Egészségesként szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő listáján egy daganattal nemrég műtött beteg - értesült az RTL Híradó. Egészségesként szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő listáján egy daganattal nemrég műtött beteg az RTL Híradó értesülése szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: fidesz geci, akkor is ilyen elnéző lennél, ha közeli hozzátartozó dobná fel a pacskert. Ugyanis közismert, hogy daganatos betegségeknél és számos esetben nem alkalmazható a keleti cucc, sőt teszt/kísérleti eredmények sincsenek, feltéve ha magyarokat nem tekintik kísérleti egereknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@verőce21: 10:44 Ez a szépen hangzó "oltási terv" ugyan "készen" van, de a jelek szerint nem igazán müködik...
verőce21
@Nessy: (11:27) Sportcsarnokot, tornatermet írtam! "sportcsarnokot, tornatermet épített eleget még az Antall-kormány..."
Rossz a zsigeri reakciód. Iskola sokkal több van, mint stadion! "Tornatermet minden iskolának!" - ez Antallék szlogenje volt.
verőce21
@szegfue: (16:01) A kezdeti döcögés, nehézségek után be fog ez szépen állani, olajozottan működni.
Sohasem volt még ilyen oltási kampány a világon...még a történelem során sem...
Lepényleső
...hiszen a szakembereket már régen elüldözték,a káderek tudása meg csak hajbókolni elég?
ómió
@Eladott Ország: És mondd csak, bolsi geci! Hol volt a mondatban "elnézés"?! És hol volt szó akármilyen vakcináról?! Hazudj már bele egyet!
kereső
@Eladott Ország: És pontosan azokat oltják vele. 60 feletti krónikus betegeket válogatás nélkül. Mondjuk nem mindenhol- mert csongrádban a háziorvosok megtagadták a beadását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.