tudom, az utcán nem fogom, itthon meg a t.köm fogja azt a kis kijelzőt babrálni...
Pilóta
@csiga0771: 13:54
Én is pont erre gondoltam:-)
orogordog
2008-óta csak mobil nettezek, de nem telefonon. De a cikk a okos telefonokról szól. A rendes telefonomon amíg nem volt állami adó 10-16ezer volt a számla, most 4-5 ezer segítettem a pénzéhes dögöknek. 1990-ben még mobil sem volt mégis minden működöt. "C.B.rádió korszak. :)"
Nakimaga
2002 óta mobillal netezek,mára már a sebesség is ok,de volt alkalmam ,ugyan ennyiért (6000.-)az UPC vezetékesét 1 évig használni!
Fényévekkel szarabb a Vodafone !:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.