Egészségesként szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő listáján egy daganattal nemrég műtött beteg - értesült az RTL Híradó. Egészségesként szerepel a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő listáján egy daganattal nemrég műtött beteg az RTL Híradó értesülése szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@ómió: fidesz geci, akkor is ilyen elnéző lennél, ha közeli hozzátartozó dobná fel a pacskert. Ugyanis közismert, hogy daganatos betegségeknél és számos esetben nem alkalmazható a keleti cucc, sőt teszt/kísérleti eredmények sincsenek, feltéve ha magyarokat nem tekintik kísérleti egereknek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
csak nem a derék és csodálatos 4iG van emögött is??? =))
verőce21
Minden kezdet nehéz! Sosem volt még oltási kampány, sosem volt még Covid-19 járvány az országban...!
Jól halad az oltási program, hosszú sorok állanak az oltási pontok előtt. Nem is értem, milyen káoszról írnak ellenzéki portálok? Persze szeretnék, ha káosz lenne..., így már érthetőbb!
kereső
A NNK- nemzeti népegészségügyi központ munkatársai állitották össze a leküldött listákat. Nem hiszem, hogy nézték a beteg életutakat- a régit, és a jelenlegit- hogy mi alapján válogatták ki a kinai oltásra kijelölteket, rejtély.Vagy ne is annyira az. A listán szereplők legtöbbje krónikus beteg.
kereső
@kereső: Ja, és 60 év feletti. Tisztán látszik, hogy rajtul zajlik az orosz és kinai vakcina III. fázisos tesztelése.
Pálinkás Pál
@verőce21: ne dumálj!!! egy éve hisztiztek a covid miatt.. aztán csak gyorsan megkérdezném tőled...egy önkéntes dologhoz miért is kell kampány?? akik "sorba állnak" az oltásért szerinted, azok főleg a vidéki,,..szavazóbázisotok szintjén lévő nyuggerek.. elég sokkal beszéltem...kénytelen magát ezzel a kínai szarral oltatni.mert az orvosa mondta neki,nem lesz más!!! mintha erről nem ugattatok volna,igaz kicsi csikó??már ezért minimum fegyház jár bárkinek,aki részt vesz benne!!! egy olyaín oltásra "kényszeríteni" aminek engedélye sincs... mert amit a kakadu ,meg a mengele engedélyez, azt toljátok fel magatoknak fidesznyikek...remélem ez a "járvány" kitöri a csúti disznó nyakát,a híveivel együtt!!!
verőce21
@Pálinkás Pál: Jobb ma egy oltás, mint holnap egy Covid-19 fertőzés!
Pálinkás Pál
@verőce21: te valamit nem értesz...Bélátok szerint../merkely/ itthon kb 4.5 millió ember baj nélkül átesett a fertőzésen ,mindenféle szar kotyvalék nélkül..azonkívül...evolúció, mond neked ez valamit??? a vírus ezért mutálódik...túlélésre játszik...és ti a marhaságotokkal/ gyógyszergyárak ,oltás, stb / erre késztetitek... az alig "veszélyes " alap covidból csináltok egy " szuper ellenálló fajtát"..erről nem ugatnak a szakértőitek...
verőce21
@Pálinkás Pál: Most engem pécéztél ki az ostobaságaiddal...?
Nem vagyok vevő rájuk, Palika...!
Pálinkás Pál
@verőce21: vazze ,csak ugattok hogy ostobaságok...de cáfolni egyikőtök sem tud semmit...
verőce21
@Pálinkás Pál: Örülj, hogy nem kaptál még eddig pénzbüntetéseket... "egy éve hisztiztek a covid miatt..."
csipetke
Egy nagy katyvasz az egész járványkezelés.Nem szakembereket kerestek,hanem nyunyó nénit,káslert,akik egy normális oltási tervet nem tudtak összehozni. Még Romániában is gyorsan,flottul,szervezetten megy a dolog. A stand up comedy operett társulat helyett igazán kereshettek volna már hozzáértő embereket.Persze értem én,hogy a kínai cuccot el akarják oltogatni,de pont a kormány/orbán volt az,aki elbizonytalanította az embereket. Másrészt még Lengyelország se fogadja el az EU által nem bevizsgált vakcinákkal történő oltási igazolást.Úgy látszik,a lengyel szakemberekre a kormány nem gyakorolt hatást,ott van saját véleményük. itt meg csak orbáné,aki semmihez se ért
csipetke
@csipetke: Ja,és Kínában nem tesztelték a vakcinát 60-on felülieknek,de orbán azt mondta,itthon jó lesz a 60 felettieknek. Itt van az,amikor semmihez se értő emberek döntenek fontos dolgokról. Az ország se véletlenül van a béka segge alatti mély gödörben
Nessy
@csipetke: 08.42 Bukfenc mindent tud! Csak ez most nem a Csinn,bumm cirkusz, hanem az operett törzs.
Nessy
@Horizont: Nem ártana pár, a szakterületet és a jelentési adatokat ismerő, értő informatikus, rendszergazda sem. Igaz, az az OEP-ben is kevés akadt.
verőce21
@Horizont: Sok körzeti orvosi rendelő, sokszor 40 ember!
Azonkívül ott vannak még a kórházi oltópontok is... és egy kórházban nem is egy oltópont van! Attól függ, mennyi izolálható épületet tud a 106 kijelölt kórház biztosítani...

De ha tényleg fel lehet pörgetni a verklit, egy csomó városi sportcsarnok is számításba jön.
szegfue
@verőce21: 9:30 Ja persze... ennek csak az az akadálya, hogy nincs annyi egészségügyi dolgozó, akit ki lehetne "vezényelni" mondjuk egy sportcsarnokba... mert akkor ki marad az oltópontokon, ill. a háziorvosok területén? Tudod ez hasonlit a lélegeztető gépekhez... jó sok gép van, csak éppen -- már ha csak a felét is használni kellene -- nincs hozzáértő elegendő "kezelőszemélyzet".
ómió
Hát, ha egy olyan "kanális" mondja, amelyik még sosem "tévedett"...!
Eladott Ország
Egy a lényeg, hogy fogyjon az orosz és a kínai vakcina, hogy rohadjatok meg! Szarháziak!
Eladott Ország
@ómió: fidesz geci, akkor is ilyen elnéző lennél, ha közeli hozzátartozó dobná fel a pacskert. Ugyanis közismert, hogy daganatos betegségeknél és számos esetben nem alkalmazható a keleti cucc, sőt teszt/kísérleti eredmények sincsenek, feltéve ha magyarokat nem tekintik kísérleti egereknek!
verőce21
@szegfue: Éppenazézt írtam, hogy ha beindul a verkli... toborozzák a nemrég nyugdíjba vonult egészségügyiseket..., most, hogy eltörlik a közalkalmazotti státust is, lehetőség van a vissza//tovább foglalkoztatásra.

De egyelőre bírják az orvosi rendelők és kórházak...
Eladott Ország
@szegfue: ma, 09:54 ◘ Korszerű magyar lélegeztető gépekkel láttuk el a kórházainkat. Brutális pénzlenyúlás. Használhatatlan gagyi, lélegeztető gépeket vettek, aranyárban! De ez kontárjainkra jellemző, emlékezzünk csak az 5 milliárdos selejt stadion beléptetőkapukra. A lélegeztető gépek is a Deutsch féle beléptető kapuk mellett végzik.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/121098715_963339850812589_7708466239625635011_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=DI6XkADtViYAX85skM3&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=a4ef2c8199763c3a49f9e79130c16ad9&oe=605F81C8
Peller Anikó
@Eladott Ország: Nana, a lényeg, hogy fogyjon az orosz és a kínai vakcina. Mega magyar.
szegfue
@verőce21: 10:17 Valóban még "birják" az egészségügyisek, mert nincs még elegendő vakcina... Egyébként meg tök feleslegesen beszélünk mi "felpörgetésről", hiszen nincsenek meg ennek feltételei: sem a vakcina, sem az emberi oldala... tehát nagyon sok itt a "ha". "Csak" egy nyugodt, de egyenletes tempó kellene, amihez jó lenne egy megfelelő, pontos regisztrációs lista, "oltási terv".
verőce21
@szegfue: Oltási terv van. Többször elismételte már a miniszterelnök a péntek reggeli szeánszokban is.

De a másik észrevételed helytálló, az egészségügyisek sem bírják a végtelenségig. Az is igaz, hogy többen mentek el az oltópontra a felhívásra, mint vakcina volt előkészítve.
Nessy
@szegfue: Verbálisan mindkettő van! Gyakorlatban tűzoltás, kapkodás, hozzáértés nélkül.
verőce21
Dejól hangzik ez a cím lipsifüleknek...!
verőce21
Egyébként hatékonyabban menne ez az oltás átmenetileg erre berendezett sportcsarnokokban, mert ott 4-6 oltóhelyet is be lehetne üzemelni, zsúfoltság nélkül.
És egy szakorvos el tudná látni ugyanúgy a felügyeletet.
Nessy
@verőce21: 10.54 Ebben egyetértünk!
Viszont sajnos ez a "libsi füleknek jól hangzó cím" a valóság!
verőce21
(10:54) sportcsarnokot, tornatermet épített eleget még az Antall-kormány...
verőce21
@Nessy: Igen, ez a "lipsifüles" ugyanolyan, mint a tapsifüles, akit mindenki üldöz...! :)
Nessy
@verőce21: Na, stadion építésben a fidesz a nyerő!
Nessy
@verőce21: A káosz az tény, tehetsz hozzá bármilyen "jól hangzó" megjegyzést.
csipetke
@sgl: 11:02 Karácsony most azt kérte a kománytól,hogy adják oda a vakcinákat,ők megszervezik,és másfél millió embert beoltanak Pesten. Nyilván az eu által engedélyezett vakcinát kéri,de nem fogja megkapni,mert nehogymá' bebizonyítsa,hogy Karácsony képes rá,a kormány meg nem.
szegfue
@verőce21: 10:44 Ez a szépen hangzó "oltási terv" ugyan "készen" van, de a jelek szerint nem igazán müködik...
verőce21
@Nessy: (11:27) Sportcsarnokot, tornatermet írtam! "sportcsarnokot, tornatermet épített eleget még az Antall-kormány..."
Rossz a zsigeri reakciód. Iskola sokkal több van, mint stadion! "Tornatermet minden iskolának!" - ez Antallék szlogenje volt.
verőce21
@szegfue: (16:01) A kezdeti döcögés, nehézségek után be fog ez szépen állani, olajozottan működni.
Sohasem volt még ilyen oltási kampány a világon...még a történelem során sem...
Lepényleső
...hiszen a szakembereket már régen elüldözték,a káderek tudása meg csak hajbókolni elég?
ómió
@Eladott Ország: És mondd csak, bolsi geci! Hol volt a mondatban "elnézés"?! És hol volt szó akármilyen vakcináról?! Hazudj már bele egyet!
kereső
@Eladott Ország: És pontosan azokat oltják vele. 60 feletti krónikus betegeket válogatás nélkül. Mondjuk nem mindenhol- mert csongrádban a háziorvosok megtagadták a beadását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.